Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun tekrar tatlım benim annem bize bala bol limon sıkıp kaşıkla yedirirdi çok ii gelirdi![]()
Çok teşekkür ederim
Ben eskiden ciddi bi rahatsızlık atlattım bolca ilaç kullanarak, o yüzdne ilaçlardan nefret ediyorum
O yüzden tüm anne yöntemlerine açığım
Allah tekrarını göstermesin kadercim..işime yoğunlaşmam lazım hanımlar..:26:
sohbet hafta başı çok güzel ama arada nefes almaya gelirim..
kolay gelsin sizeee,öpüyorumm![]()
Çok teşekkür ederim
Ben eskiden ciddi bi rahatsızlık atlattım bolca ilaç kullanarak, o yüzdne ilaçlardan nefret ediyorum
O yüzden tüm anne yöntemlerine açığım
kader korkutma beni bende çok ilaç içerim:26::26::26:
İlacın bişeyi yok ki
Ben ciddi bi hastalık geçirdim ve o dönemde bunu atlatmam için tabir yerindeyse bi avuç dolusu hap içtim
O yüzden artık içesim gelmiyor mecbur kalmadıkça
benimde öyle bir dönemim vardı .. bir anda tam 15 hap içmek zorunda olduğum günler![]()
benimde öyle bir dönemim vardı .. bir anda tam 15 hap içmek zorunda olduğum günler![]()
![]()
![]()
geçmiş olsun canım, iyi ki atlatmışsın
![]()
öğlene evde yiyecek hiçbir şey yok, tabi akşama dayemek yapmayı sevmiyorummmmmmmmmmmmmm
teşekkür ederim canım, geçti çok şükür .. bana 10 kilo kadar hatıra bıraktılar sadece .. sonrada sürekli kilo vermeye çalıştım verdim aldım falan filan :44:
yemek konusunda eşin yardımcı olsun canım, o evde oluyor dimi![]()
Hadi ya geçmiş olsun , tahmin ettiğim hastalıksa çok zor bir süreç..
Allah kimsenin başına vermesin
Ben 17 yaşımda atlattım Allah'ın izni ile
benimki çok az görülen bi hastalıktı canım .. "still" hastalığı diye .. zaten doktorlar 10 gün hastanede yattım sürekli araştırdılar, çok zor buldular .. yüksek ateş, kan değerlerinde artış, ve ayak bileklerimde acı vardı .. yürüyemiyordum .. kan kanserinden şüphelenmişlerdi ama o da değildi .. en son işte doktorun bi tanesi geldi odaya dedi ki senin hastalığının adı "still" bir çeşit eklem hastalığı .. ilk defa karşılaşıyorum dedi .. sonrada başladım kortizon'a günde 12 adet kortizon ve 3 adette onun yan etkilerini önlemesi için başka ilaçlar .. bir yıl kullandım .. her ay azaldı tabi ilaç sayısı .. ve sıfır tuz yemeklerde15 yaşındaydım ..
neyse ki atlattık tatlım ..çok şükür sağlığımız yerinde![]()
Çok büyük geçmiş olsun..
Bende 24 gün yattım tüberkülozdan günde 14 hap olmak üzere..
İlaçların yan etkisi vs. ölçüldü bu 24 gün içerisinde durumuma bakıldı yan etki yapsa daha da kalacaktım yapmadı çok şükür ve evde ilaç tedavisine devam ettim, aylık kontroller eşliğinde ilaç sayım azaldı ve 1 sene sonra tamamen bitti şükürler olsun..
Tbc oldukça zor bir hastalık çünkü bulaşıcı olduğundan sevdiklerin içinde endişeleniyorsun
Aynı tabak vs. kesinlikle kullanılmamalı, yeğenimi öpemiyordum mesela
oyy geçmiş olsun tatlım
inşallah tekrarlamaz .. benimkini sebebi yokmuş .. şuna dikkat edeyim de bir daha olasın diye bir şansım yok .. bir daha tekrarlar mı onu da bilmiyorlar doktorlar .. çok belirsiz bir hastalık .. belki bir daha olmayacak belki de hayatının hiç ummadığı bir anında tekrar karşılaşacaksın dedi .. Allah korusun ..
en kötü tarafı da ergenlikte olması .. bende ruhsal yaraları çok derin oldu özellikle o dönemde ..