2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

he canim bak bi... cok basit bir sey zaten... hadi bekliyoz.. gerci ben birazdan gitcem ya olsun...

ayyyyyyyyyyyyy kizlaaaaaaaaaarr ben birazdan 5000 mesaj olcam ve 5. kalbim gelcek... hemen dilek tutayim kendime

2011 de üye olmuşşun ne konuştun kızım o kadar 5000 lik

canım patlıcan bulmak zor iş. ayrıca etsiz yemeği yemekten seymıyor benim kocam...

sen bilirsin canım... inşallah bebişin seninle zaten

ay benim kaynana da öyle.. der ki az bir de sbeze yemegi yapayim der, mesela patlican yapar, icine et koyar et yemedigimde doymuyorum der.. sanirim kan grubuyla alakali :44::44:

ben daha kahvaltı yapmadım siz akşam yemeğinimi düşünüyonuz

oturursak sabahlara kadar olacagi bu ben de daha yenice yedim tost yaptim hemen ayaküstü.. kimse yok ki kimle kahvalti yapcam oturup da

aynen ya valla zor ayıldım,çocuk olmasa yatcam

ay napalım canım..her günün mühim sorusu..
ben öğle yemeği yiyecem birazdan acıktım bilee

he canim bak bi... cok basit bir sey zaten... hadi bekliyoz.. gerci ben birazdan gitcem ya olsun...

ayyyyyyyyyyyyy kizlaaaaaaaaaarr ben birazdan 5000 mesaj olcam ve 5. kalbim gelcek... hemen dilek tutayim kendime

amma çenen var kız.. 5000 kişiye laf yetiştirmişsin... tut hadi inşallah kabul olur

ya hani bunun eti?etli bi sey istiyorum

etsiz canım şakşuka. meze yerine geçer lokantalarda

Son düzenleme:
ayyyyy kızlarr ruyamdaa çok guzel bır bebek gordumm,,ayıptır soylemesı yenı dogurmuşum kucagımda emzırıyom falan sonra yataga koyuyorum bööle küçücük bişiiiiiii.........

canım benim eşim antepli.. tamamen ona bağlıyorum ben..

ay napalım canım..her günün mühim sorusu..
ben öğle yemeği yiyecem birazdan acıktım bilee

benımde hiçbişey yok önce market ypmak lazımm..öfff..

aynen ya valla zor ayıldım,çocuk olmasa yatcam

yok yaa bi daha erken yatcam ben.. tutmayin beni tamammi??? muhabbeti koyulastiriyosunuz ben de gidemiom... hep sizin sucunuz

büyük bi bölümü de coklu mesaj demekki onlar olmasa vuuu yok ya.. 40 bin tane mesaj yazan var.. ama ben daha yeni üyeyim yani.. yeni.. ay buna kargalar bile gülmez yaa ay yeni yani

ayyyyy kızlarr ruyamdaa çok guzel bır bebek gordumm,,ayıptır soylemesı yenı dogurmuşum kucagımda emzırıyom falan sonra yataga koyuyorum bööle küçücük bişiiiiiii.........

hayirdir insallah nilüfercim... yani dün pek bebek de konusmadik... :26: insallah böyle bir tane olur senin de

e ben bu akşam okadarr geçe kalamam gari koca evde dün yoktu bu akşamda çalışmalara başlarım ben boş durmayın sizdeee gelsın bebişlerr..
ay çok guzel bebektı ervaya benziyo falan dıyorum çok tatlı miniciktı

Allah hayırlara çıkarsın canım.

benımde hiçbişey yok önce market ypmak lazımm..öfff..

ondan banada lazım. ay ne çok işim var. oturuyom hala.. biri beni kaldırsın bilgisayar başındann

büyük bi bölümü de coklu mesaj demekki onlar olmasa vuuu yok ya.. 40 bin tane mesaj yazan var.. ama ben daha yeni üyeyim yani.. yeni.. ay buna kargalar bile gülmez yaa ay yeni yani

kızım sana ben artık çal çene diyecem... yetişirsin sen onlara bu formunla...

Allahim senden bi tane tosuncuk istiyorum aynen söyle umarim umutlarimiz bosa cikmaz hic birimizin.. bize de insallah bu güzel duyguyu yasatirsin, cocugu olan kizlara da tekrardan nasip edersin.. her seyin en güzeli en hayirlisini verirsin bizlere insallah..

gercek olur umarim.. cok begenmissin bebegi.. bak bizim bi arkadasimiz daha böyle rüya gördü, dogruruyordu emziriyordu felan.. o rüyanin üstüne hamile oldugunu ögreni.. dikkat ete hee... iyi calis

deme yaa öyle gidiom iste.. ay cok soguk ama yaa... kuppe gelirse selam söyle camasirlari nasptin diye sor

ay kizlar benim gitmem lazim yaa... hadi öptüm sizleri kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…