- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #1.941
geldim de vaktim yok yaa...amaaaaa yarindan itibaren 2 hafta evdeyim oh mis...
günaydin sekerim nolsun, üsümekle mesgulum.. kar yagdi burda da.. kara baktikca daha cok üsüyorumya sen???
ay canım nerdesin sen kar yagıyo dikket et kendine üşütme sıkı giyin....bende iyiyim ama karnım agrıyo adet olcam galiba
ben alamanyadayim canim... kis geldi iste.. ay cok dikkat etmem lazim hakkaten.. daha yeni ciktim hastaliktan zaten... halen de nefesim tikaniyor arada... yeni yila hasta girmeyelim di mi?? ben en cok kaymaktan korkarim.. insallah buz olmaz yerler... benim de agriyor karnim
desene adetliler ve adet olucaklar hepsi burda.benim durumum da sizinle ayni
yurtdışı cok soguk oluyo dimi beim ablamda fransada oda cok soguk diyo burası...evet canım dikkat et yeni yıla saglıklı hatta bebişlerimiz göbüşlerimizde girelim inş hayırlısıyla...senin karnın niye agrıyo ne zaman adet olcan...
desene adetliler ve adet olucaklar hepsi burda.benim durumum da sizinle ayni
Yok kuzucum bugun dokuldu ne yazikki umutlarim gelicek aya tasindi maalesef
İyiyim kuzucum sen nasilsin kirmizilari karsiladim bu ayda bitmesini bekliyorum
Oh uyuyun bakalim ben teli alip size yazabimekk icin uykusuzluktan gozumden yas aksiin
Smile lari kullanamiyorum aglayiyorum farzedin
Simdiiiii gelelim asil konuya nekadarda ozlemisim yazmayi benim tembel triod normale dondu cok sukur
Menbetam ya seninde yaklasmis irkegine kavusmaya az kaldi insaallah
menbetaaaaaaaaaa.... tam cikiyordum seni gördüm... nassin yavrum???
senin de mi karnin agriyor.. ay ne gicik bi duygu ya... Allahtan kalici degil...
ayyy... bebis mi dedinnnnbenimbatim 22sinde.. bakalim batcaz mi cikcaz mi... senin ne zaman??
evet evetsenin de mi karnin agriyor.. ay ne gicik bi duygu ya... Allahtan kalici degil..
benim adetimin 3 cu gunuevet canım adet yaklaştıkca umutsuzluga kapılıyorum nedense bide karnım agrıyo...senin adet ne zaman...
inss canım gelecek ay son olurr.. ins tututunur bebısın sana..
canımm cokkk saolll..
senınde trıodunun normale donmesıne cok sevındımm. ıns bundan sonra hemen bebısınnnnn gelırrr..
ıyı dıyelım ıyı olsunn canımmm cok saol sen nasılsınn?? kar yagmıs oralarda cok dıkkat et kendıne.. işe mı gıdıyorsun bu arada??
battaş sayılırız benimde 23 ama ben 25 dedim testimi erken yapmıyım diye
evet evet
benim adetimin 3 cu gunu
evet tatlim yine gidip bi bakcam bebe var mi yok mu diye... yoktur umarim yaa... yanimda bi arkadas olcak onla cikar geri gelirim.. hic gezmeyi bile gözüm kesmiyor.. daha cikmadim ya disari... iyi ol kuzum ya... yerim ben seni...
ya evet ben de aslinda 25i iye gözetiyorum kendi kendime.. hani arada bi gecikiyor ya.. insallah testin de seni en cok sevindircek sonucu gösterir sana
ay pot kırdımbilmiyodum canım kusura bakma inş bidaki ay hamiş kalırsın...
evet tatlim yine gidip bi bakcam bebe var mi yok mu diye... yoktur umarim yaa... yanimda bi arkadas olcak onla cikar geri gelirim.. hic gezmeyi bile gözüm kesmiyor.. daha cikmadim ya disari... iyi ol kuzum ya... yerim ben seni...
ya evet ben de aslinda 25i iye gözetiyorum kendi kendime.. hani arada bi gecikiyor ya.. insallah testin de seni en cok sevindircek sonucu gösterir sana
he tamam o zaman sevindim oyle olmasına...allah bagışlasın kızını istedigin zamanda bekletmeden göndersin rabbim bebeişini hayırlısıyla...ay korkma pot felan kirmadin ben zaten simdi istemiyorum. 15 aylik kizim var 2012nin sonlarina dogru yapcaz artik
hadi bayanlar ben de kactim... daha evi toplucam.. kendimi hazirlicam isim coookkkaksama görüsürüz....
yapalım diyen yokmu??? kızlarrrr
geldim de vaktim yok yaa...amaaaaa yarindan itibaren 2 hafta evdeyim oh mis...
günaydin sekerim nolsun, üsümekle mesgulum.. kar yagdi burda da.. kara baktikca daha cok üsüyorumya sen???
tatlım zonguldagın neresındensın?ay canım nerdesin sen kar yagıyo dikket et kendine üşütme sıkı giyin....bende iyiyim ama karnım agrıyo adet olcam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?