abimi hastaneye kaldırmışlar gecen hafta mide ameliyatı olmuştu taburcu olmustu bu gece fenalaşmış ağrıları başlamış(((( yengemde hamile abimle hastaneye giderken düşmüş.. bebeke bişey olmamış çok şükür ((( elim kolum bağlı çok merak ediyorum annemde abimde başka şehirlerde annem öyle fena ağlıyor ki kalbim daralıyor sanki
abimi hastaneye kaldırmışlar gecen hafta mide ameliyatı olmuştu taburcu olmustu bu gece fenalaşmış ağrıları başlamış(((( yengemde hamile abimle hastaneye giderken düşmüş.. bebeke bişey olmamış çok şükür ((( elim kolum bağlı çok merak ediyorum annemde abimde başka şehirlerde annem öyle fena ağlıyor ki kalbim daralıyor sanki
oo süpermiş canım benim.afiyet, şeker olsun..kimbilir ne güzeldir şimdi oralar değil mi
yılbaşı yaklaşmışken görmek lazım aslında
canım yaa üzülme..:26: ben de buradaki yazdıklarıma güvenmiyorum, uzun yazacaksam başka yerden kopyalıyorum bu yüzden..
canım yaa çok geçmiş olsunn:26: böyle durumlarda uzak olup elden bir şey gelmemesi çok kötü ama güçlü olmak
lazım..:26: abinin ve yengenin yanında sevdiğin insanlar var, eminim ellerinden geleni de yapıyorlardır..sen de üzülüp sıkılıp kendini
harap etme..
Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.
[/I][/B]
worde yazmasına gerek yok ki canım. buraya yazsın sonra da kopyala yapsın, sayfa hata verirse tekrar açıp yapıştır yapsın :44:
geçmiş olsun canım :26:
bir otobüse atlayıp gidemez misiniz? yardımcı olacak birileri var mı onlara? iyi ki bebişe bir şey olmamış.
saolasın canım amin inşallah..
Uzakta hasta yakınının olmasını çok iyi bilirim, babam Amerika'da böyle hastalanmıştı.
Annem ve ben ölüp ölüp dirildik ne olacak, nasıl acaba diye, meraktan mahvolmuştuk.
Neyseki senin durumun en azından bir otobüs mesafelik öyle düşün canım.
Hem bizde çok korkmuştuk ama hamd olsun babam düzeldi, çok ciddi bir ameliyat geçirmişti.
Eminim abinde düzelecektir, kalbini ferah tut. Anneciğine ve yengene destek olmaya çalış.
Zor bir durum gerçekten, Allah yardımcınız olsun, tez zamanda iyi haberler alın inşallah...
maşallah ii sabırlı kızsın ben asla saklayamam hemen verirrim
açıklamayı kadercik yapmış
şimdi flörtkenki resimlerimize bakarken evlenme teklifi aldığım günkileri gördüm duygulandımkızlar siz nasıl evlenme teklifi aldınız ve eylüllllllll şubatta istenecek hatun olarak sen aldın mı
Çok zor bir durum, çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah
Ben özel günleri genelde unuturum ( normalde erkekler unutur ama bizde durum tam tersi)
O yüzden önceden alır işyerimde saklarım ki eşim görmesin, evet bu konuda sabırlıyım
Bildiğim sürece itina ile açıklama yaparım
Benim neredeyse sözlenecekken teklif geldi
Yani evlilikten bahsediyorduk filan ama öyle yemeğe çıkmaymış tektaşmış o çoook sonra oldu
Ama çoook güzeldi
Neyse ki evlenmeden önce etti teklifi en azından
kader hala şansım var deseneee
ben çıkayım şimdilik kızlar destekleriniz için çok teşekkür ederim çokk sağolun.. içim biraz daha rahatladı.. kendinize çook iyi bakın hepinize kucak dolu sevgilerimle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?