2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

iyi taktikmiş ama ben sanırım bununla uğraşamam dediğin gibi istediğini bilmekle alakalı .. ben daha çok "olsa da olur olmasa da olur" modundayım .. dışarıda denk gelirse alıyorum olmazsa elimdekilerle idare ediyorum sıkıntı hissetmiyorum

Sağolasın canım...

Öğle yemeğine çıkan herkese afiyet olsun şimdiden.
Gelince görüşürüz...

Geldim ben yemektennnn..Çamaşırlarımı da topladım yemekten sonra..
Kızlar bugünkü ayşe arman yazısını okumanızı tavsiye ediyorum,beni inanılmaz etkiledi..

Bu arada saçımı kestirmiştim yaa öncesi ve sonrasını paylaşıyorummmm özel albümü kontrol edinizzzz:83::83::83:

Son düzenleme:
ben gelmiştim ama gören yok beni hu hu hanımlar, bu arada çilekcim yazıyı okudum sen söyleyince içim parçalandı okurken o kadar üzüldüm ki

ben gelmiştim ama gören yok beni hu hu hanımlar, bu arada çilekcim yazıyı okudum sen söyleyince içim parçalandı okurken o kadar üzüldüm ki

Aynen benim de canım.. Aklıma geldikçe içimde garip bi sızı oluşuyo çok samimiyim..Allah göstermesin hiçbirimize, hiç bir bayana..

acaip bir esneme aldı, hayırdır ya :44: gözlerimden yaş geliyor. nazar değecek bir şey de yapmadım ki bugün, süslenme kıyafet falan :44:
yazıyı ben okumucam, eylül ün başlığından haberdar oldum, fazla etkilenebilirim.. kadın olmak zor...

çok acı bir durum :26: hele demiş ya kendimi tecavüze uğramış gibi hissediyorum diye

Evet onun yanında bir de kocanın altına yatmayı biliyorsun ama ifadesi de dikkat çekici..Hiçbir korunma yönteminin %100 güvenilir olmadığını bilmeyen bir hemşire ya da işine gelmeyen

Aynen benim de canım.. Aklıma geldikçe içimde garip bi sızı oluşuyo çok samimiyim..Allah göstermesin hiçbirimize, hiç bir bayana..

amin canım amin gerçekten çok zor , hani insan kolay kolay karar vermiyorki kürtaja çok mecbursa yapar kim kıymak isterki yavrusuna

best oğlak burcu musun :) haftaya cuma benim doğumgünüm, senin de o civarlarda galiba :)

Evet onun yanında bir de kocanın altına yatmayı biliyorsun ama ifadesi de dikkat çekici..Hiçbir korunma yönteminin %100 güvenilir olmadığını bilmeyen bir hemşire ya da işine gelmeyen

okumuş cahil insanlar en kötüsü zaten o yaklaşımlar ne öyle, düşündükçe deli oluyorum

Bende geldim kızlar...

Ayşe Arman'ın taraflı bir yazar olduğunu düşünen biri olaraktan, yazısını okumak istemiyorum.
Okumak istemememin bir diğer sebebi ise, artık çocuk düşündüğümüz olması...
Bende çok etkilenen bir insanım, o yüzden okumasam daha iyi olacak sanıyorum.
Dün ve bugün enteresan doğum hikayeleri okudum bu sitede, onlar bile yeterince etkiledi...

Çileklipasta'cım ben senin albümü kaçırdım sanırım.
Baktım ama albüm göremedim... :26:

Koyuyorum tekrardan senin için canımcım..Etkileneceksen boşver okuma sen beybi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…