2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

canım iyi olda artık sana ne iyi geliyorsa ondan iç, ye..
çilek nasıl oldu acaba..o da sen gibiydi..vah kuzularım vahhh:26:

Bende geçsin diye ne içeceğimi şaşırdım
Benim hem yatmaya vaktim yok hem normalde de hastaysam yatmayı sevmem
Daha beter hissediyorum kendimi yatınca
O yüzden bunu böyle atlatmam lazım, inşallah

İçtiklerimden işe yarayan olursa çileğe bildiririm ama sanki dün akşamki limonlu su çok iyi geldi ( çünkü dün akşam dışarda yemekteyken öksürüp durdum, eve gelince eşim ondan yaptı o hep içermiş hasta olunca.. Geçti çok şükür gece hiç uyanmadım öksürükle.. )

ne tarz çaylar va bilemedim ama nane limonda rahatlatır boğaz ağrısına pek faydalı olacağını düşünmüyorum...Papatya falanda içebilirsin bak...neyse geçer tatlım tek dert bu olsun..

Günaydın hatuncanlarr

Şey yedim , öksürük için
Bal-zencefil-karabiber

O tarçın da soğuk algınlığı içindi di mi ?
Akşam onu da içerim ki

Caniko bana iyi gelen bir tarifi paylaşıyorum seninle..
Pekmezi ocakla ılık oluncaya kadar ısıtıyoruz sonra ocaktan alıp içine tereyağ ekleyip eritiyoruz..Sonra da kaşıklıyoruz gün içerisinde ara ara..emin ol çok iyi geliyor.tecrübeyle sabittir:2::2:

Çoğu gitmiş azı kalmış, o günlerde gelecek hayırlısıyla

günaydın kızlar kader geçmiş olsun

Günaydın hoş geldin, çok teşekkür ederim

hanımlar, benim işe dönmem lazım..:26:

arkadaşlara eğitim vereceğim..görüşmek üzere, arada kaçar gelirim..

Günaydın
Ben pekmezi soğuk ve sade bile burnumu tıkayarak tüketebiliyorum
Bakalım bugün ki şeyler işe yaramazsa
Mecbur onu da denerim , çok teşekkür ederim
Bademciklerim bombili oldu diye bugün boğazlı badi giyindim, burası epey sıcak olmasına rağmen

Çoğu gitmiş azı kalmış, o günlerde gelecek hayırlısıyla

Günaydın hoş geldin, çok teşekkür ederim

inşallah...Dün 2014 deki kpss için buradamı kalsam dedim hani 2014 yazı dğün olsa falan çıldırdı çocuk canına tak etmiş
hanımlar, benim işe dönmem lazım..:26:

arkadaşlara eğitim vereceğim..görüşmek üzere, arada kaçar gelirim..

kolay gelsin efenim yine bekleriz

canım iyi olda artık sana ne iyi geliyorsa ondan iç, ye..
çilek nasıl oldu acaba..o da sen gibiydi..vah kuzularım vahhh:26:

Düşüncelim benim..KEndimi daha iyi hissediyorum..doktora gidip antibiyotik yazdırmasam halim haraptı..takviyelerle bazı karışımlarla da daha iyi oldum..En çok adaçayı içtim ve kadere önerdiğim karışımı yaptım..Burun akıntım kaldı geriye şimdi..

Bu arada kaderciğim boğazında ağrı ve öksürük varsa ekşi yememeye _özellikle limon portakal_dikkat et daha çok gıcık yapıyo..Doktor söylemişti bana..daha çok ayva elma tüket bu ara..

kızlar dün anneme deim ki bana çeyizde tek uzun bir yastık yap..şöyle bir durdu ama onlar eskiden modaydı dedi...Sonrada seni gidi seni rahat sarılın diye öylemi dediben sessiz kaldım utandımhay annişkom benm

kızlar dün anneme deim ki bana çeyizde tek uzun bir yastık yap..şöyle bir durdu ama onlar eskiden modaydı dedi...Sonrada seni gidi seni rahat sarılın diye öylemi dediben sessiz kaldım utandımhay annişkom benm

bende yaptırdım özellikle istemiştim ama çok kullanamadım yüksek olmuştu biraz uyuyamıyoduk sonra diğer yastıklara geçtik şimdi rahatız sarılmamıza engel yok hele bu bir yastık olamaz

bende yaptırdım özellikle istemiştim ama çok kullanamadım yüksek olmuştu biraz uyuyamıyoduk sonra diğer yastıklara geçtik şimdi rahatız sarılmamıza engel yok hele bu bir yastık olamaz

allahın iş ya ikimizde pestil gibi yastıkta yatarız annem yapsın uzun bir pestil yastık
krizzzz senn tek yastık geldimi kuzuk resim göremedik

Yazıyı görünce paylaşmak istedim.
Ozellikle de sulfat çeşitlerine dikkat etmenizi istiyorum.

Bir ürünün icindekiler kısmı , uluslararası kriterlere uygun olarak yazilanlardir.
Öteki yazanlar fasafisodur.

http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…