2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

amacım üniversitede kalmak ama kadro şanslarını çok azalttılar , bulunduğum ilde fizik bölümü açılmıyor , tercih eden yok çünkü bu nedenle kadro isteklerinide yok sayıyor yök. Ama yakın yerler için başvuruda bulunabilirim tabiki en azından araştırma görevliliği için trakya yada istanbul mesela, ama ales ve dil den biraz fazla puan almak lazım kabul edilmek için :26::26::26::26:

hmm bulunduğun ilde olmaması seni kısıtlar haklısın. bu konuda bende burada sıkıntı çekiyorum. kpss yle atanmak içinde çalışmak gerekiyor, ales ve dil sınavları içinde çalışmak gerekiyor. o yüzden birini seçip onu çalışarak ilerleyebilirsin canım inşallah gönlüne göre olur herşey

bugün nasıl geçti pek anlayamadım..

dostlarla sohbet güzeldi..

ama yarın daha az olurum gibi aranızda..:26:

şimdilik bana müsade... sevgiyle kalınnnnn:132:

Ben de bugün nasıl geçti anlamadım gerçekten yarın da öğleden sonra seminer'e gideceğim bende pek gelemem aranıza...

evet her şekilde çalışacağım tabi ama uzakta olup düzenimin değişmesindende diyorum kpss atanıp aynı şehirde kalırım :26::26::26: ama tabi düşüncelerim değişebilir

Tatlışlar günaydıııııııııııııııınnnnnnnnnnn.. Dün akşam 7 de uyudum :)) hihh hhooo

Tatlışlar günaydıııııııııııııııınnnnnnnnnnn.. Dün akşam 7 de uyudum :)) hihh hhooo

ooooooovvv ne güzellll...:13:
ilaç gibi geldi değil miiii lokum gibi bal gibi...oohh

ben de ayılamadım gibi sanki..ama işleri görünce gözlerim pörtlüyor
hadi ben kaçar..vınnnnnn

merhaba hanımlar
çilek süpersin ben 2 de hala uyanıktım, migrenim tuttu sabah biraz geç geldim artık :26:

merhaba hanımlar
çilek süpersin ben 2 de hala uyanıktım, migrenim tuttu sabah biraz geç geldim artık :26:

owww neden ki ilkaytoşş?? İzin al bari ortam uygunsa migren illet bişey
Ya her gün ne pişircem diye düşünmekten çıldırıyorum ben de sizler düzene sokabildiniz mi??

Ya her gün ne pişircem diye düşünmekten çıldırıyorum ben de sizler düzene sokabildiniz mi??

geçmiş olsun ilkay umarım geçmiştir ağrın...
çilek sen her gün başka yemek mi yapıyorsun bizde yemek bazen üç gün bile yeniyor yanına çorba yapıyorum genelde, bazen tek çeşit de yiyoruz, ama çok nadir, halsiz hissettiğim zamanlarda. onun dışında zaten bir gece önceden eşim soruyor, ne yapsak diye. bizimki "biz" öznesi kullanıyor genelde, beni de kendisine benzetti. birlikte bir yemeğe karar alıyoruz, ertesi gün yapıyorum. eşim benden sonra çıktığı için dondurucudan çıkarılacak bir şey varsa çıkarıyor, malzemeleri falan hazırlıyor bazen. bazen de kendisi yapıyor, ama o artık azaldı, benden geç geliyor çünkü:44: bu sefer de haftaiçi kahvaltılarını o hazırlıyor iki haftadır sadece bugün kahvaltıyı ben hazırladım böyle böyle, birbirimizi tanıya tanıya düzen oturacak işte canım
senin oturmaya yakın düzenin nasıl?

Yemeği genelde eşim yapıyor zaten ama ne pişirsek kısmını bana bırakıyor bütün gün o yemek sitesi senin bu yemek sitesi benim dolanıyorum..Ben evle iş arası 2 dk bile değil..Eşimle aynı vakit giriyoruz eve

Son düzenleme:
Selam Kızlar

ooo süpersin harika olmuş

merhaba hanımlar

Geçmiş olsun canım çok zor oluyor migren ((

Ben de dün gece sadece 2 saat uyudum ama ne gariptir ki hiç uykum yok şuan

Gece 12 de eşimin asker arkadaşı geldi acil işi varmış birlikte çıktılar benimde uykum kaçtı kalktım bugün için yemek yaptım :))) 3 te geldiler bir şeyler atıştırdılar 4:30 gibi arkadaşı gitti yattık sabah 6:30 da kalktım...
Birazdanda çıkıp seminere gidicem İnşallah uyumam

Benim eşim yemek seçtiği için ben de çok zorlanıyorum canım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…