2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

elifcim hediyen hayırlı uğurlu olsun, çok romantik görünüyor, pembe çiçeklere bayılırım :16:

kadercim, çok şirin bunlarr yaaa:17::17:

çileğim yok ne defolusu aşkolsunn:26: havalar soğuk epey..bir kaç gün böyle güneş var ama genelde soğuktu..
ne kadar korunaklı olursa ol, kapıyorsun şifayı.:50:

Teşekkür ederim Eylülcüm
Arada bana bile esiyo işte :9:

makasla mı ne kesilip çay kaşığıyla su verilecekmiş..Bakalım yaprakta ne çıkacak...Muhasebeci kaça aldın yumurtayı

kız bunun içinde sevgi kelimeleri öi var ne varkine:44.: ayrıca bunuda netten mi aldın kaça aldın muhasebeciiiii:33:

Yok sert bişey o makasla kesilmez, kaşıkla vurup çatlatacaksın tepesini, azıcık azıcıkta su vereceksin , biraz da sevginle büyüteceksin :8: 4,90 TL

Evet 365 tane sevgi sözcüğü var, hergün 1 tane alınmalı yüksek dozda sevgi yüklü çünkü :33: 20.00 TL

Teşekkür ederim Eylülcüm
Arada bana bile esiyo işte :9:

Yok sert bişey o makasla kesilmez, kaşıkla vurup çatlatacaksın tepesini, azıcık azıcıkta su vereceksin , biraz da sevginle büyüteceksin :8: 4,90 TL

Evet 365 tane sevgi sözcüğü var, hergün 1 tane alınmalı yüksek dozda sevgi yüklü çünkü :33: 20.00 TL
muhasebeci ben 4e aldım:33::33::33::33::35::35::35::35: bu kutuyu yeni yılda mı vercen 365 gün dedin y..Birde ben alsam dayanamam hepsini okurum:27::27:

neyin hediyesini alıyorsun canım ya, anlamadım :44:
en güzel hediye sensin :16:

Gönlünden ne hediyesi koparsa :9:
Özel bir gün değildi
Yumurtayı öylesine hediye ettim eşime
Aşk kavanozunu da sevgililer günü için düşündüm

Kızlarda yeni yıl hediyesi filan bakıyor
Sende canın ne hediyesi isterse o zaman bakabilirsin :16:

ben eşimdiz dışarı çık-a-mıyorum ki :53: ama haftasonu karacada indirim varmış, ona kazak pantolon alacağız inşallah :31: bari haftasonu supangle yapıp paketleyeyim, bebişim bak sana hediye yaptım diyeyim :52:

çileğim yok ne defolusu aşkolsunn:26: havalar soğuk epey..bir kaç gün böyle güneş var ama genelde soğuktu..
ne kadar korunaklı olursa ol, kapıyorsun şifayı.:50:

Bak mesela bugün sıkı giyindim ama hava düşündüğümden sıcak olunca çok terledim üstümde kurudu..böyle olursa zor geçecek şekercim

kızlar hiç bowling oynadınız mı?
vatandaş bu hata bowling oynayalım diyorda:27:

hayır bişiy değil topla yuvarlanır mıyım acep merak ettim..:9::9:

Back