• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

valla bende senin durumundayim yemeye ne yapsam acaba:44:

bıktım valla hergün hergün...

hayirlisi olsun bakalim bekliyoruz.. :31::31::31::31:

ay ben de ise gitcim simdi.. burda carsamba günü tatil basliyor.. e bugün ve yarin da sanmiyorum ki gelen olsun.. gidip bakcam bebecikler yoksa geri gelcem ki muhtemelen yoklar... canim da pek istemiyor aslina :1: calismazsam cikar gezerim biraz mis... yemek de ne dert kardesim yaa... ben de daha bir sey yemedim gidip de bir sey hazirlayim kendime bari.. köfte yap,dün köfte lafi geciyordu :9::9::9:

canım dün yaptım ondan geçiyordu... başka bişi bulmalıyım... off off... neyse sende git yemeğini ye. bende gidiom evi temizlimmm

nilufereren tatlım hep mutlu olun inşallah. biraz görücü usulü gibi olmuş sanırım

işte biz bırbırımızı bulmadık bırılerı tanıştırınca görcü usulü oluyo sanırım.tanıştık,kaynaştık:1: sevdık bırbırımızı rabbım bı evlat verdı,inşallah kardeşide gelır kızımın mutluyuz yanı ..evde bi çocuk olunca daha da guzel oluyo evlılık herkerese nasıp etsın rabbım

Son düzenleme:
ya size e fikir begendiremiyorum. deneyin bi :9:

o zaman gidin SAKSUKA yapin... ay canim cekti :56::56::56::56::56:

canım patlıcan bulmak zor iş. ayrıca etsiz yemeği yemekten seymıyor benim kocam...:50:

çarşamba gdiim dedim cumartesı adet olmam gerekıodu olmadım bugun karnım agrıo cok korkuorm olmassam çarşambaya kadar gdiim baktırıym ııce dıorm :(((

sen bilirsin canım... inşallah bebişin seninle zaten:16:

SAKSUKA nasil yapilir bilmiyorum ki bizim yemeklerden olmadigi icin ben bi bakarim google dan iyi olmazsa gorusuruz:1:

he canim bak bi... cok basit bir sey zaten... hadi bekliyoz.. gerci ben birazdan gitcem ya olsun...

ayyyyyyyyyyyyy kizlaaaaaaaaaarr ben birazdan 5000 mesaj olcam ve 5. kalbim gelcek... hemen dilek tutayim kendime :16::16::16::16::16:

nilufereren tatlım hep mutlu olun inşallah. biraz görücü usulü gibi olmuş sanırım

işte biz bırbırımızı bulmadık bırılerı tanıştırınca görcü usulü oluyo sanırım.tanıştık,kaynaştık:1: sevdık bırbırımızı rabbım bı evlat verdı,inşallah kardeşide gelır kızımın mutluyuz yanı ..evde bi çocuk olunca daha da guzel oluyo evlılık herkerese nasıp etsın rabbım

canım görcü usulüde bence çok güzel. hem artık eskisi gibi değil. tanışıp anlaştıktan sonra gerisi boş, vesile ne olursu olsun yani... Allah mutluluğunuzu daim etsin 2. bebeğinizide çok beklemeden versin inşallah:16:

Back