- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #1.901
günaydın kızlarrr
merhaba kizlar bende aranizdayim
yas 23, sat 29.11.11 bat 29.12.11.
Oh uyuyun bakalim ben teli alip size yazabimekk icin uykusuzluktan gozumden yas aksiin
Smile lari kullanamiyorum aglayiyorum farzedin
Simdiiiii gelelim asil konuya nekadarda ozlemisim yazmayi benim tembel triod normale dondu cok sukur
Tatlicadim yeni topik yeni bebekler getirir insaallah tum isteyenlere
Regenim kankimo geri sayim basladi hadi insaallah
Menbetam ya seninde yaklasmis irkegine kavusmaya az kaldi insaallah
Azracigim yeni bat yeni umut yeterki umutlar kayybolmasin birgun yeserecegine inaniyorsun bunu biliyorum
Kuppecigim bugun pardon dun doktora gitmissin hayirli haberlerini bekliyoruz bizi merakta birakma
Seyda ve yaren sizi cok karistiriyorum birinizden birinin bi kizi var ama hanginiz buarada yaren heralde dusuk yasiyormusun buda nasil bir turkceyse gecmis olsun ve hayirlisiyla yeniden saglikli gebe kalmak dilegi ile
Meri babana gecmis olsun biraz gec oldu
Yeni gelen arkadaslarada basarila diliyorum gazaniz mubarek olsun
Simdi beni yeni sancaksiniz ama ben diger topikten eskidim artik opulfunuz zzzzzzzz uyudum ben zzzzzzzz
gunaydin kizlar.yeni bi gunde nasilsiniz acaba?uyanmadiniz mi uykucular?bebek yokken uyuyun bebek olduktan sonra gorcem sizibu gun burda hava kapali ama ben kapali havalari daha cok seviyorum.o yuzden keyfim simdilik iyi bakalim aksama kadar bozulmazsa... bir kac gune esimin ailesini ziyarete gitcez.orda pek giremem belki ama ara-sira selam felan vermeye girerim.bir haftaya donucez.bu ne cene kardesim ne kadar yazdim boyle.ha bide aksam birisi bi menu soruyodu hala istiyosa ben ona guzel bi tatli tarifi yaza bilirim
ne gunaydini oglen oldu tenbelben cocugu yedirdim evin temizliyini bulasigini bitirdim.sen simdi uyaniyosun
canım sen nerdesin??
ya ne öğleniii.. saat daha 10.. 9da kalktımda anca oturabildim buraya.. nasılsın??
ben Azerbaycanda oldugum icin arada 2 saat fark var onun icin boyle erkenciyim
yaa.. orda öğlen tabi..bide bana tembel dedin durduk yereee
bizim bir azerbeycanlı arkadaşımız daha var arada uğruyor. ama o azeri,türkiyede yaşıyor. peki sende azerimisin canım? yoksa oraya gelinmi gittin.. 2saat farkta çokmuş ya..daha az sanırdım ben:44:
erken kalkmis gibi hava atmisdim azcikevet ben de azeriyim.benim de kardesim Turkiyede okuyo Bartinde.
günaydın kızlar...hayırlı günler hepinize...
günaydın arkadaşlar ben yeni üye oldum ...
hehh şöyle.. itiraf et bakimmmm
Bartında bizim akrabalar vardı bir ara ama hiç gitmedim bilmiyorum nasıl bir yer
günaydın arkadaşlar ben yeni üye oldum ...
:26:ben de gitmedim Bartina once esim gitcek sonra da beni goturcek
Bende bilgilerimi paylaşayım kızlar... 27 yaşındayım.1.5 yıllık evliyim.hazirandan beri bebiş istiyoruz ama kısmet olmadı.önce pco çıktı şimdi sağda da soldada 3mm2mm kist var.Sat 25 kasım Bat 22 aralık
canım ekliyorum senide listemize
pco yu nasıl bir tedaviyle yendin peki??
ya bu arada bat ve pco nedir?ben anlayamadim da:26:
bat-beklenen (beklenmeyen) adet tarihi..
pco-polikistikover'in kısaltılmış hali.
günaydın kızlar...hayırlı günler hepinize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?