• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Ovulation Calendar and Ovulation Chart - Fertility Charting siteye gir..
sing up de
mail adresinle üye ol.. sonrasınıda yazacağım şimdi bende bi yandan yeni üyelik alayımda daha net olsun anlatımım

neks diyince önüne bir sayfa çıkıyor. orda boşluk oln bölüme şifre yazacaksin. ve mail adresi yazan kutucuğu işaretleyeceksin ve finish diyeceksin. sonra start now..sonra I accept all terms of the license işaretleyip onaylayacaksın

devamı geliyor...

neks diyince önüne bir sayfa çıkıyor. orda boşluk oln bölüme şifre yazacaksin. ve mail adresi yazan kutucuğu işaretleyeceksin ve finish diyeceksin. sonra start now..sonra I accept all terms of the license işaretleyip onaylayacaksın

devamı geliyor...

canım kullanıcı adımı yazdım mail adresimi yazdım daha snra başka bir sayfa çıktı orayıda yazdım ama şimdi bomboş bi sayfa çıktı ama sayfada hiç bişey yok çıldıriciğim:27:

devamı geliyor...

üyelik politikası diye bişey açılıp duruyo.hay ben böyle sitenin...

üyelik politikası diye bişey açılıp duruyo.hay ben böyle sitenin...

tamam onayla işte..
sonra bu çıkacak...

$adsızt12.webp

bunuda yapınca takvim çıkacak oraya gel bekle

tamam onayla işte..
sonra bu çıkacak...

Eki Görüntüle 310079

bunuda yapınca takvim çıkacak oraya gel bekle

canım kusura bakma eşimle biraz tartıştım az önce ya benim anlayışım kıt bugün anlamıyorum yada sitede bişey var.biraz sinirliyim tekrar kusura bakma.ben şöyle anlatayım sign up a tıklıyorum orada kullanıcı adı ve mail adresi yazıyo onları yazıyorum next e basıp diğer sayfaya geçiyorum diğer sayfada senin söylediğin biyer çıkmıyo orada koyu renk bi syfa üyelik politikası yazıyo tamam onada tıklıyorum anşayışınız için tşk ederiz falan yazıyı kafayı sıyırdım...

Back