2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

geldim de vaktim yok yaa... amaaaaa yarindan itibaren 2 hafta evdeyim oh mis...

günaydin sekerim nolsun, üsümekle mesgulum.. kar yagdi burda da.. kara baktikca daha cok üsüyorum ya sen???

ay canım nerdesin sen kar yagıyo dikket et kendine üşütme sıkı giyin....bende iyiyim ama karnım agrıyo adet olcam galiba

ay canım nerdesin sen kar yagıyo dikket et kendine üşütme sıkı giyin....bende iyiyim ama karnım agrıyo adet olcam galiba

ben alamanyadayim canim... kis geldi iste.. ay cok dikkat etmem lazim hakkaten.. daha yeni ciktim hastaliktan zaten... halen de nefesim tikaniyor arada... yeni yila hasta girmeyelim di mi?? ben en cok kaymaktan korkarim.. insallah buz olmaz yerler... benim de agriyor karnim

Son düzenleme:

yurtdışı cok soguk oluyo dimi beim ablamda fransada oda cok soguk diyo burası...evet canım dikkat et yeni yıla saglıklı hatta bebişlerimiz göbüşlerimizde girelim inş hayırlısıyla...senin karnın niye agrıyo ne zaman adet olcan...

desene adetliler ve adet olucaklar hepsi burda.benim durumum da sizinle ayni

senin de mi karnin agriyor.. ay ne gicik bi duygu ya... Allahtan kalici degil...

ayyy... bebis mi dedinnnn benimbatim 22sinde.. bakalim batcaz mi cikcaz mi... senin ne zaman??

Yok kuzucum bugun dokuldu ne yazikki umutlarim gelicek aya tasindi maalesef

İyiyim kuzucum sen nasilsin kirmizilari karsiladim bu ayda bitmesini bekliyorum

inss canım gelecek ay son olurr.. ins tututunur bebısın sana..

canımm cokkk saolll..

senınde trıodunun normale donmesıne cok sevındımm. ıns bundan sonra hemen bebısınnnnn gelırrr..

menbetaaaaaaaaaa.... tam cikiyordum seni gördüm... nassin yavrum???

ıyı dıyelım ıyı olsunn canımmm cok saol sen nasılsınn?? kar yagmıs oralarda cok dıkkat et kendıne.. işe mı gıdıyorsun bu arada??

evet tatlim yine gidip bi bakcam bebe var mi yok mu diye... yoktur umarim yaa... yanimda bi arkadas olcak onla cikar geri gelirim.. hic gezmeyi bile gözüm kesmiyor.. daha cikmadim ya disari... iyi ol kuzum ya... yerim ben seni...

battaş sayılırız benimde 23 ama ben 25 dedim testimi erken yapmıyım diye

ya evet ben de aslinda 25i iye gözetiyorum kendi kendime.. hani arada bi gecikiyor ya.. insallah testin de seni en cok sevindircek sonucu gösterir sana

olmasınlarda dınlen evınde bosver.. bugun ıyı gordum senı masallah.. ay ıyı olmaya calısıyorum. evı zor toparladım..basım donuyor..herhalde tansıyonum dustu gene.. kendımı toparlayıp yemek yapıcam bır ıhtımal mısafır var aksama... bakalımm...

hadısen kendıne dıkkat et.. optum canımm...

evet canım geciktigi icin bende öyle yazdırdım ama benim bu aralar erken geliyo aslında... bakalım bu ay ne olcak amin inş hepimizi sevindirsin o test sonucu inş...

hadi bayanlar ben de kactim... daha evi toplucam.. kendimi hazirlicam isim coookkk aksama görüsürüz....

ay korkma pot felan kirmadin ben zaten simdi istemiyorum. 15 aylik kizim var 2012nin sonlarina dogru yapcaz artik
he tamam o zaman sevindim oyle olmasına...allah bagışlasın kızını istedigin zamanda bekletmeden göndersin rabbim bebeişini hayırlısıyla...
hadi bayanlar ben de kactim... daha evi toplucam.. kendimi hazirlicam isim coookkk aksama görüsürüz....

güle güle canım görüşmek üzre...bende cıkıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…