- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #1.861
canım benim bende sende güzel şeyler duyacam sandım düşürmüyomuşum dicen sandım ondan helecen yaptım adet söktürücüye devam gülüm bugun 7. Gün kullanıyom valla
bende ciddi söylüyorum zaten tatlım.. yani yarın git nedir durumun sor öğren onu demk istedimm
hani şimdi git diyince yarın git demek isticeni düşünememiştim
kizlar hadi iyi geceler hepinizetatli tatli rüyalar...
evet cnm ama bak altında biri var benim oda yok senin sat ne zamandı ay ne komik dimi sat bat kızım olursa sat oğlum olursa bat koycam
tatlım sana up uzun bi cvp yazmıştım salak pc kapndıı
ben 30 ekimde adet olmam gerekiyodu ama kendimi 7 kasıma odakladım eşime söledim eşim 2 adet gebelk testi aldı..9 kasımda da test yaptım negtif çıktı eşime kağıdı okurken eşim bi baktı silik çıkmış..inanmadım sabah tekrr yaptım sabh çıkmıştı 10 kasım öğlende kan tahlili verdim akşam baktım 539.86 çıktı doktorumu aradım gel ilç vercm dedi..gittim progestan verdi çocuk tutunsun dye..22 kasımda 4te randevum vrdı o sabah olunca kanamm hemn gttim baktı ultrasonla bişe vr ama emin değilim bi kan tahlili yapalım dedi yaptık 114 de düşmş ama baya kanamam var oda bana hamilelk gerçekleşmiş ama sağlıklı gebelik olmadığından düşük yapıyon kanamnın nedeni bu dedi.. stres yapma ağrı kesici alma 10 gün sonra gel bakalım temizlenmiş diye ..sonra yolumuza devam edilim dedi.10 gün sonra gttm temzlenmişti..gözn aydın dedi 45 gün içinde adet olrsun olmazsan gel test yaplım olursan 3. günü gel devam edilim dedi bende 17 ocak belirledim kendime işte
asılında aynı şeyleri yaşamışız cnm sağol cnm aydınlattın beni ben randavu aldım ama yinede arayım o zaman doktorumu dimi sanırım seninkide kimyasal artık önumuze bakcaz cnm
slm kızlaarr needıyonuz bakiim...:)
ne edim tatlım cnm sıkılıyoo işte yapckk bişe de yok öle takılıyomm iştee offf
ayy bizimde kız bi uyumadı delii oldum hee
senn kz bykk kızz neden uyumuyoo bakmmzilli ne olckk saat kaç oldu..hastamıkii neden uyumuyoo
yok kız onun normal hali bue geç kalkıyoo akşamda uykusu gelmiyo
yazıkk kızz erken uyusun erken kalksın çocun büyüme yaşında...uyt yazıkk yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?