- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #1.681
canım yardımların için çok tşk ederim ama olmuyo yapamadım genede çok sağol.vazgeçtim ben tablo falan istemiyorum yaa off...
canım özelden üye adını şifreni falan yollasana sorun olmazsa..? merak ettim nerede kaldın... yani olabildiğince açık anlattım ama belki atladığım bişey vardır...
canım yeni adres aldım ben sana göndereyim mi özelden kullanıcı adı şifrede ordan yollarım..
Nasılsınız kızlar bende yemegimi yaptım fox izliyorum:)degişik haberler var mı?
canım yeni adres aldım ben sana göndereyim mi özelden kullanıcı adı şifrede ordan yollarım..
Canım ne bu bizde yapalım
ateş ölçme canım.. ateşimizi ölçüp dereceye göre tablo hazırlıyoruz. sonra ordan yumurtlamayi falan buluyoruz..
canım geldimi msj?
cevapladım.. üye oldun artık
canım şimdi direk fertilityfriend.com dan mı giriş olarak yapıyorum dimi?
canım üye adı ve şife yeri varya oradan gir. sonra çıkan sayfayı söyle bana
canım üye adı ve şife yeri varya oradan gir. sonra çıkan sayfayı söyle bana
üye adımı şifreyi yazıyorum tekrar üye adı şifre yeri çıkıyor orayada yazıyorum ama hiç kale almıyor beni
tatlıcadimm bende istomm ondan yaaa
doğum tarihini... sat 1.günü.. kaç gün hasta olduğunu yaz bakim.. sen beceremeyeceksin ben başlayayım barii...
canım benim bugün çok kötüyüm moral sıfır lütfen anla beni24 nisan 1986 sat 9 aralık bat 3 ocak 15 aralık ateş 15 36,5-16 aralık 7:15 37,0-17 aralık 7:00 36,7-18 aralık 7:00 36,4-19 aralık 7:00 36,3 adette 25 günde bir oluyorum.
canım benim bugün çok kötüyüm moral sıfır lütfen anla beni24 nisan 1986 sat 9 aralık bat 3 ocak 15 aralık ateş 15 36,5-16 aralık 7:15 37,0-17 aralık 7:00 36,7-18 aralık 7:00 36,4-19 aralık 7:00 36,3 adette 25 günde bir oluyorum.
15 aralık 7:15 36,5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?