- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #1.621
valla bende senin durumundayim yemeye ne yapsam acaba:44:
hayirlisi olsun bakalim bekliyoruz..
ay ben de ise gitcim simdi.. burda carsamba günü tatil basliyor.. e bugün ve yarin da sanmiyorum ki gelen olsun.. gidip bakcam bebecikler yoksa geri gelcem ki muhtemelen yoklar... canim da pek istemiyor aslinacalismazsam cikar gezerim biraz mis... yemek de ne dert kardesim yaa... ben de daha bir sey yemedim gidip de bir sey hazirlayim kendime bari.. köfte yap,dün köfte lafi geciyordu
aslinda ben lahmacun yapmisdim onun icinden kaldi biraz.ondan bi sey yapmak istiyorum ne cikar ki ondan da
biraz ügür kat al sana köfteyanina da cacik ya da salata, corba oooh mis... bugün herkes köfte yapsin yasasin köftenin gücü
biraz ügür kat al sana köfteyanina da cacik ya da salata, corba oooh mis... bugün herkes köfte yapsin yasasin köftenin gücü
bize gunaydin yok mu?
eneee daha yenı gordum olma olurmu canım sanada gunaydınnn
eneee daha yenı gordum olma olurmu canım sanada gunaydınnn
kız lahmacun içinden köftemi olurKafayı köfteyle bozdun galibaa
allah ıyılıyını versınBiber salca falan var icinde nasil olcak o
sen yaptinda yediler mi asil sorun o
canım sen ne yaptığn kan testi yaptıracakmısin bugün?
SAKSUKA nasil yapilir bilmiyorum ki bizim yemeklerden olmadigi icin ben bi bakarim google dan iyi olmazsa gorusuruzya size e fikir begendiremiyorum. deneyin bi
o zaman gidin SAKSUKA yapin... ay canim cekti
ya size e fikir begendiremiyorum. deneyin bi
o zaman gidin SAKSUKA yapin... ay canim cekti
çarşamba gdiim dedim cumartesı adet olmam gerekıodu olmadım bugun karnım agrıo cok korkuorm olmassam çarşambaya kadar gdiim baktırıym ııce dıorm((
SAKSUKA nasil yapilir bilmiyorum ki bizim yemeklerden olmadigi icin ben bi bakarim google dan iyi olmazsa gorusuruz
nilufereren tatlım hep mutlu olun inşallah. biraz görücü usulü gibi olmuş sanırım
işte biz bırbırımızı bulmadık bırılerı tanıştırınca görcü usulü oluyo sanırım.tanıştık,kaynaştıksevdık bırbırımızı rabbım bı evlat verdı,inşallah kardeşide gelır kızımın mutluyuz yanı ..evde bi çocuk olunca daha da guzel oluyo evlılık herkerese nasıp etsın rabbım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?