- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
makasla mı ne kesilip çay kaşığıyla su verilecekmiş..Bakalım yaprakta ne çıkacak...Muhasebeci kaça aldın yumurtayı
Daha büyümedi ki ablası
Aynı siparişte bir de bunu aldım ama saklıyorum14 şubat için
Eki Görüntüle 588194
kadercim, çok şirin bunlarr yaaa
makasla mı ne kesilip çay kaşığıyla su verilecekmiş..Bakalım yaprakta ne çıkacak...Muhasebeci kaça aldın yumurtayı
kız bunun içinde sevgi kelimeleri öi var ne varkine:44.: ayrıca bunuda netten mi aldın kaça aldın muhasebeciiiii![]()
aa koala nerelerdesin kaç gündür pek girmiyorsun :26:![]()
muhasebeci ben 4e aldım
Teşekkür ederim Eylülcüm
Arada bana bile esiyo işte
Yok sert bişey o makasla kesilmez, kaşıkla vurup çatlatacaksın tepesini, azıcık azıcıkta su vereceksin , biraz da sevginle büyüteceksin4,90 TL
Evet 365 tane sevgi sözcüğü var, hergün 1 tane alınmalı yüksek dozda sevgi yüklü çünkü20.00 TL
Tabi + KDV
Toplamda
_ Yumurta : 5,78
_ Aşk kavanozu : 23,60
muhasebeci ben 4e aldımbu kutuyu yeni yılda mı vercen 365 gün dedin y..Birde ben alsam dayanamam hepsini okurum
![]()
Kader hediyelerin çok güzel ben hala bir şey almadım ama bu akşam bakayım diyorum... :)
Bak bak.. Birşey takılırsa da aklına, sorabilirsin..Kader hediyelerin çok güzel ben hala bir şey almadım ama bu akşam bakayım diyorum... :)
neyin hediyesini alıyorsun canım ya, anlamadım :44:
en güzel hediye sensin![]()
kadercim, çok şirin bunlarr yaaa
çileğim yok ne defolusu aşkolsunn:26: havalar soğuk epey..bir kaç gün böyle güneş var ama genelde soğuktu..
ne kadar korunaklı olursa ol, kapıyorsun şifayı.![]()
Bende banlıyken eşime bundan almıştım
Eki Görüntüle 588192
neyin hediyesini alıyorsun canım ya, anlamadım :44:
en güzel hediye sensin![]()
kızlar bu ne nasıl bir yumurta bilgi verebilirmisinz