canım iyi olda artık sana ne iyi geliyorsa ondan iç, ye..
çilek nasıl oldu acaba..o da sen gibiydi..vah kuzularım vahhh:26:
Golleri eşim atıyo bizdeben beklerim
Burda garip garip çaylar var
Ben onları hiç bilmiyorumbi kere baktım tadı çok kötüydü :83:
Evde nane limonlu yeşilçay vardı ondan getirdim
Bugün ne bulursam içeceğim herhalde
Şey yedim , öksürük için
Bal-zencefil-karabiber
O tarçın da soğuk algınlığı içindi di mi ?
Akşam onu da içerim ki
tabi hayırlısıda uzak olmak fena yaaa...İkimizinde canına tak etmiş 4 senedir bakalım hayırlısıyla kazasız belasız gitsin gelsinde....İnşallah o mutlu yuvamızdan buraya seslenişlerimizde olur kadercim ya
günaydın kızlar kader geçmiş olsun
Çoğu gitmiş azı kalmış, o günlerde gelecek hayırlısıyla
Günaydın hoş geldin, çok teşekkür ederim
Günaydın hatuncanlarr
Caniko bana iyi gelen bir tarifi paylaşıyorum seninle..
Pekmezi ocakla ılık oluncaya kadar ısıtıyoruz sonra ocaktan alıp içine tereyağ ekleyip eritiyoruz..Sonra da kaşıklıyoruz gün içerisinde ara ara..emin ol çok iyi geliyor.tecrübeyle sabittir:2::2:
inşallah...Dün 2014 deki kpss için buradamı kalsam dedim hani 2014 yazı dğün olsa falan çıldırdı çocuk canına tak etmiş
Çoğu gitmiş azı kalmış, o günlerde gelecek hayırlısıyla
Günaydın hoş geldin, çok teşekkür ederim
hanımlar, benim işe dönmem lazım..:26:
arkadaşlara eğitim vereceğim..görüşmek üzere, arada kaçar gelirim..
canım iyi olda artık sana ne iyi geliyorsa ondan iç, ye..
çilek nasıl oldu acaba..o da sen gibiydi..vah kuzularım vahhh:26:
kızlar dün anneme deim ki bana çeyizde tek uzun bir yastık yap..şöyle bir durdu ama onlar eskiden modaydı dedi...Sonrada seni gidi seni rahat sarılın diye öylemi dediben sessiz kaldım utandım hay annişkom benm
bende yaptırdım özellikle istemiştim ama çok kullanamadım yüksek olmuştu biraz uyuyamıyoduk sonra diğer yastıklara geçtik şimdi rahatız sarılmamıza engel yokhele bu bir yastık olamaz
kızlar diş macunlarında olmaması gereken maddeleri açıklıyorum, araştırdığım kadar olanı:
triclosan, sülfatın her çeşidi, sodyum florür.
özellikle bebek düşünen souvvenir arkadaşımızdan triklosansız diş macunu kullanmasını istiyorum. çünkü anne karnındaki çocuğa zararları çokmuş, bebeğin yeterli oksijen almasını engelliyormuş. daha detaylı araştırılabilir. organik pazarlar olsa buralarda keşke. neyse araştırıyorum bakalım
ürtekram diye bir şampuan buldum nette, içinde nerdeyse hiç kimyasal yok. kullanan oldu mu :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?