2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

kızlar hiç bowling oynadınız mı?
vatandaş bu hata bowling oynayalım diyorda:27:

hayır bişiy değil topla yuvarlanır mıyım acep merak ettim..:9::9:

yok canımben topla yuvarlanmadığıma göre sende yuvarlanmassın çokta eylenceli mutlaka gidin ama arkadaş ortamında daha güzel oluyor

makasla mı ne kesilip çay kaşığıyla su verilecekmiş..Bakalım yaprakta ne çıkacak...Muhasebeci kaça aldın yumurtayı

kız bunun içinde sevgi kelimeleri öi var ne varkine:44.: ayrıca bunuda netten mi aldın kaça aldın muhasebeciiiii:33:

kızlar bu kavanoz içinde bilgi istiyorum ne bunlar

ben bowling hiç oynamadım, maalesef sosyal sportif aktiviteleri pek sevemiyorum :50: kültürel şeyleri seviyorum en çok. keşke sevebilsem, eksikliğini çok hissediyorum bazen :44:

Aşk ve Evlilik Terapisi & Kadın ve Erkeğin Birlikte Gelişimi

böyle bir kitap çıkmış, kitapyurdundan haber geldi :52:

ben eşimdiz dışarı çık-a-mıyorum ki :53: ama haftasonu karacada indirim varmış, ona kazak pantolon alacağız inşallah :31: bari haftasonu supangle yapıp paketleyeyim, bebişim bak sana hediye yaptım diyeyim :52:

Ben de eşimsiz çıkamıyorum tatlım ama akşamları benden 45 dk sonra geliyor ve ben her akşam alış veriş merkezinin içinden geçerek eve gidiyorum çünkü eve daha yakın oluyor ve ıssız yerlerden geçmemiş oluyorum ondan süpriz yapabilirim yani :9:

kızlar hiç bowling oynadınız mı?
vatandaş bu hata bowling oynayalım diyorda:27:

hayır bişiy değil topla yuvarlanır mıyım acep merak ettim..:9::9:

Canım çok eğlenceli oluyor gitmelisin topla da yuvarlanmazsın bence :)))) önce o atsın sen de hafif topları al üzerlerinde ağırlıkları yazıyor zaten..

eylül bence bowling oynayın, özellikle de guis'in dediği gibi arkadaşlarınız da gelsin öyle daha zevkli .. ben çok eğleniyorum oynarken iyi oynamadığım halde :16: birde beni izlerken arkadaşlarım benden daha çok eğleniyorlar :9: :9: topu atışımdan, atarken ki istem dışı yaptığım ayak hareketime kadar gülmelerine sebep oluyorum nedense :9:

kızlaar, dekorekoda çok romantik şeker şeyler var :16: haberiniz olsun gelin kızlar ve olacaklar :31:

kızlar bu kavanoz içinde bilgi istiyorum ne bunlar

ben bowling hiç oynamadım, maalesef sosyal sportif aktiviteleri pek sevemiyorum :50: kültürel şeyleri seviyorum en çok. keşke sevebilsem, eksikliğini çok hissediyorum bazen :44:

Ben de eşimsiz çıkamıyorum tatlım ama akşamları benden 45 dk sonra geliyor ve ben her akşam alış veriş merkezinin içinden geçerek eve gidiyorum çünkü eve daha yakın oluyor ve ıssız yerlerden geçmemiş oluyorum ondan süpriz yapabilirim yani :9:

Canım çok eğlenceli oluyor gitmelisin topla da yuvarlanmazsın bence :)))) önce o atsın sen de hafif topları al üzerlerinde ağırlıkları yazıyor zaten..

Biz sanırım her birini seviyoruz..hava müsade etse pek çok planımız var daa..:10:
şu sıra havalar öyle soğuk ki..aslında gitmeyi düşündüğümüz bir akvaryum vardı, ben çok istediğimden bilet almış oraya.:17:

hava kötü olursa düşüneceğim..:29: sağolun kızlarrr:34:

Şimcik şöyle oldu :1:
Ben eşimi eskiden tanıyordum aynı sınıftandık ama selam sabahımız bile yoktu
Sonra da ortak arkadaşlarla bir araya geldiğimiz veya sosyal paylaşımdan muhabbetimiz oldu

Çok zooor süreçlerden sonra sevgili aşamasına yeni yeni geliyorduk:8:
Acemi birliği yeni bitmiş dağıtıma gelmişti
Görüşmek istiyordu ama benim kabul etmeyeceğimi biliyordu
Son günüydü, usta birliğine gidecekti..

O gün erkek arkadaşları topluca denize gideceklerdi, ama O katılmadı
Şaşırdım, hayırdır kankalarınla denize gidip kafa dağıtsaydın bu son günün burada dedim
Olsun, ben oraya gitsem denize girer çıkarım belki arkadaşlarım yanımda olur ama sneinle böyle mesajlaşamam ve evet bu benim son günüm orada telefon bile yasak olacak görüşemeyeceğiz dedi :17:

Çok üzüldüm.. Ömrümde belki de bi ilk.. Teklifi ben ettim..
O zaman parka gitmeye ne dersin dedim :1:
Nasıl yani dedi :53:
Bildiğin park işte dedim :27:
Şaşırdı gerçekten mi yaa çok mutlu oldum dedi
Bi parka gittik kafe bölümünde çay içtik, ben gondolu sevsemde o korkuyo diye bişey demedim
Zaten çıtım çıkmıyordu çay bardağına bakıp duruyordum utançtan :17:
O belki mutluluktan belki de son gün diye gaza gelmiş olmalı ki Gondola binmek ister misin dedi
Benim gözlerim cin gibi oldu :27: olur ama dedim ?
Olsun dedi bende binerim..

Tamam dedim bindik, kıpkırmızı oluyo gözlerini kapatıyo ama karizma çizilmesin diye de bişey demiyordu
Bense halimden memnundum :8:
İndik , iyi misin dedim
İyiii iyiyimmm dedi, ama dizlerin titriyo dedim :27::27::27:

Sonrasında ayrıldık tabi, mesajla korkmasına rağmen en mutlu anları olduğunu söylemişti :16:

Şimcik şöyle oldu :1:
Ben eşimi eskiden tanıyordum aynı sınıftandık ama selam sabahımız bile yoktu
Sonra da ortak arkadaşlarla bir araya geldiğimiz veya sosyal paylaşımdan muhabbetimiz oldu

Çok zooor süreçlerden sonra sevgili aşamasına yeni yeni geliyorduk:8:
Acemi birliği yeni bitmiş dağıtıma gelmişti
Görüşmek istiyordu ama benim kabul etmeyeceğimi biliyordu
Son günüydü, usta birliğine gidecekti..

O gün erkek arkadaşları topluca denize gideceklerdi, ama O katılmadı
Şaşırdım, hayırdır kankalarınla denize gidip kafa dağıtsaydın bu son günün burada dedim
Olsun, ben oraya gitsem denize girer çıkarım belki arkadaşlarım yanımda olur ama sneinle böyle mesajlaşamam ve evet bu benim son günüm orada telefon bile yasak olacak görüşemeyeceğiz dedi :17:

Çok üzüldüm.. Ömrümde belki de bi ilk.. Teklifi ben ettim..
O zaman parka gitmeye ne dersin dedim :1:
Nasıl yani dedi :53:
Bildiğin park işte dedim :27:
Şaşırdı gerçekten mi yaa çok mutlu oldum dedi
Bi parka gittik kafe bölümünde çay içtik, ben gondolu sevsemde o korkuyo diye bişey demedim
Zaten çıtım çıkmıyordu çay bardağına bakıp duruyordum utançtan :17:
O belki mutluluktan belki de son gün diye gaza gelmiş olmalı ki Gondola binmek ister misin dedi
Benim gözlerim cin gibi oldu :27: olur ama dedim ?
Olsun dedi bende binerim..

Tamam dedim bindik, kıpkırmızı oluyo gözlerini kapatıyo ama karizma çizilmesin diye de bişey demiyordu
Bense halimden memnundum :8:
İndik , iyi misin dedim
İyiii iyiyimmm dedi, ama dizlerin titriyo dedim :27::27::27:

Sonrasında ayrıldık tabi, mesajla korkmasına rağmen en mutlu anları olduğunu söylemişti :16:

:9: :9: :9: :9:
süper ya çok güzel ve eğlenceli bir başlangıç olmuş :9:

Teşekkür ederiz :16:
Benden de bu beklenirdi zaten :27: no romantizm :8:

:9: Benim çok yakın bir arkadaşım var sen bir şeyler anlatınca aklıma o geliyor o da senin gibi deli dolu uçuk şeylerden hoşlanır o da cips hastası ve tesadüfün böylesi onun da eşi mahalleden arkadaşı ve askerden izine gelince başlıyor herşey luna parkta değil ama yanlış hatırlamıyorsam bir ara yarışlar vardı ya istanbul'da çocuk buluşmak isteyince o da oraya gitmek istemişti :9: :9: doğal olarak çocukda buna açılamamıştı:9:

Back