- Konu Sahibi tatlicadi1
- #1.661
slm tatlı cadım ya artık benim şu ateş çizelgesini yapsak mı artık beraber hani söylemiştin ya.belim ağrıyor benim acaba bugün yumurtluyo olabilirmiyim?
ne kadarını yaptın canım sen? ne kadar biliyorsun yani?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm tatlı cadım ya artık benim şu ateş çizelgesini yapsak mı artık beraber hani söylemiştin ya.belim ağrıyor benim acaba bugün yumurtluyo olabilirmiyim?
ne kadarını yaptın canım sen? ne kadar biliyorsun yani?
5 gün ölçtüm canım.azra kendi üyeliğini bana verdi ama şifresini daha söylemedi sen biliyosan eğer yapalım mı?orda 2 gün işli şuan ama ondada bir gün geri yapmış yanlışlıkla tarihi düzelrmek lazım.
Ovulation Calendar and Ovulation Chart - Fertility Charting siteye gir..
sing up de
mail adresinle üye ol.. sonrasınıda yazacağım şimdi bende bi yandan yeni üyelik alayımda daha net olsun anlatımım
senin cocugun kac yasinda?
3,5 yaşında canım..
neks diyince önüne bir sayfa çıkıyor. orda boşluk oln bölüme şifre yazacaksin. ve mail adresi yazan kutucuğu işaretleyeceksin ve finish diyeceksin. sonra start now..sonra I accept all terms of the license işaretleyip onaylayacaksın
devamı geliyor...
neks diyince önüne bir sayfa çıkıyor. orda boşluk oln bölüme şifre yazacaksin. ve mail adresi yazan kutucuğu işaretleyeceksin ve finish diyeceksin. sonra start now..sonra I accept all terms of the license işaretleyip onaylayacaksın
devamı geliyor...
evet baya buyukmus kiz mi erkek mi?
tamam onayla işte..
sonra bu çıkacak...
Eki Görüntüle 310079
bunuda yapınca takvim çıkacak oraya gel bekle
bide biz sadece kişi ve bilgisayar başına bir üyelik veriyoruz diyor
Eki Görüntüle 310088
bunlarıda yaptınmı mevzu tamam.. artık karıştırabilirsin. anlamadığın yerleri sorarsın![]()
canım ben mail adresimi azraya vermiştim beni belkide üye yapmıştır.o mail adresiyle üyelik varsa o yüzden üye yapmıyo olabilir mi?
evet yukarıdada dedim yeni adresle yap
tamam canım deniyorum şuan farklı bir adresle..
yapabildinmi canım?
canım farklı bir adresle denedim.son uda tıkladım şimdi sayfa bom boş 10 dkdır.bekletmesi normal mi?