2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

kızlar siz de eşinizi akşam işten gelinceye kadar 4 gözle bekliyor musunuz?
benim 7-8 ay oldu hala bekliyorum :30:

beni işten eşim alıyor o yüzden kapılarda bekleyemiyorum ama akşam eve gittiğimizde özlediğimi farkediyorum .. bazen o sarılır hemen çok özledim diye :16: her zaman yapmaz, beklenti oluşurmuş :9:

beni işten eşim alıyor o yüzden kapılarda bekleyemiyorum ama akşam eve gittiğimizde özlediğimi farkediyorum .. bazen o sarılır hemen çok özledim diye :16: her zaman yapmaz, beklenti oluşurmuş :9:

benimki eve girer girmez ilk kokoşşşş der ben de boynumu uzatırım boynumdan bi koklar içine çekerek kokunu öyle özlüyorm ki der
bir de gıdıkkk der hemen gıdığımdan öperr
yemek yerken mutlaka arada kokoşş yapar elimi tutar falan :30:

buradayım beni merak eden fanlarıma sesleniyorum..beni sizler yarattınız:9::9::9:acayip havaya girdim mucuks merak edenlere:54::54::54:etmeyenlerede:63::63::63::63::35::35:

kızlar , bugün sohbet çoook güzeldiii:16::16::16:

ben çıkıyorum bugğn biraz erken oldu ama dinlenmem lazım, dışarıdaki işlerime bakayım ..
çook öpüyorum sizleri, yarın görüşmek üzereeee, sevgiyle kalınnnnn:16::16:

Ay çok güldümm gerçekten de düşününce haklı adam..bi gün sarılmasa çok değiştin deme ihtimali var biz hatuncanların
Evet canım fark ettim bende...

Kına fotolarıma bakıyorum... Düzgün kareler çekememişler hiççç... :19:
Güzel bir iki şey bulursam eklicem de, nerdeee... :50:

Kınayla ilgili çok komik bi anım var benim ..normalde gelin elini açmazmış hemen kınada; avcunu iyice sıkarmış ki kv altın koysun..Ben safı açıverdim hemen iki elimi de herkes bi gürültü patırdı kapa avucunu diyee :) ne bilim beennn :):9::9:

Ay çok alemsin çilekçim ya, çok güldüm... :9: :9:
Ben uyanık çıktım, hemen açmadım avucumu... :23: :23:
Ne zaman kayınvalidemi gördüm, ondan sonra :9: :9::9:

kızlar , bugün sohbet çoook güzeldiii:16::16::16:

ben çıkıyorum bugğn biraz erken oldu ama dinlenmem lazım, dışarıdaki işlerime bakayım ..
çook öpüyorum sizleri, yarın görüşmek üzereeee, sevgiyle kalınnnnn:16::16:

Eylül'cüm iyi dinlenmeler, güzel bakımlar diliyorum sana...
Şöyle bir silkin bakalım bugün... Sana çok iyi gelecek eminim..
Öptüm canım... :54: :54:

teşekkürler dostlarım:29::29::29: Soviii kanka hedayenle henüz müşerref olamadım:26::26:çilekim ve sovi resimlerinize baktım maşallah:nazar::nazar::nazar:allah mutluluklarınızı daim eder inşallh:21::21:

teşekkürler dostlarım:29::29::29: Soviii kanka hedayenle henüz müşerref olamadım:26::26:çilekim ve sovi resimlerinize baktım maşallah:nazar::nazar::nazar:allah mutluluklarınızı daim eder inşallh:21::21:

Ay hadi bakalım, sabırla bekliyorum...
Tez zamanda ulaşır eline inşallah... :18: sabırsızlıkla bekliyorum.. :9:

Sağolasın canım, Allah sana da tez zamanda nasib etsin...
Bizle sende fotolarını paylaş inşallah... :16:

Kadercan geçenlerde haberlerde metrobüs çilesi vardı şu karın ilk günü, ilk aklıma sen geldinn

Zaten bende ordaydım üst geçitte durmuş bizi çekiyorlardı
Dil çıkardım görmedin mi :1:

Banlı olduğumdan yazamadım size o ara
Hava kötü diye işten erken çıktım 17:30 da çıkmama rağmen 18:47 de metrobüse binebildim
O da tazı gibi koştuğum halde yani
Daha bekleyenler vardı :50:

Eve geldim buz tutmuştum bi süre çözülmek için battaniyenin altında durdum :17:

Back