2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

şekercininkızı demek sen internetten buldun kocişinii Allah mutlu etsin ömür boyu inşallahhh

regen canım senin kaynanangil tam dayaklık ama çatlasınlar.. ohh mutlu son işteee

Senemciq canım kocacında çapkınmış sanki biraz... sevgilisi var ama sana yazıyor falann hep mutlu olun inşallah

yaren2007 tatlım seninde hikayen çok güzelmiş.. Allah sizi birbirinize bağışlasın

nilufereren tatlım hep mutlu olun inşallah. biraz görücü usulü gibi olmuş sanırım

Kuppem ben bu hikayeyi hatırlıyorum bi yerden sanki.. nazarım değmesin size.. tüttütütü maşallahh

Son düzenleme:
benim daha sizin konulara yetisebilmem icin cok zamanim var kimseyi tanimiyorum cunku:2:

canım bir kısmımız eskiden tanışıyor ama çoğu kişi yeni... yani çabuk kaynaştık. daha 1 hafta olmadı topici açalı. yani taniş kaynaş istersen sende. bebek yapmaya başlayıncada burdan devam edersin

tanisip kaynasiim de nerden?dogrusunu soylemek gerekirse bu forum bana biraz karisik geldi

ya benim isime burnunu sokmayan kalmadiki... esimin gevsekligi iste

hayir yanlis anlamadin,istemiyorum derken 15 aylik bi kizim var ikinci cocugu daha dusunmuyorum kizim kucuk cunkugelecek yil insallah.senin durumun nedir?

seneye derken???

ammaaannnnn pisligin büyük bölümü Allahtan türkiyede.. sen nasilsin? bacagin nasil oldu??

avatarindaki bebis kizin sanirim.. masallah yaaa ne güzel gözleri saclari var cok güzel bi cocuk

iyiyim canım.. temizlik yapacam kahvem bitincee.. püff yaniii... yemeğimde yok,napacam ben ya yemeğee

tsk ederim daha ne resimleri var ALLAH sizede nasip etsin

hayirlisi olsun bakalim bekliyoruz..

iyiyim canım.. temizlik yapacam kahvem bitincee.. püff yaniii... yemeğimde yok,napacam ben ya yemeğee

ay ben de ise gitcim simdi.. burda carsamba günü tatil basliyor.. e bugün ve yarin da sanmiyorum ki gelen olsun.. gidip bakcam bebecikler yoksa geri gelcem ki muhtemelen yoklar... canim da pek istemiyor aslina calismazsam cikar gezerim biraz mis... yemek de ne dert kardesim yaa... ben de daha bir sey yemedim gidip de bir sey hazirlayim kendime bari.. köfte yap,dün köfte lafi geciyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…