• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

merhaba kizlar bende aranizdayim
yas 23, sat 29.11.11 bat 29.12.11.

tamamdır ekleyeceğim birazdan,, hoşgeldin aramıza:34:

Oh uyuyun bakalim ben teli alip size yazabimekk icin uykusuzluktan gozumden yas aksiin

Smile lari kullanamiyorum aglayiyorum farzedin

Simdiiiii gelelim asil konuya nekadarda ozlemisim yazmayi benim tembel triod normale dondu cok sukur

Tatlicadim yeni topik yeni bebekler getirir insaallah tum isteyenlere

Regenim kankimo geri sayim basladi hadi insaallah

Menbetam ya seninde yaklasmis irkegine kavusmaya az kaldi insaallah

Azracigim yeni bat yeni umut yeterki umutlar kayybolmasin birgun yeserecegine inaniyorsun bunu biliyorum

Kuppecigim bugun pardon dun doktora gitmissin hayirli haberlerini bekliyoruz bizi merakta birakma

Seyda ve yaren sizi cok karistiriyorum birinizden birinin bi kizi var ama hanginiz buarada yaren heralde dusuk yasiyormusun buda nasil bir turkceyse gecmis olsun ve hayirlisiyla yeniden saglikli gebe kalmak dilegi ile

Meri babana gecmis olsun biraz gec oldu

Yeni gelen arkadaslarada basarila diliyorum gazaniz mubarek olsun
Simdi beni yeni sancaksiniz ama ben diger topikten eskidim artik opulfunuz zzzzzzzz uyudum ben zzzzzzzz

canım sen ne zyeptın..taşındın mı? int ne zaman bağlatıyorsun? gelince detaylı bilgi verrr

gunaydin kizlar.yeni bi gunde nasilsiniz acaba?uyanmadiniz mi uykucular?bebek yokken uyuyun bebek olduktan sonra gorcem sizi :1:bu gun burda hava kapali ama ben kapali havalari daha cok seviyorum.o yuzden keyfim simdilik iyi bakalim aksama kadar bozulmazsa...:1:bir kac gune esimin ailesini ziyarete gitcez.orda pek giremem belki ama ara-sira selam felan vermeye girerim.bir haftaya donucez.bu ne cene kardesim ne kadar yazdim boyle.ha bide aksam birisi bi menu soruyodu hala istiyosa ben ona guzel bi tatli tarifi yaza bilirim

canım sen nerdesin??

ne gunaydini oglen oldu tenbel:1: ben cocugu yedirdim evin temizliyini bulasigini bitirdim.sen simdi uyaniyosun:1:

ya ne öğleniii.. saat daha 10.. 9da kalktımda anca oturabildim buraya.. nasılsın??

ben Azerbaycanda oldugum icin arada 2 saat fark var onun icin boyle erkenciyim:1:

yaa.. orda öğlen tabi..:52: bide bana tembel dedin durduk yereee:1::1:
bizim bir azerbeycanlı arkadaşımız daha var arada uğruyor. ama o azeri,türkiyede yaşıyor. peki sende azerimisin canım? yoksa oraya gelinmi gittin.. 2saat farkta çokmuş ya..daha az sanırdım ben:44:

yaa.. orda öğlen tabi..:52: bide bana tembel dedin durduk yereee:1::1:
bizim bir azerbeycanlı arkadaşımız daha var arada uğruyor. ama o azeri,türkiyede yaşıyor. peki sende azerimisin canım? yoksa oraya gelinmi gittin.. 2saat farkta çokmuş ya..daha az sanırdım ben:44:

erken kalkmis gibi hava atmisdim azcik:1:evet ben de azeriyim.benim de kardesim Turkiyede okuyo Bartinde.

Son düzenleme:
canım ekliyorum senide listemize:34:
pco yu nasıl bir tedaviyle yendin peki??

Mayısta diyetisyene gittim.Diyetisyen beni bi jinekolağa yönlendirdi.Sende pco var kesin dedi.Randevuyu 1 ay sonraya alabildim söylediği dr dan gittim adan ultrasyonla baktığı gibi anladı zaten kan tahlili şeker ölçümü o şu bu derken glifor verdi sabah akşam iç dedi.adet düzensizliğimde mevcuttu aaetin 3. günü için hormon tahlilleri verdi bende adet düzensizliğide var tabi ben 1.5 ay sonra falan gittim hormon tahlilleri yapıldı troid çıkmadı doğum kontrol verdi 3 ay kullan gel dedi.doğum kontrol süresi nce düzenli adet oldum gitttim bakti sol temiz sağda3mm 2mm kist kalmış sadece dedi glifora devam dedi.Sonra her ay umutla bekle hamişmiyim diye yok üzül bi dünya kimseye çaktırmadan ağla hayal kırıklığına uğruyosun şimdi bi prof. a gidiorumgliforu bıraktırdı.ultrasyonda iki taraftada kist çıktı yine.ADETİN 3. GÜNÜ TAHLİL İSTEDİ BİDE 21.GÜNÜ KAN TAHLİLİ İSTEDİ bide eşimden sperm ölçümü istedi bakalım adeti bekliyoz şimdi ilaç kullanmana gerek yok dedi bıraktırdı bakalım inş.

Back
X