- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
- Konu Sahibi tatlicadi1
- #1.921
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mayısta diyetisyene gittim.Diyetisyen beni bi jinekolağa yönlendirdi.Sende pco var kesin dedi.Randevuyu 1 ay sonraya alabildim söylediği dr dan gittim adan ultrasyonla baktığı gibi anladı zaten kan tahlili şeker ölçümü o şu bu derken glifor verdi sabah akşam iç dedi.adet düzensizliğimde mevcuttu aaetin 3. günü için hormon tahlilleri verdi bende adet düzensizliğide var tabi ben 1.5 ay sonra falan gittim hormon tahlilleri yapıldı troid çıkmadı doğum kontrol verdi 3 ay kullan gel dedi.doğum kontrol süresi nce düzenli adet oldum gitttim bakti sol temiz sağda3mm 2mm kist kalmış sadece dedi glifora devam dedi.Sonra her ay umutla bekle hamişmiyim diye yok üzül bi dünya kimseye çaktırmadan ağla hayal kırıklığına uğruyosun şimdi bi prof. a gidiorumgliforu bıraktırdı.ultrasyonda iki taraftada kist çıktı yine.ADETİN 3. GÜNÜ TAHLİL İSTEDİ BİDE 21.GÜNÜ KAN TAHLİLİ İSTEDİ bide eşimden sperm ölçümü istedi bakalım adeti bekliyoz şimdi ilaç kullanmana gerek yok dedi bıraktırdı bakalım inş.
Sabah 07:15 te kalkmışım kahvaltımı yapıp kocişi göndermişim.Temizligimi yapmışım penceremi silip perdeyi makinya atmışım ve yıkanıyor kocam yemege gelince asacak.Ve akşama misafrlkteym yarında bana misafir:)yoksa bende 11 e kadar uyuyanlardanım itiraf edeyim:)
benimde bu akşam yatılı misafirim var..regeni bekliyroum kalkacam bi sürü işim varrr
![]()
ya kizlar hamilelik icin su sogan kürünü denediniz mi?
bende senin gibiyim, usg de pco görünümü çıktı. ben tedaviye gitmedim. kendiliğinden son 3 ay düzenli geldi adetim. sonra bu ayl yine sapıttı. bende adet olmayı bekliyorum. hormon yapacaklar. ve sonrası yumurta takibi. benim yumurtalıklar yavaş çalışıyor yumurtalarım oluşmuyor. tam anlamıyla pcoda sayılmıyor sanırım bu. işte bakalım hormon testinde anlayacağız ne olduğunu..
inşallah fazla bekletmez bebişlerimiz...![]()
Habermi gelecek yoksa???
İnşallah bekletmezler hayırlısıyla ....Banada en son yumurta tebelliği var dedi çok şükür düzenli adetim artık.Ama ben her gün bir bardak adaçayı içiyorum etkisi olduğuna inanıyorum.22 si 24 ü 25 i böle değişiyor adet günüm.Bakalım nasıl bi tedavi uygulayaaklar ne olucak ne biticek ben çok takıyorum kafama streste var bende.Bide çok üzülüyorum.Görümcemin 5 aylık oldu bebişi onu çok seviyorum ama her eve dönüşte için nasıl acıyor anlatması imkansız kıskançlık değil onu biliyorum
günaydın canım iyiyim sen nasılsın...günaydın topragım nasılsın?
canım ben bu duayı okudugum ay hamile kalmıştım ama dış gebelik oldugu icin sonlandırıldı malesef...dualara cok inanıyorum ve toplu dua etmek daha iyiyimiş okunursa ben seve seve okurum...Kızlarr ben sizle birşey paylaşmak istiyorum .Dua ya inanırmısınız.Ben dün gece nette biraz baktım.Her cuma birimiz için bölüşüm şu duayı okusak sizce etkli olurmu?Cumadan öbür cumaya kadar bitiririz cuma diğerimiz için başlarız ne dersiniz?
Salati tefriciye duası her türlü ihtiyaçlar ve sıkıntılardan kurtulmak için okunabilir.
-hastalıktan
-üzüntüden (gam,keder)
-sıkıntıdan
-uğradığı haksızlıktan
-zulümden
-haksız yere hapse girmekten
-ağır borç yükünden
kurtulmak isteyen kimse, salati tefriciye duasını çokca okursa, o salavâtın bereketiyle ve Allah'ın izniyle her türlü musibetten kurtulur.
Bu duayı samimiyetle ve inanarak, neticesini Alla'tan bekliyerek okuyan pek çok kimse isteğine kavuşmuş, borç ve diğer sıkıntılarından kurtulmuştur.
4444 defa okunması gereken tefriciye duasını müşterek okuyun
Salati tefriciye duasını tek başına okumak çok zor olduğundan 44 kişilik gruplar kurun ve paylaşarak okuyun. Gruplara katılan her kes her gün 101 defa tefriciye duası okuduğunda toplamda grup olarak her gün 4444 (101x44=4444) defa tefriciye duası okunmuş olur. İştirak-i âmâl-i uhreviye sırrınca manevi ortaklıklarda ortaya çıkan manevi kazanc kişi sayısına bölünmeyip, sanki gruptaki herkes her gün 4444 defa salat-ı tefriciye duası okumuş gibi sevap kazanır. Salati tefriciye duasını samimi ve inanarak okumak çok önemlidir. Çünkü dua bir nevi ibadettir, hatta kulluğun büyük bir sırrıdır. Cenab-ı Allah insanlara vermek istediği için isteme duygusunu yaratmış ve "isteyin cevap vereyim" buyurmuştur. Bu nedenle samimi olarak dua eden ve Allah'ın mutlaka cevap vereceğine inanan bir mü'min duasının karşılığını er ya da geç mutlaka görecektir.
günaydin bayanlarrr![]()
Kızlarr ben sizle birşey paylaşmak istiyorum .Dua ya inanırmısınız.Ben dün gece nette biraz baktım.Her cuma birimiz için bölüşüm şu duayı okusak sizce etkli olurmu?Cumadan öbür cumaya kadar bitiririz cuma diğerimiz için başlarız ne dersiniz?
Salati tefriciye duası her türlü ihtiyaçlar ve sıkıntılardan kurtulmak için okunabilir.
-hastalıktan
-üzüntüden (gam,keder)
-sıkıntıdan
-uğradığı haksızlıktan
-zulümden
-haksız yere hapse girmekten
-ağır borç yükünden
kurtulmak isteyen kimse, salati tefriciye duasını çokca okursa, o salavâtın bereketiyle ve Allah'ın izniyle her türlü musibetten kurtulur.
Bu duayı samimiyetle ve inanarak, neticesini Alla'tan bekliyerek okuyan pek çok kimse isteğine kavuşmuş, borç ve diğer sıkıntılarından kurtulmuştur.
4444 defa okunması gereken tefriciye duasını müşterek okuyun
Salati tefriciye duasını tek başına okumak çok zor olduğundan 44 kişilik gruplar kurun ve paylaşarak okuyun. Gruplara katılan her kes her gün 101 defa tefriciye duası okuduğunda toplamda grup olarak her gün 4444 (101x44=4444) defa tefriciye duası okunmuş olur. İştirak-i âmâl-i uhreviye sırrınca manevi ortaklıklarda ortaya çıkan manevi kazanc kişi sayısına bölünmeyip, sanki gruptaki herkes her gün 4444 defa salat-ı tefriciye duası okumuş gibi sevap kazanır. Salati tefriciye duasını samimi ve inanarak okumak çok önemlidir. Çünkü dua bir nevi ibadettir, hatta kulluğun büyük bir sırrıdır. Cenab-ı Allah insanlara vermek istediği için isteme duygusunu yaratmış ve "isteyin cevap vereyim" buyurmuştur. Bu nedenle samimi olarak dua eden ve Allah'ın mutlaka cevap vereceğine inanan bir mü'min duasının karşılığını er ya da geç mutlaka görecektir.
yapalım diyen yokmu??? kızlarrrr
toplanirsak bende varim cnmm..
aa regen gelmis valla sukur![]()
günaydın canım iyiyim sen nasılsın...
canım ben bu duayı okudugum ay hamile kalmıştım ama dış gebelik oldugu icin sonlandırıldı malesef...dualara cok inanıyorum ve toplu dua etmek daha iyiyimiş okunursa ben seve seve okurum...
günaydın canım nasılsın...