- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #1.881
ay evet cnm ne cok isterdim öle hbr vermeyi ay cnm olamadın ya gerginlik bi sıkıntı yapmıştır olursunda rahatlarsın inşalla
anca uyumuşşş anneemmmmmmmmmmmmmm
ayy cnm benimm alah nazardan korusun valla..kızz kaçç gündür ben hep kabus göröm yaa ne iştir buu
hayırdır inşallah.bende bı ara kotu kotu ruyalar gordum heep korku fılmı gıbı mübarekdun sadece cok guzel ruya gordum bebiş gördüm
valla hayırdır inşallahh..ya bebek görüyom sol göğsümden emziroyomm...hiç konuşamdım erkadşımı göüyomm ...kocaman kurt gölgesi evlere girmeye çalışıyooo off yaa yartık yaratık...anlamadım gitti valla öle korku filminden etkilenmem etkilensemde izlom ztn uzun zamndır off ne bilim ya bu ara başşımm çok ağrıyoo kendimide yorgun hissdiyom 14 saat uyusamda uyumamş gbi hissdiyomm
merhaba kizlar bende aranizdayim
yas 23, sat 29.11.11 bat 29.12.11.
şu bebk olayınada kafayı taktıgımız için olabılır bbilnç altına yerleşiyo,
neyssee ben gıder bırazda çalışmak lazım bebişin gelmesı içinn:26: yarın yıne konuşuruz inşallah ii gecelerr
kızlar bende gece rüyamda eski komşum gelmiş oluyo bana bir çift bebek patiği veriyo birde mama önlüğü veriyo patik yeşil renkti ne demek kızlar bilen varmı?
benden başak kimse kalmamış bende çıkyımmbarii napimm bugn çok sessizz burası ztnn hadii hepinizz rüyanızda ii şeyler görünn emi hepinizi çookk öptümm
canım ben geldimm ben.. yalnız bırakırmıyım seniii:)
ayy canım bugn herkesin işi vr herelde kimseden tık yok..dün 4 e kadr burdydık bugn kimse kalmadı...sen naptın babn nasıl oldu..geldin mi izmite
babam iyi şükür... yılbasını beraber geçirmeye karar verdik..bu hafta eşimde izin alıp gelcek. evet ben 2011 topicine baktım aaa 10 da bitmiş konusma dedm ben yokken ne olmus bunlara:))
burası yenimi????? hadi hayırlı olsun hepimize..
sen nasılsın bakalım? hala gecmi yatıosun benm gibi:))) ahh biz ahhh
babnın ii olmasına çok sevindim tatlım.eşim gececiyken hep böleyim valla..tatlıcadim açtı burayıı baya sıkı burası valla..
yeni arkadaslarda varmı burada? hiç geçmişe bile bakamadım? kızlar nasıl var mı hamiş haberiii..
regen nasıl özledim onu:)) gerçi herkesi çok çokkk özledmmm
off çok korkuyorum şeyda yaa 2013 topicine kalmayalm da..
bu arada diyet topici nasıl gdiyor?devam ediyormusunuz orda da...
oranın ismi ne idi....:26: ben 3 kilo verdm buraya geldigimden beri...
vermem gereken de çok var daha...
yok tatlım ya ora bida uğramadımm..tutmıyom gırtlamıı lanet olsunn...üzüntüden verdin demek..valla regen maşllhı vr bugn karnı ağrıyodu onunnda batına as kaldı inşllh olck..yaren hamileydi oda kimyasal gebelikmiş işte..onun haricnde kimse yok senn bilmediğin..benimde ümidim yok valla bu sene 1.5 sene sabrettim oldu oda düşük oldu artık bi 1.5 sende daha bkelrim..kalmazsın cnm benim sen ..gel bi doktora gitte inşllhh.ttalım ben yatim artıkk gömden yaş gelo yarın 8 de kalkcmm öprüm senii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?