- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
Benim çok yakın bir arkadaşım var sen bir şeyler anlatınca aklıma o geliyor o da senin gibi deli dolu uçuk şeylerden hoşlanır o da cips hastası ve tesadüfün böylesi onun da eşi mahalleden arkadaşı ve askerden izine gelince başlıyor herşey luna parkta değil ama yanlış hatırlamıyorsam bir ara yarışlar vardı ya istanbul'da çocuk buluşmak isteyince o da oraya gitmek istemişti doğal olarak çocukda buna açılamamıştı
kızlar hiç bowling oynadınız mı?
vatandaş bu hata bowling oynayalım diyorda
hayır bişiy değil topla yuvarlanır mıyım acep merak ettim..
ben yuvarlanmıştım,ama süper eğlenceli bi oyun bence.. kalabalık daha eğlenceli... gidin muhakkak arkadaşlarınızla..
ben yuvarlanmıştım,ama süper eğlenceli bi oyun bence.. kalabalık daha eğlenceli... gidin muhakkak arkadaşlarınızla..
Eylül yanlış hatırlamıyorsam sen dün doktora gidecektin nasıl geçti herşey yolunda mı? Ve ardından kuaföre gittin mi?
Koala nasılsın eşinn ailesi düzeldi mi? Yoksa sürekli arıyorlar mı yine?
Sorumu yanlış anlama lütfen sadece benim eşiminde abisini eşi sürekli arıyor sürekli davet ediyor benimle bir yerlere gitmek için plan yapıyor bana sormadan pek taviz vermiyorum ama bazen bunaltıyor beni hatta dün akşam ısrarlarına dayanamayıp çaya gittik aramızda 15 dk mesafe var ve bize diyor ki bu gece burada kalın
Ben de yuh artık İstanbul'un diğer ucundan gelmedik ya dedim öyle kalktık yani... Komik oluyo ya..
Sorumu yanlış anlama lütfen sadece benim eşiminde abisini eşi sürekli arıyor sürekli davet ediyor benimle bir yerlere gitmek için plan yapıyor bana sormadan pek taviz vermiyorum ama bazen bunaltıyor beni hatta dün akşam ısrarlarına dayanamayıp çaya gittik aramızda 15 dk mesafe var ve bize diyor ki bu gece burada kalın
Ben de yuh artık İstanbul'un diğer ucundan gelmedik ya dedim öyle kalktık yani... Komik oluyo ya..
dekorekoda marketten on liraya aldığım mehtap kek kalıbı, 15 lira
kızlar ya hakikaten ailelerden uzak yaşamak iyi oluyormuş. bizim hiç böyle sorunlarımız olmuyor:44:
kızlar ya hakikaten ailelerden uzak yaşamak iyi oluyormuş. bizim hiç böyle sorunlarımız olmuyor:44:
bircancım eşin kararlı bir şekilde konuşsun, senin gözünün içine bakmasın gidelim mi gitmeyelim mi diye
bazne bunu ben de düşünüyorum..
belki de eşler birbirlerine daha çok sarılıyolardır iki taraf da ailesinden uzak olunca..
bi taraf yakın oldugnda diğerini anlamıyo çünkü...
ama zamanla aşılıyor,inşallahhh..
eşinin abisinin yaklaşımı ile kv farklı aslında.. ne bileyim hani eltinle arkadaş olmayı tercih edersen olabilirsin belki ama kv daha farklı bana kaırsa..
kv zaten gelin diey sürekli aramz,yani beni zaten hiç aramaz, eşimi arar,onunla ayarlarlar sonra benim haberim olur. öyleydi yani.. neyse..
artık tavırlarımdan, iş yetiştiremediğimden, yorgunlugumuzdan vs h.içi gidersek 1 gün gidiyoruz, yoksa hsonu gidiyoruz, haftada 1 vyeya 2 kez görüşüyoruz.. eşim benim bi iişim var da beni bi yerlerden fln alaacaksa önce onlara uğrar, bensiz istediği gibi gidebilir yani.. ilgilenmem..
bi zaman oldu, kar vardı, camdan baktım kar yağıo mu dedi kv, evet baya yağıyo dedim... hani eşime kalkalım gibisinden dedim, o da burda kalın bu gece dedi.. ve h.içi.. yarın iş var.. orda kalmak ne kadar mantıksız.. düşünemiyor bunu... yok dedikk kalktık.. patavatsızlıklarına aldırmamak en güzeli.. yapabilirsen...
Bence fazla yüz verme
Kaç günlük evlisiniz ki ? Yani daha kendi eviniz de kaç gün uyudunuz ki başkasının evinde uyuyasınız.. Hemde 15 dakikalık bi yerde
Boşver sen eltini.. Daha tanımadan her dediğine evet deme, samimi de olma.. Bi gözlemle önce derim..
Yakın oturduğu için senden yüz bulursa gitmeler gelmeler sıklaşır, o alışmıştır ama sen daha yeni evlisin belki müsait olmazsın belki daha pratiğin yoktur misafir konusunda..
Arada eşinle çaya gider ya da çaya alırsın , o kadar..
Kalma etme ohooo o en son iş.. En son kişi bence 15 dk. ötedeki eltin olmalı
başım ağırlaştı :44: çok tuhaf... yatıp uyuma hissi doğdu birden :26:
Kuzucuğum öğlen konuştun mu eşinle herşey yolunda mı?
konuştum tabi kiiçeri sessizce girdim, korkuttum önce, ondan sonra da kucağına oturdum sandalyemin barıştık bitti. yeni vakaları bekliyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?