2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

oğlun da hava attı arkadaşlarına hee

sormaaa dün sinir oldum yokkktu kk

hadi yaaa ufff burdaki arkadaşta hastaydı ssorma rapor almış tektim bugün çok yoruldjum bi ben hasta olupta rapor almıyorum yaaaaaaa

maşaalh hasta olma zaten insanın feleği şaşıyor en iyisi sağlık
demek ausun o civcivlerini sen çaldın haaa
kııız mavi mavi gıda boyalımıdır nedir nedir naapacan çalıpta

Öyle deme şimdi bana, zaten sulugözüm, ağlarım. Ağladığım şeye de bak, ama huyum kurusun, duygusallık üst seviyede.

Ağlama ağlama uppa yı da sevdim ama biberon ilk göz ağrım

senın kuşları ben çaldım

Çaldın da kullansaydın madem , aha seninki de sap gibi bir tane

Evet bende hatırlıyorum sanki tebriğini ama ders çalışmaktan unuttu herhalde dedim

Evet canım kaşığı doldurunca kocaman oluyor ama ben kocaman seviyorum zaten , diğerinden 3-5 yemek zorunda kalınca çok yemiş gibi oluyorum

maşaalh hasta olma zaten insanın feleği şaşıyor en iyisi sağlık
demek ausun o civcivlerini sen çaldın haaa
kııız mavi mavi gıda boyalımıdır nedir nedir naapacan çalıpta

şeker hamuru onlar kurabiyelerimize koyarız

off valla rapor almayıp gelmesem ya bende

çok yavaş yazıysin gidicem şimdik ben :2::2:

sakladım birden kullanırsam farkedersin yavaş yavaş kullanıcam

unutmak mümkün mü
toplar büyük olunca kremada çok ve güzel koyulyor ben içine damla çikolatada koymuştum
ama tuttum bu tarifi bırakmam
kremasına biraz vanilya koysak nasıl olur ausum sence :26:

Bence de arada git ausum; hem Yusuf da gururlanmış, gururlanmaz mı, sende o cevher var, hem de nasıl var. Üstelik ne kadar uğraşmışsın, düşünmüşsün, emek vermişsin. Ne kadar güzel...

Yeni 2 canım, dün akşam da biraz çalıştım ama özetleri yazamıyorum, kal geldi. Belki bu dönem özet yazmadan sadece kitaptan çalışırım, daha karar veremedim.:44: Edebiyatta da çok ayrıntı varmış, umarım kazasız belasız bu dönemi de atlatırım, gelecek sene çok daha rahatım çünkü...

Okurken gözümde canlandı da, ne güzel ya.
Ablacım 1 ünite daha ekler misin rica etsem?

Kızlar merhaba Nasılsınız

finansal tablolar analizi
iş ve sosyal
türkiye ekonomisi
insan kaynakları
stratejik yönetim
maliyet yönetimi derslerini alıyorum

Bu sene bitirmem lazım kesin geçen sene uzattım çnkü düşününce delircek gbi oluyorum Hepsini nası vercem

ausum 5 oldum
yavaş da olsa ünitesiz gün geçirmiyorum allahın izniyle..yarına nasipse iki ünite niyetim var..bakalım kısmet...

allah allah bugünlerde kimse girmiyor buraya ne hikmetse :26:
auscum dün kendime söz vermiştim, bugün iki ünite bitirecem diye..şükür bitirdim toplamda 7 oldum...yatana kadar 1 ünite daha niyetim var ama belli olmaz, her an cayabilirim
bu arada herkes nerede gerçekten, kimse dersmi çalışmıyor, yoksa bildirmiyormu, ?
2 gün önce yazdığım yorumun altına yazıyorum kimse uğramamış iki gündür demek

Merhaba bende arada bakıyorum ama kimsecikler uğramıyor geçen dönem bu zamanlarda daha canlıydı topik şimdi ne ses ne seda :44::44: ( geçen dönem aranızda yoktum ama sonuna kadar hiç üşenmeden okumuştum ) kızlar gelip birden 10 ar 15 er ünite bildirimi yapacak diye düşünüyorum :26: :26:
Bu arada bende de 4 ünite daha düşebilirsin Aus ablacım çok yavaş ilerliyorum motivasyona ihtiyacımız var

Son düzenleme:

Efuli merhaba çalışmaya başladın mı? Bende aynı dersleri alıyorum hatta fazladan 2 dersim daha var :26: biraz çalışmayla hepsini rahatlıkla verebilirsin stratejik yönetim ve insan kaynakları kolay dersler başlamadıysan onlarla başlayabilirsin mesela

Merhaba canım

Bu hafta çalışmaya başlıyorum inşallah. Geçen hafta internetten ders notlarını toparladım
İnşallah veririrz bütün derslerimizi. Tek eksiğim soru bankası soru çözemiyorum netten buldugum kadaryla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…