2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Eylül yanlış hatırlamıyorsam sen dün doktora gidecektin nasıl geçti herşey yolunda mı? Ve ardından kuaföre gittin mi?

Çok benziyormuşuz cidden
Ben deli doluyumdur filan ama bu konularda süt dökmüş kediye dönerim çok utanırım
İlk açılan eşidi ama defalarca demesine rağmen ben başbaşa buluşmaya çok çekinmiştim
En sonunda asker diye ve son fırsat diye bi kıyak geçtim kendisine
Ama kalpten gidecekti çocuk epey korkuyormuş gondoldan da

ben yuvarlanmıştım,ama süper eğlenceli bi oyun bence.. kalabalık daha eğlenceli... gidin muhakkak arkadaşlarınızla..

Sorumu yanlış anlama lütfen sadece benim eşiminde abisini eşi sürekli arıyor sürekli davet ediyor benimle bir yerlere gitmek için plan yapıyor bana sormadan pek taviz vermiyorum ama bazen bunaltıyor beni hatta dün akşam ısrarlarına dayanamayıp çaya gittik aramızda 15 dk mesafe var ve bize diyor ki bu gece burada kalın
Ben de yuh artık İstanbul'un diğer ucundan gelmedik ya dedim öyle kalktık yani... Komik oluyo ya..

Eylül yanlış hatırlamıyorsam sen dün doktora gidecektin nasıl geçti herşey yolunda mı? Ve ardından kuaföre gittin mi?

evet gittim bircancım, sağolasın.. bu devlet hastanelerinde pek ilgilenildiğini düşünmüyorum.bir şey yok dendi.
başka bir hastane ismi verdi..:26: olmadığına mı sevineyim yoksa başlarından savdıklarına mı üzüleyim bilemedim.

sonrasında evet,evet gittim, besteye hediyesini aldım bende

ben yuvarlanmıştım,ama süper eğlenceli bi oyun bence.. kalabalık daha eğlenceli... gidin muhakkak arkadaşlarınızla..

kalabalık fikri kulağa hoş geliyor aslında ama nedense h.sonu oldu mu ben baş başa olmak istiyorum yaa
çok mu kötüyüm bilmem..aslında arkadaşlar ısrarla görüşelim diyor ama ,doğru düzgün vakit bulamıyorum sanırım.:26:

Koala nasılsın eşinn ailesi düzeldi mi? Yoksa sürekli arıyorlar mı yine?

eşinin abisinin yaklaşımı ile kv farklı aslında.. ne bileyim hani eltinle arkadaş olmayı tercih edersen olabilirsin belki ama kv daha farklı bana kaırsa..
kv zaten gelin diey sürekli aramz,yani beni zaten hiç aramaz, eşimi arar,onunla ayarlarlar sonra benim haberim olur. öyleydi yani.. neyse..
artık tavırlarımdan, iş yetiştiremediğimden, yorgunlugumuzdan vs h.içi gidersek 1 gün gidiyoruz, yoksa hsonu gidiyoruz, haftada 1 vyeya 2 kez görüşüyoruz.. eşim benim bi iişim var da beni bi yerlerden fln alaacaksa önce onlara uğrar, bensiz istediği gibi gidebilir yani.. ilgilenmem..
bi zaman oldu, kar vardı, camdan baktım kar yağıo mu dedi kv, evet baya yağıyo dedim... hani eşime kalkalım gibisinden dedim, o da burda kalın bu gece dedi.. ve h.içi.. yarın iş var.. orda kalmak ne kadar mantıksız.. düşünemiyor bunu... yok dedikk kalktık.. patavatsızlıklarına aldırmamak en güzeli.. yapabilirsen...

Bence fazla yüz verme
Kaç günlük evlisiniz ki ? Yani daha kendi eviniz de kaç gün uyudunuz ki başkasının evinde uyuyasınız.. Hemde 15 dakikalık bi yerde

Boşver sen eltini.. Daha tanımadan her dediğine evet deme, samimi de olma.. Bi gözlemle önce derim..
Yakın oturduğu için senden yüz bulursa gitmeler gelmeler sıklaşır, o alışmıştır ama sen daha yeni evlisin belki müsait olmazsın belki daha pratiğin yoktur misafir konusunda..

Arada eşinle çaya gider ya da çaya alırsın , o kadar..
Kalma etme ohooo o en son iş.. En son kişi bence 15 dk. ötedeki eltin olmalı

kızlar ya hakikaten ailelerden uzak yaşamak iyi oluyormuş. bizim hiç böyle sorunlarımız olmuyor:44:
bircancım eşin kararlı bir şekilde konuşsun, senin gözünün içine bakmasın gidelim mi gitmeyelim mi diye

her şey dozunda güzel sanırım..yaş kaç olursa olsun aileler, çocuklarının da aile kurduklarını idrak edemiyorlar, sürekli müdehale içine giriyorlar..

kızlar ya hakikaten ailelerden uzak yaşamak iyi oluyormuş. bizim hiç böyle sorunlarımız olmuyor:44:

Evet, bende ailem çok istemesine rağmen ve annemle babam tamamen başbaşa kalmasına rağmen yakın istemedim
Karşı tarafında aynı bina ısrarlarını reddettim
Her iki aileye de orta derecede uzak işyerimize yakınız
Misafir gibi gider geliriz
İlk başlar kalın edin gibi teklifler sunulsa da her seferinde 'buradan işyerimiz çok uzak' cevabıyla bunları sonlandırmayı başardık
Artık her iki ailede hem duruma hemde kabul etmiyor olmamıza alıştı, teklif dahi etmiyorlar

Bende müsait oldukça onları çağırır ağırlarım
Çok şükür bir problemimiz yok bu konuda

Son düzenleme:

bazne bunu ben de düşünüyorum..
belki de eşler birbirlerine daha çok sarılıyolardır iki taraf da ailesinden uzak olunca..
bi taraf yakın oldugnda diğerini anlamıyo çünkü...
ama zamanla aşılıyor,inşallahhh..

olabilir canım ama eşler birbirlerinin ne düşündüklerini ne istediklerini bilirlerse pek sorun kalmaz bence. misal eşinin kvde kalmak istemediğini bilen koca, annesine bunu söyleyebilir veya tam tersi. tabi bunun da başında eşlerin birbirini anlaması gerekiyor. yoksa zaten çözüm alınmaz

Benim kv burada evi yok bazen bazen kızların da bazen oğullarında kalıyor ve bizi yalnız bırakma çabasında (önceden böyle değildi ama evlenince öyle davranıyor anlayışlı sağolsun)
Eşim ile en başından konuştum zaten zırt pırt gitmem işlerim oluyor yetiştiremem ben de insanım dinlenmek istiyorum beni karşı karşıya getirme aradaki düzeni sen sağla benim ailem ile ilgili bir şey olur ise de ben yaparım dedim (Ama benim ailem tabisi öyle şeyler yapmıyor) Şimdilik eşim sağolsun beni anlıyor ve ona göre davranıyor...

Yok canım yüz vermiyorum yapı gereği değişik bir insan zaten... Samimi de değilim sırrımıda vermem samimiyetine inanmıyorum çünkü.. Kendi çapında takılıyo kalabalık bir aile oldukları için en çok ona yakın olmamı istiyor sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…