eylül görünce bana diyosun sandım
Yoo geç kalmış sayılmazsın . Tam bir ay var , her gün bir ünite bile çalışsan muhtemelen zaman yetecektir .
Her dersin yarı ünitesinden sorumlusun vizede , eğer o dersin toplamda 8 ünitesi varsa vizede 4 ünden , 9 ünitesi varsa mesela 5 inden sorumlusun .
Eklerim tabii canım .
Bende kimliğimi bulamıyorumVakıfbank a 10 tl yatırıp sonrada giriş belgesi alacakmışım , başına gelen varsa bilginize .
Bir ara bir biberon mu gördüm benSistem fena geri dönüş yaşamış , benim civcivleri kim çaldı bakayım
:18::18::18::18::18::18::18:
Korktum
Tamamdır derhal
Canım dün yaşanan problemden sonra sistemde eylül ayına geri dönüş yaşanmış mecburi .
Eylülden sonra yapılan değişikliklerde resetlenmiş , arkadaş listesi , beğeniler , isim değiştirme vs... Hevinin önceki adı eftelya idi ya o da o isme geri dönmüş , bize ulaşın linkinden yeniden bildirmesi gerekiyor yönetime .
:18::18: şaka Bapmıştımşu an geri vitese alma vaktidir eylül söyliyim
Evet her şey sen gelince değişti
teşekkürler açıklaman için ausum
hevinin önceki adının eftelya olduğunu bilmiyordum
ne var ne yok ausum görüşmeyeli
toplu doğum olmuş herkes 1 nisan olduysa
arkadaş listemdeydin ya ordan görüyordum seni
bende kpss düşünüyorum bakalım kısa sürede kasmadan girecem öyle bakalım sonu ne olucuk
:18::18: şaka Bapmıştım
ahahaah biliyordum biliyordummm
İyiyim tatlım , bugün Yusufun okulda aile etkinliği vardı ona katıldım , biraz önce geldim .
Çok keyifliydi , meğer benim içimde bir öğretmen varmış
Senden ne var ne yok ?
seni bi baplatırım bide yanında baplar çıkar
Bir ara bir biberon mu gördüm benSistem fena geri dönüş yaşamış , benim civcivleri kim çaldı bakayım
ne güzel iyi yapmışsın iyi olmuş
sizin kek pasta yarışması ne oldu ausum
sahalardan uzak kaldım bi habersizim
noolsun bildiğin gibi ausum bugün evde pinekliyorum biraz kırıklık var üzerimde dinleneyim dedim o aradada bi gireyim ne var ne yok dedim buralara bakıyım dedim
bende seni görüyorum canım arkadaş listemde oldugun içindershanede kpss önlisans daha kolay diyorlar oyüzden o şekilde yapmayı planlıyorum
Yaaa sorma, bak düzeldim ama.Diyorum sabahtan beri, eski nickim bana sitemde bulunuyor, sen beni bıraktın ama bak ne yapar eder, geri gelirim. Ama eskisini görünce bir tuhaf oldum, yazamadım hiç bir yere, bayağı bayağı alışmışım yeni halime.
Senin civcivlerden biri bende herhalde, fazladan bir tane var.
evet öyle diyolarda ben giremiyorum o sınava ben de bi genel yetenek genel kültürden deniyim diyorum kppss lisansta da kolay olan bu diyolar
sus kızzz
neden hiç girmiyosun buralara
Sorma canım ya , yemedim yedirdim , içmedim içirdim onları benŞimdi sap gibi kaldı bir tane
Biberonu görünce benim içim cız etti asıl , pek alışmışım ona .
Sorma canım ya , yemedim yedirdim , içmedim içirdim onları benŞimdi sap gibi kaldı bir tane
Biberonu görünce benim içim cız etti asıl , pek alışmışım ona .
fırsatım olmadı eylül dün giriyim dedim şansım site bakımdaymış giremedim
bi de hiç sorma üzerimde nasıl bi kırıklık anlatama ya hasta oldum olacak gibiydim neyseki toparladım sanki
Son yarışmayı , ben kazandım
Asıl şimdi pastalar , kekler yarışıyor baktım mı onlaranefis şeyler var
Ama daha katılım devam ediyor yarışma başlamadı , sen bir baksan tariflere çıkamazsın oralardan
Bu arada ausum, senden gerçekten güzel öğretmen olurdu, çok ciddiyim.Çaydanlığım iyi mi, neler yapıyor???
Ben de kuzenimin oğluna türkçe dersinde yardımcı oluyorum, beraber bir ödev yaptık geçen gün, öğretmeni çok beğenmiş. Ben de bir sevindim, kendim iyi not almış kadar oldum.
Son olarak ausum, sosyolojiye 2 ünite daha ekler misin ricamı ileterek, mektubuma son veriyorum...