2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

selam kızlar.. işe güce dalmışım fenaa

krizcim güle güle, hayırlı yolculuklar..umarım kafanda negatif iyonları atıp gelirsin.

souvvenırcım, hadi bakalım kolay gelsin, hayırlısı olsun her şeyden önce.
bu yeni tablolar, diğer çizelgelerin kalkacağını okudum, yanlış anlamdıysam.ben de beğendim bunları.
dün akşam diyorum ki, hayatım 240 günümüz kalmış. .

ilakycım, kadercim sizler napisinizz

....ve diğer arkadaşlarım tabii..

memlekete gidiyoruz canım, umarım kafamı dağıtabilirim. iki gündür moralim düşük çünkü :44:

Anladım canım, şimdiden sana güzel vakit geçirmeni dilerim...
İnşallah iyi gelir ve güzel geçer...
Benim yerime de gez...

Bu aralar bizde evden işe işten eve monoton bir haldeyiz...
Bu haftasonu bir atraksiyonda bulunuruz belki...

ben beğenmedim ya, resim seçeneği çok az. bir de reklam gibi duruyor, reklamlar da hep öyle çünkü :44: resim seçeneklerinin artırılması lazım. ama Türkçe karakter yazabilmek çok güzel

eşime diyorum "bu hafta mı gidelim, haftaya mı", "farketmez" dedi. "doğumgünümle ilgili planın yok anlaşılan" dedim bu hafta gittiğimize göre haftaya cuma dışarı çıkarız herhalde, tabi ablam doğum yapmazsa. sancılar erken geliyor :44: onun yerine ben korkmaya başladım ama çaktırmıyorum
ben pek gezmeyi sevmem ama senin yerine kafa dağıtırım tamam haftasonu kar sefası yapabilirsiniz

yoksa minik souvvenir mi geliyor

inşallah, bekliyoruz bakalm güzel haberler ay o haber gelirse ve ben souvvenir'i sıkıştırmaya başlarsam sonum iyi olmayabilir hamilelere karşı hassas ve sıkıcı yaklaşıma sahibim, her şeylerini kontrol edesim geliyor. iyi ki erkek olmamışım, eşim kafayı yerdi
ben çıkıyorum kızlar, kendinize çook iyi bakın. her geçen gün ölüme bir gün daha yaklaştığımı bile bile, geçen bir hafta ve gelen haftasonu benim için mutluluk verici oluyor :26: günlerimizi doğru ve güzel ve bereketli geçirmek dileğiyle, hoşçakalın

Son düzenleme:

sen psikoloksun, insanlara bir şekilde yön veriyorsun..önce kendi düşüncelerini pozitif yapman gerekmez mi:26:

sevdiğin yanında, sevdiklerinlesin, hayattalar, sürekli ölüm istediği nedenn..umarım geldiğinde okursun bunu kriz.
şu söylediklerin beni müthiş geriyor.şu yazıyı da oku olur mu.düşüncelerini bir nebze olsun değiştirir umarım.:26:

O kazay ben ardm, srekli trafik kazas geireceimi dnerek... - Aye ARMAN - Hrriyet

Slm. Kızlar herkese hayırlı cumalar çok yoğun olduğum için yeni gelebildim hala da işim bitmedi ama ağırdan alıcam sıkıldım Hem birazdan da yemeğe çıkarım herhalde..

memlekete gidiyoruz canım, umarım kafamı dağıtabilirim. iki gündür moralim düşük çünkü :44:

Canım iyi yolculuklar sana ne güzel aileni göreceksin o zaman enerji dolacak için Ben de yarın gidicem annemlere içim kıpır kıpır sanki aylardır gitmemişim gibi

Ay canım benim... Sağolasın...

Hayırdır öğleden sonra işleriniz mi var?
Bende de bir uyku hali var bu aralar, eve gitsem uyusam başka bişi istemiyorum...
Bir miskinim bir miskinim...

Souvvenir inşallah bize güzel haberler verirsin sabırsızlıkla bekliyorum ama olmasa bile asla kafaya takmak yok biz senin güzel haberlerini her zaman bekliyor olacağız..

kimse yok mu :82::82::82::82:

Ben geldim canım nasılsın?

[video=youtube;co8LNn7noHw]http://www.youtube.com/watch?v=co8LNn7noHw[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…