2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

senin sinir tavan yaptı tabi değil mi:26:
sakin ol canım..herkes düşünceli olamıyor maalesef.
Yerimde duramadım bir süre nasıl bir düşüncesizlik bu ben düşün düşün sinirim tavan yapıyo
Aramasa dumur olcaz kalcaz ve belki de hep tekrarlayacak aynı şeyi ayıp bence

Aynen öyle işte nasıl bir yüzsüzlüktür ki çağırılmayan yere gitmek veya misafirin misafir çağırması..Ben de ailemden hiç alışkın olmadığım için öyle yadırgıyorum kii.. Ama bunlar eminim yine yapar yine yapar yanii hiç gücenme duyguları yok..daha önce de şahit oldum.

Güne inanılmaz enerjik başlamıştım ama şimdi enerjim yerlerde..Neredesiniz kızlaaaaaarrrrrrrrrrr :111::111::111::111::111::111:

Bende böyle düşünüyordum
Bizim bir de Hakkari de 15 ay görev vardı diye daha bi umutsuzdum ama bak görüyorsun işte imkansız diye birşey yok

Sen de göreceksin o günleri hayırlısı ile

inşallah Kadercim..ortada daha hiç bir şey olamayınca mecburitlerden ötürü insanın inanması da zor oluyor.:26:

kimseler yok, bugün moralim de bozuk, çalışmak istemiyorum bazen iş tanımının olmamasından çok sıkıldım................

Selam kızlar ben geldim geç oldu ama çok işim vardı gelemdim bir türlü hala da işim var ama yapasım yok yarın sabaha saklıyorum

o rulo kek çok güzel görünüyor eylül onun tarifini yazar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…