2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Ayşenur Hoşgedin canım:)aramıza taze olanlar geliyor:)
1 ocaktan itibaren bir sene geçiyor artık:)

althea:)sen de Hoşgeldin canım,iyi oldu gelmeniz mahallemiz şenlenr böylece

Kızlar Yılbaşına kadar çok kuvvtli bir duaya ihtiycım var,bir isteğim onun yerine gelmesi için hangi duayı okuayım lütfen yardım

hoşbuluk canım:) ben ayşenur kadar taze değilim mayıs geliniyim eskimeye başladım bile:1:ama kendimi hala dün evlenmiş gibi hissediyorum:21: canım biz diğer topicte tefriciye okuyorduk ama topikte yasaklandığı için dua topiği açıldı sanırım.dileğinin olması için tefriciye dağıtabilirz aramızda.

Günaydın KK'nın en güzel en şirin gelinleriiii... :3: :3:
anladım cnmcım iyi yapmışsın hayırlı olsun topiğin :8::8::8:

Sağolasın canım... Teşekkür ederim... :16: :16:

souvvenir, bence kayınvalidenlere güzel bir ufo hediye edebilirsin şöyle büyüklerinden :16: hem kalıcı bir çözüm olmuş olur :31:
Canım zaten onların evinde ufo var, fakat yeterli olmuyor. Diğer odaları buz gibi oluyor.
Akşam kaldılar, çok eğlendik ve güzel geçti hamd olsun... Maşallah diyeyimmm... :nazar: :nazar: :nazar:

ekliom 2 3 foto o zaman hanımlar sizi mi kırcam

:53: :53: :53:
İnşallah kaldırmamışsındır... :31:

Çok güldüm yaaa. Sen çok yaşa emi Koala'cım... :9::9:
:9::9::9::9::9::9::9::9:

Son düzenleme:
kızlar belli bir kurla bağlı kalmadan yapılan çekiliş sonucu:
-çilekli pasta-Eysaih
-Best-eylülbaşak
-engineerelif-Souvvenier

kurallarımız: Kızlar herkes kargo hariç 30tl üst limitli bişey alsın diye düşündük..Hediyeler için adres paylaşımını kimö kiminle eşleştiyse ona özelden paylaşabilir..Hepimizin unutamayacağı güzel bir mevzu olacağına hiç şüphem yok..Katılan katılmayan tüm arkadaşlara teşekkürler:16::16::16::16::16:

kızlar belli bir kurla bağlı kalmadan yapılan çekiliş sonucu:
-çilekli pasta-Eysaih
-Best-eylülbaşak
-engineerelif-Souvvenier

kurallarımız: Kızlar herkes kargo hariç 30tl üst limitli bişey alsın diye düşündük..Hediyeler için adres paylaşımını kimö kiminle eşleştiyse ona özelden paylaşabilir..Hepimizin unutamayacağı güzel bir mevzu olacağına hiç şüphem yok..Katılan katılmayan tüm arkadaşlara teşekkürler:16::16::16::16::16:

Çok sevindim canımmm... Sana zaten bilgilerimi özelden hemencecik paylaştım... :17:
Hayırlı uğurlu olsun, fotoğraflar ile de zaten gelen hediyelerimizi buradan paylaşacağız dimi...
Ay çok heyecanlı... :16: :16:

dün Kasım'da Aşk Başkadır'ı izledik, beklediğim gibi çıkmadı, pek sevmedim :50: ama mumlarla film izlemek çok güzel oluyor onu farkediyorum kaç seferdir, bence uygulayın :31:
benim midem çok kötü, ekşiyor. eşimle çok dengesiz yemek yiyoruz. dün poğaçadan artan haşlanmış patatesi ne yapalım diye düşününce birden pizza yapalım dedik. akşamın o saatinde yedik, sabah da ısıttık yedik. güzel oldu fakat sürekli hamur işi midemi kötü yaptı, suyu da az tüketiyorum, iş yerine de getirmem lazım :44:
sizler neler yaptınız?

dün Kasım'da Aşk Başkadır'ı izledik, beklediğim gibi çıkmadı, pek sevmedim :50: ama mumlarla film izlemek çok güzel oluyor onu farkediyorum kaç seferdir, bence uygulayın :31:
benim midem çok kötü, ekşiyor. eşimle çok dengesiz yemek yiyoruz. dün poğaçadan artan haşlanmış patatesi ne yapalım diye düşününce birden pizza yapalım dedik. akşamın o saatinde yedik, sabah da ısıttık yedik. güzel oldu fakat sürekli hamur işi midemi kötü yaptı, suyu da az tüketiyorum, iş yerine de getirmem lazım :44:
sizler neler yaptınız?

o film artık eskidiği için beğenmemiş olabilirsin şimdi izlesem ben de beğenmezdim büyük ihtimal ama zamanın en iyi filmlerinden biriydi bence.dün de biz pastayla portakal suyu içtik,çok ekşiydi gecenin 12sinde bunları yedik sonra midem ağrıdı benim de:18:ama pişman değilim yine olsa yine yerim:9: bugün hava çok soğuk en azından izmir için fazla soğuk,işteyim donuyorum.şirincedekiler ne yapıyor acaba.sabahın o saatinde şirinceye gitmek için ayakta olanlar vardı töbeee töbeee dedim.

hoşgeldin althea :)
filmi ben ilk defa izledim, o da kasımda evlendim diye :9:
saat 12.00 de ben imkansız yemez ve yedirmezdim sanırım :9: o saatte hala uyumuş olmuyor musunuz siz :53: biz nerdeyse 9.30 da yatıyoruz, 10-10.30 gibi de uykuya dalıyoruz. çok uykucuyuz galiba :19: ben sivastayım ama çok aşırı soğuk sayılmaz, sanırım tolerans geliştirdim :9:

selam hanımlar...:31: geç geldiğim için ve ayrıca kdv nin son demlerinde olduğumuz için ayrıca bir yoğunum..
fazla duramayacağım.

elifcim , sanırım belli olmuş,hayırlı olsun hepimize..tüm güzellikleri, tüm güzel anları..vs. daha pek çok
güzel ve huzur veren şeyleri paylaşmak ümidiyle tüm arkadaşlarımla..:29:

Tünaydın arkadaşlarım nasılsınzı bu sabah???
Çekiliş sonuçlarıda belli olmuş :52::52::52:

hoşgeldin althea :)
filmi ben ilk defa izledim, o da kasımda evlendim diye :9:
saat 12.00 de ben imkansız yemez ve yedirmezdim sanırım :9: o saatte hala uyumuş olmuyor musunuz siz :53: biz nerdeyse 9.30 da yatıyoruz, 10-10.30 gibi de uykuya dalıyoruz. çok uykucuyuz galiba :19: ben sivastayım ama çok aşırı soğuk sayılmaz, sanırım tolerans geliştirdim :9:

hoşbulduk:)) normalde ben de 9.30-10.30 gibi uyuyorum ama dün eşim evdeydi diye uyumadım onunla vakit geçirdim.eşim polis olduğundan çalışma saatleri farklı akşamları 2 gün görüyorum 2 gün görmüyorum erken yattığım için.kilo olarak sorunum olmadığından rahat rahat yiyorum her nekadar sağlıklı olmasada ama karnım açken uyuyamam ki ben:27:sivas nasıl kar vardır şimdi orda,burda da soğuğu var ama kendi yok

anamm ben sadece adres yollamışım bi daha gülelim o zaman :9::9::9::9::9:

kız kara kara düşünüorum ben ne alsam die :31::31::31:

: ) olsun canım..maksat gönül hoşluğu, anımsanmak değil mi..bu bile benim için sürpriz oldu, hiç beklemiyordum..:29:
bak senle yakınız, görüşürüz şu bu derken denk geldik bir şekilde..nasipte varsa dedikleri bu sanırım:1:

: ) olsun canım..maksat gönül hoşluğu, anımsanmak değil mi..bu bile benim için sürpriz oldu, hiç beklemiyordum..:29:
bak senle yakınız, görüşürüz şu bu derken denk geldik bir şekilde..nasipte varsa dedikleri bu sanırım:1:

ee tabe haklısın güzel hatırlar olacak bizlerde :16::16::16:
yaa evet hayat nerelerde karşılaştırdı bizi :16::16::16:

hoşbulduk:)) normalde ben de 9.30-10.30 gibi uyuyorum ama dün eşim evdeydi diye uyumadım onunla vakit geçirdim.eşim polis olduğundan çalışma saatleri farklı akşamları 2 gün görüyorum 2 gün görmüyorum erken yattığım için.kilo olarak sorunum olmadığından rahat rahat yiyorum her nekadar sağlıklı olmasada ama karnım açken uyuyamam ki ben:27:sivas nasıl kar vardır şimdi orda,burda da soğuğu var ama kendi yok

kar yağmıyor ama yerlerde kar var tabi, çoğu yağmurdan erimiş halde :) çok soğuk değil bence.

Back