2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

*Çocuğunuzu Büyütürken Karşılaşılan Sorunlar ve Çözüm Yolları
Kıskançlık- Ağlama- Öfke- Beslenme- Davranış

ilerde almak lazım bu kitabı ömür yeterse can sıkıntısından kitap bakıyorum

1 TL de nazarım olsun
Yok ben yeni yılda hediyeleşmiyorum
Sevgililer gününde vereceğim , bi daha ki sevgililer gününe kadar idare etsin
maşallah ii sabırlı kızsın ben asla saklayamam hemen verirrim
kızlar hiç bowling oynadınız mı?
vatandaş bu hata bowling oynayalım diyorda

hayır bişiy değil topla yuvarlanır mıyım acep merak ettim..
kuzum ben tam bir bowling hastasıyım biz nişanlımla çok zevk alırız defalarca oyun bitmeden aynı yerde uzattığımız olur..Arkadaşlarınızlada çokk eğlenirsiniz takım takım yada herkes tek...Ama biz sevdicekle defalarca rakip olduk yemeğine çikolatasına çok oynadık kesinlikle git
kızlar bu kavanoz içinde bilgi istiyorum ne bunlar
açıklamayı kadercik yapmış
canım sıkılıyoooooor

ne oldu kuzuk

şimdi flörtkenki resimlerimize bakarken evlenme teklifi aldığım günkileri gördüm duygulandımkızlar siz nasıl evlenme teklifi aldınız ve eylüllllllll şubatta istenecek hatun olarak sen aldın mı

şimdi flörtkenki resimlerimize bakarken evlenme teklifi aldığım günkileri gördüm duygulandımkızlar siz nasıl evlenme teklifi aldınız ve eylüllllllll şubatta istenecek hatun olarak sen aldın mı

ben almadım :44: adama ben sevmem öyle şeyleri, utanırım, gerilirim falan dedi. hakikaten de etmedi uslu çocuk

sen nasıl aldın anlat bakem

biri beni mi çağırdıı

yaa bana da uyku bastırdı sormayın..

yok evlenme teklifi neyim almadım.
çok ilginçtir, her görüştüğümüzde evliliğimize dair konular geçer,planlarız
ailelerin tanışması vs ama teklif falan yok..

ama ilk buluşmada bana gelin damat objeli kolye almıştı, çok şaşırmıştım, onu evlenme teklifi olarak kabul ediyorum

ben almadım :44: adama ben sevmem öyle şeyleri, utanırım, gerilirim falan dedi. hakikaten de etmedi uslu çocuk

sen nasıl aldın anlat bakem

sen dokandır o anlarbence 1 kerecik olacak bişe güzel olsun

Bende geldim kızlar, ofisçe yemeğe gittik...
Süpriz oldu bana da, nişantaşına götürdü müdür sağolsun..
biraz gezdik tozduk ama fazla yürümekten ayaklarım ağrıdı...
12'de çıktık ofisten, 3'te döndük

tam 3 paragraf size evlenme teklifimi yazdım gönder dedim hata oldu hepsi gitti tekrarda yazmıcam...çatlayabilirim sinirden şu an

abimi hastaneye kaldırmışlar gecen hafta mide ameliyatı olmuştu taburcu olmustu bu gece fenalaşmış ağrıları başlamış (((( yengemde hamile abimle hastaneye giderken düşmüş.. bebeke bişey olmamış çok şükür ((( elim kolum bağlı çok merak ediyorum annemde abimde başka şehirlerde annem öyle fena ağlıyor ki kalbim daralıyor sanki

oo süpermiş canım benim. afiyet, şeker olsun..kimbilir ne güzeldir şimdi oralar değil mi
yılbaşı yaklaşmışken görmek lazım aslında

tam 3 paragraf size evlenme teklifimi yazdım gönder dedim hata oldu hepsi gitti tekrarda yazmıcam...çatlayabilirim sinirden şu an

canım yaa üzülme..:26: ben de buradaki yazdıklarıma güvenmiyorum, uzun yazacaksam başka yerden kopyalıyorum bu yüzden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…