hoşgeldinnn
iyilik güzellik ,asıl seni sormalı bestoş, nasıl geçit sınavlar..
Selaaamm...
Hoşgeldin, valla en son bıraktığın gibi.
Sende ne var ne yok??
benim kafada sizinkinden düşünüyor.
malum biz de şehir şehir gezeceğiz ne ölçüsü diyorum ben de..
Ölçü çok önemli ama büyük evler için değil, genelde küçük evlerde sıkıntı oluyor
Herşeyi milim milim ölçtük neredeyse
Koltuk fazla enli olmamalı, ortayı kapatır derken bir tane aradığımız gibi köşe bulduk bellonada ama odamıza uzun geldi.. Sorduk özel yaparız dediler, geçte olsa yaptılar
Ev geç belli olduğundan iki ayağımız bi pabuca girmiş, salonu ve yatak odasını ordan ölç burdan biç farklı yerlerden parçaları al birleştir bir yandan da işe koştur.. İşteyken arasınlar eşyaları getireceğiz evde kimse varmıdiye arasınlar.. ( benim işim yoğundu izin alamıyordum, eşim ilgilendi hep sağolsun )
Bi yemek odası kalmıştı, ona da hem yer yok hem de gerek yok diye bir masa bir vitrin yeter dedim.. Eşimde o zaten sığar o zaman, gel bu akşam şuraya bi bakalım dedim girdik ben bi tane beğendim tamam dediler 3 gün sonra teslim..
Çeyiz geldi, vitrin masa gelmemişti3 günde getirmediler çünkü
Ve biz artık ölçüden ordan burdan bakmaktan sıkıldık diye ve tek bi masa bi vitrin ne olacak sığar dedik diye acele etmişiz
Sonradan gördük ki, o masa oaraya epey büyük.. Hem normal masalara göre daha büyük ve katlanılabilir değil hemde bizim oda bayağı inceymiş, enden dolayı da zorluk oldu.. Kapalı bahçe tarafına aldık sonra, yemek odasına mini bi masa koydum..
Çok zor zamanlardı vesselammümkünse ev belli ise son dakikaya bırakmamak ta fayda var, bizim belli değildi..
Naber, nasıl gidiyo yemek işi filan
İylik canım sen nasılsın yemek işi halloldu olmasa da kafama takmam artık çok kasıyordum kendimi zorum neyse relax takılıyorum artık
Kızlar test yaptım ama sonuç malesef ki negatif...Sizleri de telaşlandırdım yok yere.
Fakat en azından içimdeki şüpheyi şimdilik yok ettim... :26:
Ama pozitif diyeceğim gün de gelecek inşallah....
Düşünüyoruz canım, fakat şimdilik birşey yok...
Hayırlısı olsun canım önümüzdeki aylara bakıyoruz artık
selam kızlar nabersiniz
alıntı yapmadım evet kader bayagı zor olmuş bizim ev yapılı şuan pencere ve kapı takılacak tam ölçüyü pazar nişaanlım alır inşallah şu işlerini yapsındaKızlar nişanlım bir işe giriyor şimdi yapı denetim firması satın aldı düğün öncesi iimi oldu kötümü yaşayarak göreceğiz...Tedirginliğim var açıkcası çünkü tüm birikimini yatırıyor dua edin olar mı:26:
Hoşgeldin canım... Ev belli zaten ii olmuş mobilyalara bakmanız ben de sadece ve pudra rengi olanı beğendim odanın ölçülerini alınca daha net olacak senin için en azından belli bir şeylere bakacaksın ya da kendi eviniz nasıl olsa yaptıra bilirsin belki de...:)))
İnşallah nişanlının işi sorunsuz olur canım sen de desteğini esirgeme...Hakkınızda hayırlısı ne ise öyle olsun..
bakayım canım daha yeni başladık işte bakalım ne olur şu mavi minik görünüyor onun mavi aksanını siyah yapabilrilerse siyah beyaz da olur
As. Eda hoş geldiniz
Bircan iyiyim bende ya ne olsun o topik senin bu topik benim geziniyorum
Yemek işi için kasma kendini boşver, zamanla zaten alışılıyo
Bi bakmışsın anneni sollamışsın
selam arkadaşlar neşeli günler
hoşbulduk nasılsın kader?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?