2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

[video=youtube;jZUtTbyUROA]http://www.youtube.com/watch?v=jZUtTbyUROA[/video]

ürkek buz tanesi... zamanın gelince eriyeceksen...

altın düşüşe geçmiş, paramız olsa da alsak, köşeye atsak
kızlaaar aklıma geldi, sizlere bir şey dicektim. haftanın bir gününü kayınvalideyi arama günü ilan edelim lüüüüütfen

güzel fikirmiş, ben de istiyorum..

teşekkür ederim canım kayınvalidemi arama konusunda yeterince hassas davranmadığımı farkettim öğlen ve aradım. sonra da aklıma bu fikir geldi. eşim demediği sürece aramıyorum ne hikmetse, halbuki hep de aklımda. büyükler bekliyor ve arandığında acaip seviniyorlar. hangi günü belirlesek sen müstakbel kayınvalidenle tanıştın mı canım?

merhaba kızlar
krizsavar ben cuma günleri arıyorum "hayırlı cumalar" diyorum

tamam o zaman Cumaları olsun. birbirimize söyleyelim aradığımızı. ben yeni bir şeyde pekiştireç almadan, kontrol edilmeden istikrar sağlayamam özellikle bu tip konularda, çekiniyorum ne hikmetse büyüklerle konuşurken, onuşacak şey bulamıyorum

ben pek hoşlanmıyorum kv'nin muhabbetinden ama yinede her cuma ararım aramadığım da o arayıp neden aramadın der .. bende "öyle yoğundum ki" derim

bu arada hoşgeldin canım. bugün nasılsın?

hoşbuldum tatlım .. her an değişen duygu durumu içindeyim .. sanırım iş hayatından sıkıldım sende de bazen oluyor mu :26:

benimki neden aramadın demez, ama acıyorum bazen, arayayım diyorum. o arıyor çoğu zaman, çok ayıp bana

benim de sıkıldığım zamanlar oluyor tabi ki, uzmanlaşmamış olmanın verdiği sıkıntılar. eve gidip söyleniyorum, eşim de şükret şu an çok rahat bir yerdesin diyor.söylenip söylenip, sonrasında tamam deyip boşveriyorum ne yapayım :44: iş hayatının sonrasında evde işim devam etmesine de söyleniyorum, "saat 19.30 oldu ve ben yeni oturdum; ama hala bir sürü ev işi beni bekliyor" diyorum haftada en az üç gün eşim kendini suçlu hissediyor arkasından mesela... iş hayatı gıcık ya, pek sevmiyorum

Son düzenleme:
aaaa evet ben de cuma günleri ararım genelde.bugün de aramayı unutmuşum iyi hatırlattınız kızlar

kızlar ben nişandan beri hiç aramadım:26:3.5ay oldu:26:ama oda beni aramadı hiç....Cumaları ararım diyordum ama sonra baktım her cuma arayacaksın aramasan bir keç kere ara versen gönül koyacak hiç bulaşmadım...Ama nişandan sonrada görüşmediğim için annem çok kızıyo ama ne yapabilirim şua an içimden gelmiyo

yok canım gıyabında tanıyorum halaa

bekliyoruz, şubatı bakalım

yok bazen kendimiz yetersiz hissediyorum .. mesleğimle ilgili zaten bu duyguyu yaşıyorum ama artık ne evime yetebiliyorum ne de kendime .. hobilerimle ilgilenemiyorum .. kimseye ev ziyaretine gidemiyorum (gündüzleri) .. 6 gün geç saatlere kadar çalışmak beni bu duygulara taşıyan sebep sanırım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…