- 30 Ekim 2012
- 1.274
- 8
- 158
canım fıstıklı cips istedinerden geliyorsa aklıma böyle tatlar, en son ne zaman yediğimi bile bilmiyorum :44: çocukluğumu hatırladım, çocukken hiç sevmezdim, ablam çok severdi
günaydın kuzu
gunaydın kader hayırdır ne oldukine
ve günaydın arteaaa
Eki Görüntüle 595748
bornozlar yine indirimde :) senin önerine güvenerk bende aldm çeyizim için :) nişanlımada yarn alıcam rengi kalmamşççok hoş çok beğendm vede çok uygun geldi banaa :)))
canım fıstıklı cips istedinerden geliyorsa aklıma böyle tatlar, en son ne zaman yediğimi bile bilmiyorum :44: çocukluğumu hatırladım, çocukken hiç sevmezdim, ablam çok severdi
Günaydın kızlar iyi haftalar hepimize..hasret kaldım sizlere yahuu
hımmm o dıkıntı bende de mevcut kızlarla konuştuk az önce cuma gece zehirlendim haftasonu full yataktaydım şimdi öyle zorlanıyorum ki
Ben ondan hala yiyorum kiçocukluğuma inmeme gerek yok yani
Fıstıklı da güzel, biftekli de, peynirli de
Cheetosun büyük boyundan alıyorum
Bilmem Cumartesi geç geldik eve
Nasılsa yarın Pazar diye geç uyuduk sonra
Pazar sabahta geç kalkınca akşam uykum gelmedi, Pazartesi pert
kızlar biz nerdeyse hiç cips yemiyoruz, çoğu zaman ayda bir bile yemiyoruz. ama arada alsak bir şey olmaz sankigofretten vazgeçemiyoruz şimdilik, tüm abur cuburları bıraktığımız halde. cips yerine de kuruyemiş yiyoruz
hımmm o dıkıntı bende de mevcut kızlarla konuştuk az önce cuma gece zehirlendim haftasonu full yataktaydım şimdi öyle zorlanıyorum ki
kızlar biz nerdeyse hiç cips yemiyoruz, çoğu zaman ayda bir bile yemiyoruz. ama arada alsak bir şey olmaz sankigofretten vazgeçemiyoruz şimdilik, tüm abur cuburları bıraktığımız halde. cips yerine de kuruyemiş yiyoruz
Hoşbulduk canımmmmm...Canım valla işten güçten göremedim ben 1.000 tl ye diktirdimçileklipasta hoşgeldin :)
geçen yazdım belki görmezsin, tekrar yazayım. buralara eda adında bir arkadaş uğruyor. istediği gelinliği gösterdi, biz de "aaa çileğin gelinliği" dedik. o gün bugündür seni arıyor. gelinliğin dikim olup olmadığını, fiyatını ve diğer bilgileri almak istiyordu en sonözel mesaj atamamış.
çilekim nabrsin kuzuk evin yeniden hayırlı olsun tatlım
Ben tam bi cipskoliğim
Hadi ya
Çok geçmiş olsun
Ben ondan hala yiyorum kiçocukluğuma inmeme gerek yok yani
Fıstıklı da güzel, biftekli de, peynirli de
Cheetosun büyük boyundan alıyorum
Bilmem Cumartesi geç geldik eve
Nasılsa yarın Pazar diye geç uyuduk sonra
Pazar sabahta geç kalkınca akşam uykum gelmedi, Pazartesi pert
krizzzzzzsana cips yemeyi hiç yakıştıramadım:26:sen gibi beslenmesine dikkat eden zararlılarla onca mücadele eden bir kişilik cips yememeli zannımca
çilekim nabrsin kuzuk evin yeniden hayırlı olsun tatlım
günaydın balloş nabersinGünaydın kızlarr...
Hoşbulduk canımmmmm...Canım valla işten güçten göremedim ben 1.000 tl ye diktirdim
Saol bebeğim benimm .. iyilik sağlık işte yorulduk azcık ama değdi..sende ne var ne yokk
Hoşbulduk canımmmmm...Canım valla işten güçten göremedim ben 1.000 tl ye diktirdim
Saol bebeğim benimm .. iyilik sağlık işte yorulduk azcık ama değdi..sende ne var ne yokk
günaydın balloş nabersin
iyi kuzu biz aynıyız walla bildiğin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?