2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

ayy bircan şimdi evimizde olsak, alsak kahvelerimizi, otursak cam kenarına,biraz dışarıyı izlesek sonrada kitap okusak

Ne güzel söyledin İlkay harika olurdu gerçekten evde ayaklarımı uaztıp oturmak istiyorum ne zamandır da kitap okuyamadım başlamam lazım en azında sabah akşam serviste yarım saatte olsa okumalıyım..

Selam canım Hoşgeldin nasılsın pek görünmüyorsun buralarda

Ne güzel söyledin İlkay harika olurdu gerçekten evde ayaklarımı uaztıp oturmak istiyorum ne zamandır da kitap okuyamadım başlamam lazım en azında sabah akşam serviste yarım saatte olsa okumalıyım..

önce biraz kitap okuruz, sonra sıkılırsak örgü öreriz, sonrasında ise açarız tv'yi arka sokaklar izleriz meyve tabağı alırız kucağımıza

hepiniz gelin bebişler, ooohh ne kadar güzel bir ortam oldu, çaylar kekler kahveler herkes evcimenmiş burdaki evim evim güzel evim ya

merhaba canım, nasılsın best aklımda bir soru var seninle ilgili yüksek lisanstan sonra ne yapmak istiyorsun

iyiyim canımmmm sen nasılsın ??? doktoraya devam etmek istiyorum aslında ama bir yandan kpss ile memuriyete atanıpmı devam etsem diye düşünüyorum

Selam canım Hoşgeldin nasılsın pek görünmüyorsun buralarda

selam biryahcanya sınavlarım var ondan pek gelemiyorum, pazartesi bitiyor sınavlar inşallah yeniden eski günlerdeki gibi kavuşacağız

iyiyim canımmmm sen nasılsın ??? doktoraya devam etmek istiyorum aslında ama bir yandan kpss ile memuriyete atanıpmı devam etsem diye düşünüyorum

hmm peki yüksek lisanstan sonra üniversitelere başvuramıyor musun, hoca olmak için, bir taraftan doktoranı devam ettirirsin bir taraftan maddi kazancın olur.. yada dediğin gibi memuriyette olabilir eğer üni.de kalmak istemiyorsan ama üni.de kalmayacak olduktan sonra doktora yapmak istermisin ki bilemedim :44:

hepiniz gelin bebişler, ooohh ne kadar güzel bir ortam oldu, çaylar kekler kahveler herkes evcimenmiş burdaki evim evim güzel evim ya

ooohh ohh sevmem mi yaaaaa..alcan eline de örgünü neyi
valla bir döktürürdük..yakın olsak bi güncük de olsa gün yapsak ne iyi olurdu..
hepimiz işlerden izin alırmışızz

gel gel güzelimmm gell gell acımıcakkkk

hoşgeldin canımm

ooohh ohh sevmem mi yaaaaa..alcan eline de örgünü neyi
valla bir döktürürdük..yakın olsak bi güncük de olsa gün yapsak ne iyi olurdu..
hepimiz işlerden izin alırmışızz

gün yapacak günüm bile yok olaydı iyiydi .. neyse
valla güzel olurdu ya toplansak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…