2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

nasıl objeler:44:

Günaydın gelintoşlarrr...Yarın evim taşınıyor vee yorgunluğumdan sıyrılıp aranızda kalmaya daha fazla enerjim olacak inşallah

Umarım tez zamanda işlerini bitirirsin enerjik ve mutlu bir şekilde aramıza bekliyoruz seni

merhaba kızlar
maşallah muhabbetiniz çok çeşitli, gelinlik, hamilelik, evlilik teklifi, romantik koca

Merhaba canım görünmüyorsun çok mu yoğunsun sen bu ara?

Oh oh ara düzeliyor ne güzel

Ne oldu kuzum?

anaaaaaa nasıl yaniiiii

Eşimin kuzeni var buraya yakın çalışıyor, stajyer öğretmen
Arada dersi boş olunca uğruyor
Ama anlatmıştım size ben burda yeniyim çok sık gelip gitmesi sorun olabilir belki de ama bana söylenmez açık açık
Eşim de biliyor ve ne gerek var gibi şeyler de dedi kuzenine kuzeni de o zaman senin işyerine uğrarım zaten aynı sokaktasın dedi
Eşim de bizim bölüm hep erkek nasıl geleceksin öyle dedi
O dur budur kız hepten bana sarıldı ne zaman boş dersi olsa geliyor
Arıyo telefonuna bile bakmıyorum anlasın diye
Az öncede aradı, bakmadım.. Pat kapı da bitti telefonum da ortalıktaydı üstelik

Yine de gayet şen şakrak 1 saatten fazla oturdu, bişeyler getirmiş burda yedi

ben de ne bu diyorum.. bazen insanklar daha az düşünebiliyorlar ne yazık ki..
iyi niyetli biriyse çok zarar gelmez de işte insan o an ne yapayım acaba diyor..

ben de ne bu diyorum.. bazen insanklar daha az düşünebiliyorlar ne yazık ki..
iyi niyetli biriyse çok zarar gelmez de işte insan o an ne yapayım acaba diyor..

Yok iyi biri zaten öyle olmasa ben direk bile söylerim
Kırmak istemediğimden böyle yöntemler geliştiriyorum
Ama evim olsa buyursun gelsin de işyeri burası
Her zaman gelip gidilecek yemek yenecek bi yer değil, ben bile dışarda yiyip geliyorum yemeğimi

Geçen Cumartesi de bizim evin o tarafta işleri varmış ( abisiyle )
Beni aradı evde misiniz gelmişken uğrayalım dedi
Eşim arkadaşları ile yemeğe gitmiş, bende 15 gündür annemlerle görüşemedim diye oraya gidiyordum tam yeni çıkmıştım
Aynı şekilde söyledim tamam dedi
Eşime mesaj attım .... bu taraftaymış ayıp oldu sanki senin haberin var mıydı diye
Yok dedi, hem şaşırdı beni bile aramıyorlar artık sen daha yumuşak yüzlüsün ondan herhalde.. Ne ayıbı önceden deselermiş ne bilelim dedi

Herkese tünaydın şekerler
Nasılsınız ? Umarım herşey yolundadır

ben de bir söyledim iki söyledim baktım ben çok kasılıyorum maalesef ki açıkça konuşmayı tercih ediyorum..

Merhaba canım görünmüyorsun çok mu yoğunsun sen bu ara?

bircancım sağol sorduğun için bu aralar biraz yoğunum .. dün 7 buçukta çıktım mesela .. tabi ki boş zamanlarım da var ama bu aralar kendimi geliştirmek adına kitap okuyorum .. kk açık oluyor bilgisayarımda burayı da takip etmeye çalışıyorum ama çok dahil olamıyorum konulara

ben de bir söyledim iki söyledim baktım ben çok kasılıyorum maalesef ki açıkça konuşmayı tercih ediyorum..

Ama bu bilinmeyen birşey değil ki
İş ortamı netice de , heryer de aynıdır..
Bi kez de cevap vermemiştim o zaman gelmemişti, yine gelmez sandım bi an da geldi
Telefonum da ortalıktaydı ben olsam alınırdım en azından o bile olmadı

Bakalım, bi daha iş saatlerimde bu amaçla aramamalı aslında ama yine de emin değilim

ben senii öpcemmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…