- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
bütün herkesin resimleri çok güzeldi kızlar :)
elab sen neden çok mutlusun bakemhep niye mutsuz olduğumuzu soracak halimiz yok di mi birbirimize
canım benim bir sorunum vardı önceden burda üzgünüm yazıyodu kendime dedim ki o sorunum çözülene kadar üzgünüm kalcak ve sorunum çok şükür çözüldü bende çok mutlu oldum ve onu yazdım
markmosta ucuz himalaya tuz lambası var, alsam keşke :44: ama paracık kalmaz ki bu gidişle.
himalaya tuz lambası nedir :44:
taş devri kitabında okumuştum. bulunduğu yerdeki negatif iyonları, radyasyonu, tozları falan çekiyormuş. çankırı tuz lambası da tavsiye ediliyordu ama sitedeki himalayaben evime üç tane almak istiyordum ama hala almadım :26:
hmm ilginçdoğal taşlar gibi
doğal taşları hiç bilmiyorum canım :44: tuzun önemi sadece yemeklerdeki tadıyla kalmıyor, önemli bir madenmiş
evet özellikle quartz taşını almak istiyorum bende ama hem pahalı hemde bakımı zor geldi :26: bir ara baya araştırmıştım bir çok taş var
niye almak istedin canım? bir faydası mı varmış? nasıl kullanılıyor? merak ettim :44:
odadaki radyasyonu topluyor canım .. ayrıca çevrendeki negatif enerjiyi pozitife çeviriyormuş .. bioenerjiye inanıyorumarada bir toprağa gömerek enerjini boşaltmasını sağlamak gerekiyor
bunu da araştırayım sağol canım
neyi anlamadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?