- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #1.641
he canim bak bi... cok basit bir sey zaten... hadi bekliyoz.. gerci ben birazdan gitcem ya olsun...
ayyyyyyyyyyyyy kizlaaaaaaaaaarr ben birazdan 5000 mesaj olcam ve 5. kalbim gelcek... hemen dilek tutayim kendime
he canim bak bi... cok basit bir sey zaten... hadi bekliyoz.. gerci ben birazdan gitcem ya olsun...
canım patlıcan bulmak zor iş. ayrıca etsiz yemeği yemekten seymıyor benim kocam...
sen bilirsin canım... inşallah bebişin seninle zaten
ben daha kahvaltı yapmadım siz akşam yemeğinimi düşünüyonuz
ay benim kaynana da öyle.. der ki az bir de sbeze yemegi yapayim der, mesela patlican yapar, icine et koyaret yemedigimde doymuyorum der.. sanirim kan grubuyla alakali :44::44:
oturursak sabahlara kadar olacagi buben de daha yenice yedim tost yaptim hemen ayaküstü.. kimse yok ki kimle kahvalti yapcam oturup da
ben daha kahvaltı yapmadım siz akşam yemeğinimi düşünüyonuz
ayyyyyyyyyyyyy kizlaaaaaaaaaarr ben birazdan 5000 mesaj olcam ve 5. kalbim gelcek... hemen dilek tutayim kendime
ya hani bunun eti?etli bi sey istiyorum
ay benim kaynana da öyle.. der ki az bir de sbeze yemegi yapayim der, mesela patlican yapar, icine et koyaret yemedigimde doymuyorum der.. sanirim kan grubuyla alakali :44::44:
oturursak sabahlara kadar olacagi buben de daha yenice yedim tost yaptim hemen ayaküstü.. kimse yok ki kimle kahvalti yapcam oturup da
aynen ya valla zor ayıldım,çocuk olmasa yatcam
ay napalım canım..her günün mühim sorusu..
ben öğle yemeği yiyecem birazdan acıktım bilee
amma çenen var kız.. 5000 kişiye laf yetiştirmişsin...tut hadi inşallah kabuk olur
etsiz canım şakşuka. meze yerine geçer lokantalarda
ayyyyy kızlarr ruyamdaa çok guzel bır bebek gordumm,,ayıptır soylemesı yenı dogurmuşumkucagımda emzırıyom falan sonra yataga koyuyorum bööle küçücük bişiiiiiii.........
benımde hiçbişey yok önce market ypmak lazımm..öfff..
yok yaa bi daha erken yatcam ben.. tutmayin beni tamammi??? muhabbeti koyulastiriyosunuz ben de gidemiom... hep sizin sucunuz
büyük bi bölümü de coklu mesaj demekki onlar olmasa vuuuyok ya.. 40 bin tane mesaj yazan var.. ama ben daha yeni üyeyim yani.. yeni.. ay buna kargalar bile gülmez yaa ay yeni yani
hayirdir insallah nilüfercim... yani dün pek bebek de konusmadik... :26: insallah böyle bir tane olur senin de
e ben bu akşam okadarr geçe kalamam gari koca evde dün yoktubu akşamda çalışmalara başlarım ben boş durmayın sizdeee gelsın bebişlerr..
ay çok guzel bebektı ervaya benziyo falan dıyorum çok tatlı miniciktı
ayyyyy kızlarr ruyamdaa çok guzel bır bebek gordumm,,ayıptır soylemesı yenı dogurmuşumkucagımda emzırıyom falan sonra yataga koyuyorum bööle küçücük bişiiiiiii.........
benımde hiçbişey yok önce market ypmak lazımm..öfff..
büyük bi bölümü de coklu mesaj demekki onlar olmasa vuuuyok ya.. 40 bin tane mesaj yazan var.. ama ben daha yeni üyeyim yani.. yeni.. ay buna kargalar bile gülmez yaa ay yeni yani
e ben bu akşam okadarr geçe kalamam gari koca evde dün yoktubu akşamda çalışmalara başlarım ben boş durmayın sizdeee gelsın bebişlerr..
ay çok guzel bebektı ervaya benziyo falan dıyorum çok tatlı miniciktı
Allah hayırlara çıkarsın canım.
ondan banada lazım. ay ne çok işim var. oturuyom hala.. biri beni kaldırsın bilgisayar başındann
kızım sana ben artık çal çene diyecem... yetişirsin sen onlara bu formunla...
ayy gözlerim şeşbeş oldu..
bu ne kadar çene kızlar..
bitti ama yani hepsini okudum. kendimle gurur duyuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?