2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

teşekkürler açıklaman için ausum
hevinin önceki adının eftelya olduğunu bilmiyordum
ne var ne yok ausum görüşmeyeli

teşekkürler açıklaman için ausum
hevinin önceki adının eftelya olduğunu bilmiyordum
ne var ne yok ausum görüşmeyeli

İyiyim tatlım , bugün Yusufun okulda aile etkinliği vardı ona katıldım , biraz önce geldim .

Çok keyifliydi , meğer benim içimde bir öğretmen varmış

Senden ne var ne yok ?

toplu doğum olmuş herkes 1 nisan olduysa
arkadaş listemdeydin ya ordan görüyordum seni
bende kpss düşünüyorum bakalım kısa sürede kasmadan girecem öyle bakalım sonu ne olucuk

bende seni görüyorum canım arkadaş listemde oldugun için dershanede kpss önlisans daha kolay diyorlar oyüzden o şekilde yapmayı planlıyorum

İyiyim tatlım , bugün Yusufun okulda aile etkinliği vardı ona katıldım , biraz önce geldim .

Çok keyifliydi , meğer benim içimde bir öğretmen varmış

Senden ne var ne yok ?

ne güzel iyi yapmışsın iyi olmuş
sizin kek pasta yarışması ne oldu ausum
sahalardan uzak kaldım bi habersizim
noolsun bildiğin gibi ausum bugün evde pinekliyorum biraz kırıklık var üzerimde dinleneyim dedim o aradada bi gireyim ne var ne yok dedim buralara bakıyım dedim

Bir ara bir biberon mu gördüm ben Sistem fena geri dönüş yaşamış , benim civcivleri kim çaldı bakayım

Yaaa sorma, bak düzeldim ama. Diyorum sabahtan beri, eski nickim bana sitemde bulunuyor, sen beni bıraktın ama bak ne yapar eder, geri gelirim. Ama eskisini görünce bir tuhaf oldum, yazamadım hiç bir yere, bayağı bayağı alışmışım yeni halime.

Senin civcivlerden biri bende herhalde, fazladan bir tane var.

Son yarışmayı , ben kazandım

Asıl şimdi pastalar , kekler yarışıyor baktım mı onlara nefis şeyler var

Ama daha katılım devam ediyor yarışma başlamadı , sen bir baksan tariflere çıkamazsın oralardan

bende seni görüyorum canım arkadaş listemde oldugun için dershanede kpss önlisans daha kolay diyorlar oyüzden o şekilde yapmayı planlıyorum

evet öyle diyolarda ben giremiyorum o sınava ben de bi genel yetenek genel kültürden deniyim diyorum kppss lisansta da kolay olan bu diyolar

Sorma canım ya , yemedim yedirdim , içmedim içirdim onları ben Şimdi sap gibi kaldı bir tane

Biberonu görünce benim içim cız etti asıl , pek alışmışım ona .

evet öyle diyolarda ben giremiyorum o sınava ben de bi genel yetenek genel kültürden deniyim diyorum kppss lisansta da kolay olan bu diyolar

hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah canım ya özel sektörden kamuya atlamak lazım

Bu arada ausum, senden gerçekten güzel öğretmen olurdu, çok ciddiyim. Çaydanlığım iyi mi, neler yapıyor???

Ben de kuzenimin oğluna türkçe dersinde yardımcı oluyorum, beraber bir ödev yaptık geçen gün, öğretmeni çok beğenmiş. Ben de bir sevindim, kendim iyi not almış kadar oldum.

Son olarak ausum, sosyolojiye 2 ünite daha ekler misin ricamı ileterek, mektubuma son veriyorum...

sus kızzz

neden hiç girmiyosun buralara

fırsatım olmadı eylül dün giriyim dedim şansım site bakımdaymış giremedim
bi de hiç sorma üzerimde nasıl bi kırıklık anlatama ya hasta oldum olacak gibiydim neyseki toparladım sanki

Sorma canım ya , yemedim yedirdim , içmedim içirdim onları ben Şimdi sap gibi kaldı bir tane

Biberonu görünce benim içim cız etti asıl , pek alışmışım ona .

Öyle deme şimdi bana, zaten sulugözüm, ağlarım. Ağladığım şeye de bak, ama huyum kurusun, duygusallık üst seviyede.

fırsatım olmadı eylül dün giriyim dedim şansım site bakımdaymış giremedim
bi de hiç sorma üzerimde nasıl bi kırıklık anlatama ya hasta oldum olacak gibiydim neyseki toparladım sanki

sormaaa dün sinir oldum yokkktu kk

hadi yaaa ufff burdaki arkadaşta hastaydı ssorma rapor almış tektim bugün çok yoruldjum bi ben hasta olupta rapor almıyorum yaaaaaaa

ayıp ettin ausum biliyorum birinci olduğunu hatta tebrik etmiş etmiştim hatta tebrik kartı yollamıştım tavuklu patatesli
geçen profiterol yaptım çok güzel bi tarifmiş çok beğenildi
yalnız sen demiştin kaşığı tam doldurunca dodaman oluyo diye benimkide dodaman oldu

O kadar güzel bir gündü arkadaşım.

1 saat sürüyor etkinlik , 3 öğrencinin annesine sınıfına emanet ediyorlar , bugün bizim grup 2 kişi idi , diğer anne gelmemiş Ben gittiğimde kadın çıldırmak üzere idi daha sınıfa gireli 5 dk olmuş .

Ben Yusufa daha önce gelen anneleri sormuştum , hepsi bir hikaye okuyup çıkıyorlarmış.Ben dün gece tam 2,5 saat oyun hazırladım hepsi , her birine isimlerine özel . Çok güzel geçti .Çocuklar bacaklarıma yapıştı inan gitme diye , en önemlisi de oğlumun gözlerinde öyle bir mutluluk vardı ki , herkese sürekli o benim annem diyordu

Öğretmen sizdeki bu cevheri bilseydim sıkıştığımda çağırırdım dedi . Meslek mi değiştirsem ne

Eklerim tatlım , yeni 2 mi bu ?Diğerini daha biraz önce ekledim de :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…