- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
Bende geldim kızlar...
Ayşe Arman'ın taraflı bir yazar olduğunu düşünen biri olaraktan, yazısını okumak istemiyorum.
Okumak istemememin bir diğer sebebi ise, artık çocuk düşündüğümüz olması...
Bende çok etkilenen bir insanım, o yüzden okumasam daha iyi olacak sanıyorum.
Dün ve bugün enteresan doğum hikayeleri okudum bu sitede, onlar bile yeterince etkiledi...
Çileklipasta'cım ben senin albümü kaçırdım sanırım.
Baktım ama albüm göremedim... :26:
Koyuyorum tekrardan senin için canımcım..Etkileneceksen boşver okuma sen beybi
taraflı olması okunmaması anlamına gelmiyor benim fikrime göre ama senin tercihin tabi tatlımzaten bebek düşünen biri olarak okumasan daha iyi, hatta buradaki doğum hikayelerini de okuma etkileneceğini düşünüyorsun çünkü
Kendimi aslında düzgün ifade edemedim canım...
Bir çok yazarda da bu var, taraflı yazmak, işine geldiği gibi konuları anlatmak gibi.
Fakat onlarıda diğer yazarlar gibi okuyorum, Ayşe Arman çok hoşuma giden bir yazar değil.
Şahsi kanaatim yani, elbette okuyan, okumak isteyen okusun, dediğin gibi taraflı yazıyor olması okunmaması anlamına gelmez.
Her noktada fikir sahibi olmak gerekli bence de...
Evet canım, okumasam daha iyi olacak, hele ki senin gibi bir uzmanında görüşü aynı olunca.
Şimdilik birşey yok ama, ilersi açısından aklıma gelir benim, gereksiz kuruntu yaparım...
sonuçta sen kendi fikirlerinin farkındaysan okuduklarından etkilenmezsin canım, farklı görüşleri, farklı yaklaşımları okumak gerektiğini düşünüyorum benha tarz olarak ne bileyim üslup olarak çekici gelmezse bende okumayı tercih etmiyorum zaten .. kimisi gerçekten çok boş yazıyor bana göre tabi bu benim yorumum
oyy hamile olduğunu öğrendiğindeki anı çok merak ediyorum
Ya dün ablam aradı farklı bir şehirde oturuyor kendisi gurbetlik yanii..o da benden 10 ay önce evlenmişti..Bana teyze olacağım müjdesini verdi..kanda ve idrarda çıkmış ancak ultrasonda çıkmamış 5 haftalık demiş doktor ama ultrasonda görünmediği için dış gebelik te olabilirmiş 1 hafta sonra belli olacak ablam fazla umutlanma belli olmaz dedi .. ama ben yine de çok heyecanlandım sanki bulutlara çıktım bi anda tarif edilemez..
Evet canım, bende tek tip okumam zaten.
Bazen tarihe dalarım, bazen romana dalarım, bazen yabancı yazarları okurum vs.
Dediğinde çok haklısın, hah işte tam doğru kelime "çekici gelmemesi", benim görüşüm bu yönde.
Aslında Ayşe Arman'ın merak ettiğim kitapları olmadı değil, fakat elim gitmedi diyelim...
Belki bir gün fikrimi değiştirir okumaya karar veririm...
Yaaaa sorma, ne yapıcam bilmiyorum... Hayırlısı inşallah...
İnsan çok gel git yaşıyor bunu anladım.
Yaş gereği zaten benim daha fazla bekleyecek zamanım yok.
D.kontrol ilaçlarımı yeni bıraktığım için 6 aya kadar yolu var, zaten o yüzden daha fazla kullanmama kararı aldık.
Hem heyecanlı, hem düşündürücü, hem de "ne olur, nasıl olur"lu bir süreç.
Bazen maddi açıdan diyorum bizi çok sarsar mı diye, diğer yönden annem beni doğurduğunda noldu?
Hayatın her daim inişli ve çıkışlı olduğunun idrakında olan insanlarız.
Maddi durum ne kadar düzgün olursa olsun, bozulmayacağının garantisi hiç bir zaman yok.
Yani bunları düşününce kafam bulanıyor biraz ama hayırlısı.
İstiyoruz, inşallah Rabbim'de nasib eder...
Vakitli ve hayırlısıyla gelsin inşallah...
lafınıza gireyimayşe armanı tüm sıyrıklığına rağmen seviyorum.ben genel de aşk meşk hikayeleri ile tanıdım ya da farklı sıra dışı
hayat hikayleri..hepsi de aklımda kalmıştır.zaten çok çok yazar takip eden biri değilim açıkçası...
bu arada ilkay gibi ben de merak ediyorum bizimle paylaşmanı dahası eşinin tepkisini
özel bir durum yaratır mısın souvvenır söylemeden öncee
Ya dün ablam aradı farklı bir şehirde oturuyor kendisi gurbetlik yanii..o da benden 10 ay önce evlenmişti..Bana teyze olacağım müjdesini verdi..kanda ve idrarda çıkmış ancak ultrasonda çıkmamış 5 haftalık demiş doktor ama ultrasonda görünmediği için dış gebelik te olabilirmiş 1 hafta sonra belli olacak ablam fazla umutlanma belli olmaz dedi .. ama ben yine de çok heyecanlandım sanki bulutlara çıktım bi anda tarif edilemez..
O rızkıyla gelir sen hiç merak etme..Zaten çocuk olunca içgüdüsel olarak hep bi durum vardır yaa ben giymeyeyim çocuğum giysin diye..Belki kendinden kısarsın bi süre..Ama düzene girer zamanla sen hiç merak etme
Evet canım, bende tek tip okumam zaten.
Bazen tarihe dalarım, bazen romana dalarım, bazen yabancı yazarları okurum vs.
Dediğinde çok haklısın, hah işte tam doğru kelime "çekici gelmemesi", benim görüşüm bu yönde.
Aslında Ayşe Arman'ın merak ettiğim kitapları olmadı değil, fakat elim gitmedi diyelim...
Belki bir gün fikrimi değiştirir okumaya karar veririm...
Yaaaa sorma, ne yapıcam bilmiyorum... Hayırlısı inşallah...
İnsan çok gel git yaşıyor bunu anladım.
Yaş gereği zaten benim daha fazla bekleyecek zamanım yok.
D.kontrol ilaçlarımı yeni bıraktığım için 6 aya kadar yolu var, zaten o yüzden daha fazla kullanmama kararı aldık.
Hem heyecanlı, hem düşündürücü, hem de "ne olur, nasıl olur"lu bir süreç.
Bazen maddi açıdan diyorum bizi çok sarsar mı diye, diğer yönden annem beni doğurduğunda noldu?
Hayatın her daim inişli ve çıkışlı olduğunun idrakında olan insanlarız.
Maddi durum ne kadar düzgün olursa olsun, bozulmayacağının garantisi hiç bir zaman yok.
Yani bunları düşününce kafam bulanıyor biraz ama hayırlısı.
İstiyoruz, inşallah Rabbim'de nasib eder...
Vakitli ve hayırlısıyla gelsin inşallah...
İnşallah canım benimm..LAfı bile güzel "teyzee"""Ay canım benim ne güzel bir haber, Rabbim hayırlısını versin inşallah...
Umarım hamiledir, sana haber vermiş olduğuna göre onlarda olumlu olmasını istiyorlar.
İnşallah gönüllerine göre olur, sende teyze olursun...
Ben ilk kez duyuyorum canım gösterdiğin fedakarlıklarından ötürü gerçekten tebrik ederim seni ve meyvesini yersin ben buna eminim..Herşey istediğin şekilde gerçekleşir inşallah..Aslında o konuda içim rahat, kuşkulu değilim.
Fakat eşim şimdiden "şu kadar yatırım attım kenara, olur da maddi durum yetişmezse bir süre bizi idare eder, hastane masraflarını şuradan karşılarız, şunu şöyle yaparız" demeye başladı. Bir akşam dedim hayatım sen neyi hesaplıyorsun daha ortada fol yok yumurta yok... O da diyor "eeee evin reisi olmak kolay değilmiş hayatım, sen düşünme bunları, canını sıkma, ben herşeyi düşünmeliyim ki ilerisi açısından zorluk çekmeyelim" demişti... Duygulandım...
Benim eski konularımı bilenler bilir, ben yıllarca aile geçindirdim. Onun haricinde ciddi miktarda paralar ödeyerek annemi emekli ettim. Yıllarca üst - baş birşey almadan maddi idareyi sağlamaya çalıştım. Ha keza annemde öyle. Evlendikten sonra ben gerçekten maddi anlamda pek birşey düşünmüyorum. Ama kadınız, kafa illa bir idareciliğe çalışıyor, şunu alayım, şundan var israf olmasın vs. gibi... Şimdi şimdi ben gerçekten rahatlamış vaziyetteyim. Hamd olsun eşim de çok düşünceli, eski hallerimi bildiği için, asla omzuma yük bindirmiyor. Bir çok şeyi benden önce düşünmeye gayret gösteriyor sağolsun... Hakkını yiyemem bu açıdan...
Ama dediğine katılıyorum, rızkıyla gelecektir. Rabbim kimsenin rızkını kimseye bırakmaz muhakkak.
Ama inşallah hayırlı zamanda gelir, istediğimiz gibi olur herşey...
yok canım ya bence maddi boyutunu hiç düşünmehatırladığım kadarıyla düğün borcunuz yok, maaşlarınızla gayet iyi yaşarsınız zaten bebiş doğduğunda senden önce yakınların o kadar çok kıyafet alıyorlar ki maşallah ilk 2-3 yılın kıyafet masrafını ortadan kaldırıyorlar
İnşallah canım benimm..LAfı bile güzel "teyzee"""
Ben ilk kez duyuyorum canım gösterdiğin fedakarlıklarından ötürü gerçekten tebrik ederim seni ve meyvesini yersin ben buna eminim..Herşey istediğin şekilde gerçekleşir inşallah..
ben de çok yakında teyze olacağım inşllah, çok güzel duyguymuş beaen çok sarışın mı esmer mi olacak onu merak ediyorum, bir de gözlerni. sonra elleriyle gözlerini ovuşturmasını, dudaklarını büzmesini canım yeğenim benim
Çok heyecanlı ve bambaşka birşey...
Hayırlısı ile inşallah dünyaya gelir...
Mis gibi cennet kokusunu çekersin içine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?