- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
Amway çok tavsiye edilen bir marka, aynı zamanda kimyager tanıdığımız tavsiye ediyor.
Özellikle evde bebek varsa, bulaşık deterjanından, çamaşır deterjanına, cam silme, banyo silme ürünlerine kadar tavsiye ediliyor.
Eşimin kuzeninin bebeği var, 8-9 aylıktır sanıyorum, o devamlı bu ürünlerden alıyor.
Çocuk doktoru da bu ürünleri tavsiye etmiş, kimyasallardan uzak olduğu için.
Ondan dedim, ben şahsen kullanmıyorum yani daha almadım ama almayı düşünüyorum.
Yani ip kalın gibi ama aslında değil gibi, pofuduk bişi...
Kirpi ipi değil... Bakıcam markasına o zaman daha iyi anlarsın cancazım...
Yatak örtüsü yapıcam yatak odama, bebek battaniyesini Cuma akşamına yetiştirmeye uğraşıyorum.
Çok az kaldı, bitecek inşallah... Eh o bitince elim boş kalacak, daha da kalın bir tığ aldım.
Bundan da battaniye tarzında yatak örtüsü yapmaya çalışıcam bakalım, inşallah güzel olur...
Kızlar bizim şu an oturduğumuz ev yeni sistem dediklerinden olduğundan evin içinde ankastre ocak fırın davlumbaz seti klima termosifon mevcuttu..malum yeni eve taşınıyoruz bu yüzden bunların hepsini almak zorundaydık..Sağolsun eşimin ailesi biz alırız dedi ama hepsini eski modellerden almışlar..ben ankastre istiyodumÇok mu nankörüm yaaa
bizim temizlikçi erkek birde suratsız...aman ya rebbim..
Daha önce bana kiralatmak istedikleri bodrum katı da anlatmıştım..bunları mı layık görüyorlar diye düşünmeden edemiyorum
Yani ip kalın gibi ama aslında değil gibi, pofuduk bişi...
Kirpi ipi değil... Bakıcam markasına o zaman daha iyi anlarsın cancazım...
Yatak örtüsü yapıcam yatak odama, bebek battaniyesini Cuma akşamına yetiştirmeye uğraşıyorum.
Çok az kaldı, bitecek inşallah... Eh o bitince elim boş kalacak, daha da kalın bir tığ aldım.
Bundan da battaniye tarzında yatak örtüsü yapmaya çalışıcam bakalım, inşallah güzel olur...
alırsan içindekileri bana yazar mısn canım? forever da çok tavsiye edilen, öve öve bitirilen bir markaydı. ama daha demin kullanan arkadaştan rica etmiştim getirmesini, içinde sülfat vardı diş macununun... insanın artık inanası gelmiyor. amway de forevera yakın bir marka ve çok pahalı. ben ersağa başladım ama ersağın da bir şampuanı hariç diğer şampuanında ve sıvı sabununda sülfat var. diş macununa baktım evde, temiz çıktı
çok merak ettim bebek battaniyesinihmm yatak örtüsü bir hayli uzun sürer heralde ve bir çokta ip gidecek, Allah sabır versin şeker ama çok güzel olacağından eminim, el emeği ben 10 gündür örgümü elime alamadım yaa:26:
İnternet sayfasından baktım canım, Glister marka diş macunu (amway'in) bileşenleri bunlar mış: Aluminum Silicate, Water (Aqua), Glycerin, Sorbitol, Sodium Lauryl Sulfate, Cellulose Gum, Flavor (Aroma), Sodium Phosphate, Sodium Fluoride, Sodium Citrate, Magnesium Aluminum Silicate, Methylparaben, Propylparaben, Sodium Saccharin, Titanium Dioxide (C.I. 77891), FD&C Blue No. 1 (C.I. 42090).
Bir göz at bakalım canım... Ben anlamam da...
Souvvenir ben de bir şeyler örmek istiyorum aslında ama basit olması gerekiyor başlangıç olarak yatak örtünün bir modeli var mı bende tek kişilik örmek isterim ipin markasını ben de alayım senden tığ da kalın olacak yazmışsın annemden onuda alayım da bana bir örnek var ise buraya atar mısın bir cesaret geldi ve kaybolmadan başlamalıyım...:))
sülfat var (meşhur SLS) , paraben var, florid varbu mu sağlıklı? oh m GOD....
Demekki değil miş... Bende öğrenmiş oldum...
Fakat hayat bu artık Krizsavar, en doğal şeyi bulacağım desen bile, inan bana içinden birşey çıkar...
Fazla da kafayı yormamak gerekiyor... Kim istemez doğal yaşamı...
Bence sende fazla üzüp yorma kendini derim, bu güne kadar ne yediğime ne içtiğime takıntısız olarak karar verdim.
Sağlıklı olanlara da özen göstermeye çalıştım tabii ki, fakat hamd olsun ciddi hastalıklar geçirmedim ömrümde.
Allah'ta yaşatmasın...
Adamlar yediğimiz tohuma ilaç sokmuşlar, diş macununda, temizlik ürünlerinde mi olmayacak...
Mısır artık tüketilemeyen bir ürün, keza aklıma gelmeyen bir sürü başka ürünler de...
Yediğimiz sokak simidi bile GDO'lu...
Ben bunları kafaya takacak olursam, kendimi boğaz köprüsünden atabilecek noktaya gelirim.
O yüzden düşünmemeye çalışıyorum...
Gidip kendime bir simit alacağım şimdik...
Sakın beni yanlış anlama Krizsavar'cım, ben sana katılıyorum ve düşüncelerinin de arkasındayım.
Sadece, bir kimyager'in ve bir çocuk doktorunun tavsiye ettiği ürünün böyle çıktığını düşünürsek,
var gerisini sen düşün... ben buna şaşırıyorum ve arkadaşım/eşimin kuzeni bu ürünleri kullanıyor...
Onun gibi bir sürü kişi bu ürünleri kullanıyor...
Ha belki markette satılan, bilmediğimiz bileşenleri olan ürünler daha da zararlı,
belki bu marka biraz daha, nispeten daha az kimyasal içeren bir ürün, bunu bilemiyorum tabii ki..
Ama şöylede bir durum var ki, mevsiminde domates 1-2 TL ise (farazi konuşuyorum),
organik domastes ise 8-10 TL arası değişiyor. Hadi ben çalışıyorum eşim çalışıyor aldık biz.
Böyle organik organik hayatımızı yaşıyoruz, ya emekli maaşı ile geçinenler, bir maaş ile 5 boğaz doyurmaya çalışanlar???
Bunları düşündükçe afakanlar basıyor bana...
Adaletsiz bir dünyadayız, kimyasından, sağlık sektörüne, eğitim sektörüne kadar.
O yüzden, ben boşvermek zorundayım... Kafaya takan bir insanım...
Haber bile izlemiyorum, o kadar yani...
ay canım simiti mecbur alacağız, ama marketten gidip de mayonezler ketçaplar hazır pastalar alırsak, bile bile lades olurkanser vakaları artıyor artıyor artıyor... bu işleri başıma açan da erkan topuzla ahmet aydın, nerden gördüysem bu adamları
karbonat ve sirkeyle saç yıkayan insanlar var yaumarım o raddeye gelmem :44:
neyse kipatlara dönüyorum, sabote ediyor gibi oldum konuyusizler konuşun arkadaşlar, özürdilerim, kapattım bu konuyu. sadece zararlı maddeler listesi çıkarınca burda paylaşacağım. belki merak eden, dikkat etmek isteyen arkadaşlar olur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?