- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
araştır tatlım .. ben en çok pembe kuartz seviyorum, pembeyi sevdiğimden belki de .. internette bir site var acaba ordan alsam mı:26:
Hiç bişeyiTaşlar filan :44:
doğal taşlariçine girince çok derin bir konudur kendisi
sen nerden öğrendin bu taşı canım? ben şimdi tuz lambası olayına inanıyorum; çünkü söyleyen profesör, bilim adamı. bunu kim söylemiş, bakıyorum ama pek bir şey bulamadım, benim gördüğüm beyaz :44:
Ben hiç bilmiyorum
Derin şeylere de giremem pek
Ama mesela bana ne taş lazım şimdi nasıl fikir edinebilirim :44:
Bende açmadı
engelli siteler arasında yani
Ben de bikaç foto ekleyeyim hatırlayın beni anacımmmm :) ilkaytoştan feyz aldım bak şimdii
tmm canım sorun değil ya , o niyette biri değilsin zaten biliyorum alınmadım
hoşgeldin bircan.
ama şimdi gitmek zorundyaım
selammm kızlarrr naberr :) akşama menüde neler varr :) off diyet yapıyorum pek acıktım şu anda..
tavuklu patatesli arpacık soğanlı bir sulu yemek yapmayı planlıyorum umarım geç pişmez
afiyet olsun canım :) akşam yemeği için dayanmaya çalışıyorum ama acıktım.. benim menümde mercimek çorbası patetes yemeki ve salata var :)
afiyet olsun canım :) akşam yemeği için dayanmaya çalışıyorum ama acıktım.. benim menümde mercimek çorbası patetes yemeki ve salata var :)
Kızçeler ben kına gecesi evden çıkarken gözlerim dolu doluydu ama kına yakılırken ağlamadım etrafımdaki bazı tipler sürekli omuzumdan dürtüm ağla dediler ve elleri biraz apırdı nasıl gıcık oldum anlatamam...:)))
Düğünde de evdenm çıkarken iyiydi ama düğün bittiğinde salya sümük oldum resmen o kadar çok ağladım ki eve geldiğimiz de ben hala hıçkıra hıçkıra ağlıyordum..(( Şimdi bile aklıma geldikçe gözlerim dolu dolu oluyor...
Benim de menümde etli nohut ve pilav var dün akşam pişirim bu akşamada kaldı hayatımda ilk kez nohut yaptım ve çok iyi olduBir de sütlaç yapıcam eşim çok seviyor onuda ilk defa yapıcam birazdan tarif bakıcam netten...
İlkaycım nasılsın herşey yolunda mı? Sanki durgun muşsun gibi bir his var içimde umarım yanılıyorumdur..
size de afiyet olsun .. benimde patates yemeği aklımdan geçti ama eşim sevmiyor diye tavukta ekledim bu sulu yemeğe bakalım .. birde salata yaparımyani eşim yapar
:) bu erkekler böyle sanırım ya benim eşimde çok yemek ayırır etli yemekleri çok sever sebze yemeklerini pek sevmez.. ya her gün ne yapacagımı bilemez oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?