O kadar güzel bir gündü arkadaşım.
1 saat sürüyor etkinlik , 3 öğrencinin annesine sınıfına emanet ediyorlar , bugün bizim grup 2 kişi idi , diğer anne gelmemişBen gittiğimde kadın çıldırmak üzere idi daha sınıfa gireli 5 dk olmuş .
Ben Yusufa daha önce gelen anneleri sormuştum , hepsi bir hikaye okuyup çıkıyorlarmış.Ben dün gece tam 2,5 saat oyun hazırladım hepsi , her birine isimlerine özel . Çok güzel geçti .Çocuklar bacaklarıma yapıştı inan gitme diye , en önemlisi de oğlumun gözlerinde öyle bir mutluluk vardı ki , herkese sürekli o benim annem diyordu
Öğretmen sizdeki bu cevheri bilseydim sıkıştığımda çağırırdım dedi . Meslek mi değiştirsem ne
Eklerim tatlım , yeni 2 mi bu ?Diğerini daha biraz önce ekledim de :26:
hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah canım ya özel sektörden kamuya atlamak lazım
evet canım hayırlısı olsun esasında devlet gibi güvenceli özel yerlerde var da torpil gerek tabiki
sormaaa dün sinir oldum yokkktu kk
hadi yaaa ufff burdaki arkadaşta hastaydı ssorma rapor almış tektim bugün çok yoruldjumbi ben hasta olupta rapor almıyorum yaaaaaaa
aynen öyle canımm torpil olmayıncada maaşı kuşşşşş
Öyle deme şimdi bana, zaten sulugözüm, ağlarım. Ağladığım şeye de bak, ama huyum kurusun, duygusallık üst seviyede.
senın kuşları ben çaldım
ayıp ettin ausum biliyorum birinci olduğunu hatta tebrik etmiş etmiştim hatta tebrik kartı yollamıştım tavuklu patatesli
geçen profiterol yaptım çok güzel bi tarifmiş çok beğenildi
yalnız sen demiştin kaşığı tam doldurunca dodaman oluyo diye benimkide dodaman oldu
maşaalh hasta olma zaten insanın feleği şaşıyor en iyisi sağlık
demek ausun o civcivlerini sen çaldın haaa
kııız mavi mavi gıda boyalımıdır nedir nedir naapacan çalıpta
Ağlama ağlama uppa yı da sevdim ama biberon ilk göz ağrım
Çaldın da kullansaydın madem , aha seninki de sap gibi bir tane
Evet bende hatırlıyorum sanki tebriğini ama ders çalışmaktan unuttu herhalde dedim
Evet canım kaşığı doldurunca kocaman oluyor ama ben kocaman seviyorum zaten , diğerinden 3-5 yemek zorunda kalınca çok yemiş gibi oluyorum
Ağlama ağlama uppa yı da sevdim ama biberon ilk göz ağrım
Çaldın da kullansaydın madem , aha seninki de sap gibi bir tane
Evet bende hatırlıyorum sanki tebriğini ama ders çalışmaktan unuttu herhalde dedim
Evet canım kaşığı doldurunca kocaman oluyor ama ben kocaman seviyorum zaten , diğerinden 3-5 yemek zorunda kalınca çok yemiş gibi oluyorum
şeker hamuru onlar kurabiyelerimize koyarız
off valla rapor almayıp gelmesem ya bende
çok yavaş yazıysin gidicem şimdik ben :2::2:
1 saat sürüyor etkinlik , 3 öğrencinin annesine sınıfına emanet ediyorlar , bugün bizim grup 2 kişi idi , diğer anne gelmemişBen gittiğimde kadın çıldırmak üzere idi daha sınıfa gireli 5 dk olmuş .
Ben Yusufa daha önce gelen anneleri sormuştum , hepsi bir hikaye okuyup çıkıyorlarmış.Ben dün gece tam 2,5 saat oyun hazırladım hepsi , her birine isimlerine özel . Çok güzel geçti .Çocuklar bacaklarıma yapıştı inan gitme diye , en önemlisi de oğlumun gözlerinde öyle bir mutluluk vardı ki , herkese sürekli o benim annem diyordu
Öğretmen sizdeki bu cevheri bilseydim sıkıştığımda çağırırdım dedi . Meslek mi değiştirsem ne
doğru diyosun valla cnacunum ah ah torpilin gözü körolsun
allah allah bugünlerde kimse girmiyor buraya ne hikmetse :26:
auscum dün kendime söz vermiştim, bugün iki ünite bitirecem diye..şükür bitirdim toplamda 7 oldum...yatana kadar 1 ünite daha niyetim var ama belli olmaz, her an cayabilirim
bu arada herkes nerede gerçekten, kimse dersmi çalışmıyor, yoksa bildirmiyormu, ?
2 gün önce yazdığım yorumun altına yazıyorumkimse uğramamış iki gündür demek
Kızlar merhaba Nasılsınız
finansal tablolar analizi
iş ve sosyal
türkiye ekonomisi
insan kaynakları
stratejik yönetim
maliyet yönetimi derslerini alıyorum
Bu sene bitirmem lazım kesin geçen sene uzattım çnkü düşününce delircek gbi oluyorumHepsini nası vercem
Efuli merhabaçalışmaya başladın mı? Bende aynı dersleri alıyorum hatta fazladan 2 dersim daha var :26: biraz çalışmayla hepsini rahatlıkla verebilirsin stratejik yönetim ve insan kaynakları kolay dersler başlamadıysan onlarla başlayabilirsin mesela