- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #1.601
Amin canım inşallah.. gelceği kesin olsa beklemeye razıyım...
çok tatlı maşallah kızına
kac sayfa okumusundur kim bilir
30-35 sayfa kadar canımkonuşmadık konu koymamışlarr
benim daha sizin konulara yetisebilmem icin cok zamanim var kimseyi tanimiyorum cunku:2:
canım bir kısmımız eskiden tanışıyor ama çoğu kişi yeni... yani çabuk kaynaştık. daha 1 hafta olmadı topici açalı. yani taniş kaynaş istersen sende. bebek yapmaya başlayıncada burdan devam edersin
şekercininkızı demek sen internetten buldun kocişiniiAllah mutlu etsin ömür boyu inşallahhh
regen canım senin kaynanangil tam dayaklıkama çatlasınlar.. ohh mutlu son işteee
Senemciq canım kocacında çapkınmış sanki biraz... sevgilisi var ama sana yazıyor falannhep mutlu olun inşallah
yaren2007 tatlım seninde hikayen çok güzelmiş..Allah sizi birbirinize bağışlasın
nilufereren tatlım hep mutlu olun inşallah. biraz görücü usulü gibi olmuş sanırım
Kuppem ben bu hikayeyi hatırlıyorum bi yerden sanki..nazarım değmesin size.. tüttütütü maşallahh
hayir yanlis anlamadin,istemiyorum derken 15 aylik bi kizim var ikinci cocugu daha dusunmuyorum kizim kucuk cunkugelecek yil insallah.senin durumun nedir?
yabenim isime burnunu sokmayan kalmadiki... esimin gevsekligi iste
seneye derken???
yani 2012 isteama sonlarina dogru
selam kizlaaarrr
tanisip kaynasiim de nerden?dogrusunu soylemek gerekirse bu forum bana biraz karisik geldi
yabenim isime burnunu sokmayan kalmadiki... esimin gevsekligi iste
seneye derken???
hmmm o zaman var daha yaaaben de sevinmistim seneye az kaldi diye merhaba bu arada
yavru kuş hoşgeldin..
aslında basit ya.. zamanla alışırsın..
Hepsini Allah islah etsinnn
merhaba canim
ammaaannnnnpisligin büyük bölümü Allahtan türkiyede.. sen nasilsin? bacagin nasil oldu??
avatarindaki bebis kizin sanirim.. masallah yaaane güzel gözleri saclari var cok güzel bi cocuk
avatarindaki bebis kizin sanirim.. masallah yaaane güzel gözleri saclari var cok güzel bi cocuk
yemeğimde yok,napacam ben ya yemeğee
tsk ederim daha ne resimleri varALLAH sizede nasip etsin
iyiyim canım.. temizlik yapacam kahvem bitincee.. püff yaniii... yemeğimde yok,napacam ben ya yemeğee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?