- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
Ya aynen yatak odası 2 gün toz almayınca sanki 1 sene temizlenmemiş gibi oluyo gıcık oluyorum..
Bu arada 2 gündür o ses türkiye de isyan şarkısını söyleyen aydayı dinliyorum pek güzel söylemişş
her şey ortada bariz..elimizden geldiğince korumalı bir dünya yaratmaya çalışıyoruz, ama öyle ama böyle..
ama illaki atladığımız bir şeyler var..ve en önemlisi bu dünyada insanın kendini stres ve üzüntüden koruması
diyorum hep..farkında olmadan o mu böyle bu mu şöyle, hangini alayım aman bunda şu var derken insan aklını yitirir
kriz bu çalışmaları yaptıkça ufaktan ben oynatıyorum mesela
geçen bizde hamsi yapmaya niyetlenmiştikç.evdeki hesap uymadı çarşıya bir balık almış.
adı ne diyorum bilmiyorum diyor.yahuu dedim bilmediğini ne diye alıyorsun..
gidene kadar söylendim garibime.sonra büyük bir balık almış olduğunu ve onun koca bir mezgit olduğunu gördüm.
dedim bu bize çok tonla da para vermiş.:26: anaaaa bi baktım kalmamıştı bile..balık sever bir aile olacağız..
yağlı balıklar kızartma-pişirme anında daha çok koku yapıyor.çözüm olarak çıkan tüm bulaşıkları hemen yıkayıp ( biraz ç.suyu ilaveli )
ve ocakta sirke-kahve yakarak bertaraf ediyorum.bu son yaptığımız çok yağlı bir balık olmadığından koku falan olmadı hiç.
babam tavuk yetiştiriyor, satıyor. çok büyük bir sistemi yok ama dışarıdan alan çokzaten yemek istersek babamdan alıyoruz, yani getiriveriyor, yada onlara gittiğimizde alıyoruz..parçalamakta zorlanıyorum ben ama ama eşim tavuğu son 2-3 senedir yemeye başladı zaten. öncesinde hiç yemiyordu. şimdide aklına gelmiyor öyle pek ..
dur kız bende dinleyeyim
Kesinlikle dinle canım, bende dinledim...
Eşim izliyor o programı, beraber izliyoruz, tüylerim diken diken oldu kız söylerken...
evet dinledim canım güzel söylemişbiz izlemiyoruz normalde
Eeee ne var ne yok?
Kimse yok bugün? Herkes sanıyorum işlere dalmış...
İyidir canım ne olsun, bildiğin gibi.bugün herkes yoğun sanırım :26: sen nasılsın canım
İyidir canım ne olsun, bildiğin gibi.
Bir konu gördüm de araştırmalara girdim.
İnsanlar ne kadar cahil, ne kadar tutarsız yazılar yazıyorlar bazen...
senin yazdığını gördüm canımkonu sahibi de ne demek istemiş onu anlamadım :44:
Bende anlamadım, bir kaç sefer okudum...
Sonra araştırdım öyle cevap yazdım zaten.
Hadis "Kıyamet Alametleri" altında geçiyor zaten.
Hangi mantıkla yazıyor insanlar bunları anlamıyorum yani...
ne demek istediğini anlasam, mantığıyla ilgilide bir tahminde bulunacağım ama yok olmadı
Ay ne kadar sakin bugün burası... .
Aynı bizim işler gibi ya....
evet sakin gerçekten de .. sıkıldım bende oturmaktan :26:
Evet, uykum geldi resmen.
İş yeri de çok sakin bugün... :26:
selam kızlar
arada uğrayıp kaçıyorum, yazmıyorum pek.. iyisiniz inş hepiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?