2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

a.s canım. evet canım aöf kitabından çalışıyorum. derse göre değişiyor dediğin gibi.. ben çalıştığım için sadece akşamlar ve pazar günü çalşabiliyorum. dün mesala en uzun ve ayrıntılı dersimde saat 11 3 arası çalıştım sadece 2.bucuk unite bitirebilmiştim. yani dersten derse değişiyor. akşamları işten gelince mutlaka 1 ünite bitirmeye çalışıyorum bitmez ise ertesi sabah serviste göz gzdiriyorum. cuma ctesi hiç ders çalışmıyorum.. şuan özet çıkarma zamanım yani :) 2 hafta kalada ezber

maalesef sayfama çok özen gösteremiyorum auscum aöfye çalışmaktan reklamını yapamıyorum pek fazla.. Çevremden 2 iş geldi onları yaptım okadar beklemeye devam inş müşteriler çıkar

derslerde şu sıra idare ediyor 1 haftada 1 ders bitirmeye çalışıyorum (ezber yapmıyorum henüz kimsenin gözü korkmasın )

Günaydın canım , sana da hayırlı sabahlar

Bende yazayım , ünitelerim 20 ile 40 sayfasında değişiyor ve en kısa ünite soru çözümü ve alt çizme falan 2 saate yakın zaman alıyor bende .

tşk ederim kızlar..
bende akşam eve gidiyorum. ozamanda esneye esneye zor oluyor özet çıkarmaya çalışıyorum
inşALLAH halledicem

Hesapladım, haftaiçi bir ünite, cumartesi 2 ünite şeklinde çalışırsam son hafta soru çözmeye kalıyor. Bugünden başlamam lazım
Bana gaz verin

bu sefer benim motor sistematik çalışmıyor ahretim
bildiğin manuel devam ediyorum
aldım kitabı elime oku babam oku...bi baktım üç ünite bitivermiş
aslında üniteler de uzun uzundu ama konu epey sardı türk dilini seviyorum, bu dersten başladım ki gazlasın beni diye...epey gazlamış mübarek
hiçbir plan çizelge yapmadım kendime, ama günde en az iki ünite diye söz verdim sadece
inşallah kurala riayet ederim..benim ayarım pek belli olmaz ama
sen naptın görüşmeyeli, siyasi meseleler seni yıpratmasın kuzum.... gözlerim seni arar oldu vallahi, yakarım siyaset topiğini haberin ola

fii tarihinde mi yok artık o kadarda değil ausum
Ben anında cvp verdim fakat lakin ben anında cvbımı alamadım
Sıkıntı baki ausum ya ama bunada hamdolsun diyoruz napalım artık..
Heviden haber benim cvptan önce gelmiş bile

Ciddi ciddi her defasında beni şaşırtıyorsun
Ben de bu avatarlı kim diyorum
Kardeşin yüzünden sende nasibini alıyosun e dolayısıyla bizde tabiki
Valla betülün doğum gününü kutlamışsın ama ben ilk kutlamıştım hiç oralı olmadı

Çıksın ya güzel işler yapıyorsun daha da geliştirebilirsin .

Hesapladım, haftaiçi bir ünite, cumartesi 2 ünite şeklinde çalışırsam son hafta soru çözmeye kalıyor. Bugünden başlamam lazım
Bana gaz verin

Vınn vınnnnnnnnnnnnnn vınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu daha ara gazı idi Hele bende çalışmaya başlayayım , hele bir son 2 hafta kapıya dayansın sen o zaman gör bendeki külyutmaz aus modunu

Manuel sistem mi ? Gazel ya yine güldürdün beni sabah sabah .

Az daha sık gel de , güldür şu ahretliğini

He ya saçlarımı siyaset yolunda ağarttım , bak uppayı da çektim kendi safıma , o da artık siyasette takılıyor Karşı saflardayız

Ders çalışmaya bile başlamadı siyasette takılmaktan uppa hanım sen gelme ama sen gelince ban yiyorsun hemen

Ya okumadım ki cevap vereyim dolmam , üzme beni böyle söyleyip :26: Bir daha yazsana diyeceğim ama ayıp olacak

vee loliss 3 ünite daha bitirir:118::118:

Ve aus lolissi tebrik eder

1 ders olur muu alttan aldıklarımda varrr 5-6 dersim var sanırım

ahahaha aynenn

Heh geçen gün bunu soruyordum sana işte , sen mi seçtin , nasıl 1 ders diye ? Tamam şimdi oldu .

Eee alttan aldıklarını çalışman lazım asıl , oooo oooo hadi eylül eylül

Kaç üniten var tabloya yazmamışız zaten

heee evet yeni dönemden sadece 1 ders aldım diğerleri alttan

offf evet çok çalışmam gerekk ama her türlü önümüzdeki seneye ders bıraktım zaten hepsini geçemem diyeee geçen sene pek verimli çalışamadım sevgi sevgilim yüzünden her sınava kötü bi halde girdim o yüzden derslerim kaldı

en azından bu dönemi kuırtarayım yaaa kaç ünitem var bilmiyorum akşam evde bakar yarın yazarım canım

İnşallahhhh şu dönem bi bitsin blog dışında sitede açacağım bakalım ozaman belki işler artabilir.Türkiyede blog okuyuculuğu çok az maalesef oyüzden site açmak daha mantıklı olacak gibi

Tamam canım , iyi yapmışsın hepsini almamakla , bu sefer o kadar ders çok gelir hiç geçemeyevbilirdin

Hadi bakalım bu sene bir şey takmadan kafana çalışabilirsin umarım

Tamam canım , iyi yapmışsın hepsini almamakla , bu sefer o kadar ders çok gelir hiç geçemeyevbilirdin

Hadi bakalım bu sene bir şey takmadan kafana çalışabilirsin umarım

işte bende öyle düşündüm hiç geçemem diye hiç değilse 1 kaç dersi geçeyim dedim :26::26:

inşallah canım keşke daha çok çalışsaydım da uzamasaydı diyorum çok sıkıldım sınava çalışmaktan çünkü boşuna yere heba ettim kendimi :2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…