Ayşenur Hoşgedin canım:)aramıza taze olanlar geliyor:)
1 ocaktan itibaren bir sene geçiyor artık:)
althea:)sen de Hoşgeldin canım,iyi oldu gelmeniz mahallemiz şenlenr böylece
Kızlar Yılbaşına kadar çok kuvvtli bir duaya ihtiycım var,bir isteğim onun yerine gelmesi için hangi duayı okuayım lütfen yardım
anladım cnmcım iyi yapmışsın hayırlı olsun topiğin
Canım zaten onların evinde ufo var, fakat yeterli olmuyor. Diğer odaları buz gibi oluyor.souvvenir, bence kayınvalidenlere güzel bir ufo hediye edebilirsin şöyle büyüklerindenhem kalıcı bir çözüm olmuş olur
ekliom 2 3 foto o zaman hanımlar sizi mi kırcam
hoşbulduuk
kızlar belli bir kurla bağlı kalmadan yapılan çekiliş sonucu:
-çilekli pasta-Eysaih
-Best-eylülbaşak
-engineerelif-Souvvenier
kurallarımız: Kızlar herkes kargo hariç 30tl üst limitli bişey alsın diye düşündük..Hediyeler için adres paylaşımını kimö kiminle eşleştiyse ona özelden paylaşabilir..Hepimizin unutamayacağı güzel bir mevzu olacağına hiç şüphem yok..Katılan katılmayan tüm arkadaşlara teşekkürler
dün Kasım'da Aşk Başkadır'ı izledik, beklediğim gibi çıkmadı, pek sevmedimama mumlarla film izlemek çok güzel oluyor onu farkediyorum kaç seferdir, bence uygulayın
benim midem çok kötü, ekşiyor. eşimle çok dengesiz yemek yiyoruz. dün poğaçadan artan haşlanmış patatesi ne yapalım diye düşününce birden pizza yapalım dedik. akşamın o saatinde yedik, sabah da ısıttık yedik. güzel oldu fakat sürekli hamur işi midemi kötü yaptı, suyu da az tüketiyorum, iş yerine de getirmem lazım :44:
sizler neler yaptınız?
Tünaydın arkadaşlarım nasılsınzı bu sabah???
Çekiliş sonuçlarıda belli olmuş
hoşgeldin althea :)
filmi ben ilk defa izledim, o da kasımda evlendim diye
saat 12.00 de ben imkansız yemez ve yedirmezdim sanırımo saatte hala uyumuş olmuyor musunuz siz biz nerdeyse 9.30 da yatıyoruz, 10-10.30 gibi de uykuya dalıyoruz. çok uykucuyuz galiba ben sivastayım ama çok aşırı soğuk sayılmaz, sanırım tolerans geliştirdim
evet benim eşim sensin..
İnşallah kaldırmamışsındır...
Çok düşünceli gördüm seni eylülcüm
ben bilmem eşim bilir diyorum
anamm ben sadece adres yollamışım bi daha gülelim o zaman
kız kara kara düşünüorum ben ne alsam die
: ) olsun canım..maksat gönül hoşluğu, anımsanmak değil mi..bu bile benim için sürpriz oldu, hiç beklemiyordum..
bak senle yakınız, görüşürüz şu bu derken denk geldik bir şekilde..nasipte varsa dedikleri bu sanırım
hoşbulduk:)) normalde ben de 9.30-10.30 gibi uyuyorum ama dün eşim evdeydi diye uyumadım onunla vakit geçirdim.eşim polis olduğundan çalışma saatleri farklı akşamları 2 gün görüyorum 2 gün görmüyorum erken yattığım için.kilo olarak sorunum olmadığından rahat rahat yiyorum her nekadar sağlıklı olmasada ama karnım açken uyuyamam ki bensivas nasıl kar vardır şimdi orda,burda da soğuğu var ama kendi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?