2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

herkesın aynı olmuyor işte her doguran kadının ayrıı ayrıı dogum hıkayesı var,,sancılar en son artık 1-2 sanıyeye iniyo yanı 2 sanıye arayla bırden vuruyo mesela sonra 2 sanıye duruyo o an çok rahatlıyorsun sonra bır daha sancı,,ne kadar surdugude onemlı benım uzun surdu açılmadgı için beklenıldı falan çabuk açılsaydı bu kadar acı çekmezdım

bende bunu anlamamıştım..bazı harfleri kullanmıyo şeyda ondan kaynaklı sanırsam.. annemin dayısının kızlarını kısmından sonra anlamadım bende :26:

evet dediğin çok doğru, bi yakın arkadaşımda 2. gün doğurdu, o anlatmaya başlayınca ortamı terk ediyorum mesela..çocuktan soğuttunnn ya diyorum.. kişiden kişiye değişiyo bencede..

seydaaa yaaa su mesajini bi tercüme et ben anlamdim bir sey :44::44::44::44::44: küfür bölümüne kadar ok.. ama ya gerisi???

seydaaaaaaaaaaaaaaaa cvp bekliyorum mesajimaa

yok hayatım sen tam doğurmuşun maşalla catır catır ay cnm nasıl gecer 17 saat dimi bide uykuda geliyomuş inşalla 2.çok rahat olur hepimizin duasıyla

seydaaa yaaa su mesajini bi tercüme et ben anlamdim bir sey :44::44::44::44::44: küfür bölümüne kadar ok.. ama ya gerisi???

tatlım hani doğum annda bağırıyon ya o an kim yanındaysa bağırcan görümcenemi sevmon ver yansınsonra soran olursa "acıdan acıdan " dicen

tatlım hani doğum annda bağırıyon ya o an kim yanındaysa bağırcan görümcenemi sevmon ver yansınsonra soran olursa "acıdan acıdan " dicen

o anda aklına bışey gelmıyo ama konuşmuyon bağırıyon sadece banada dogum anında sancı varkn dua et butun istedıklerın olur dedıler..bi an aklıma geldı benım sancı vurduu amann dedım boşverr içimden konuşmaya bıle mecalim yoktu

hoşgeldin zanil

baskan yardimcisi

tamam da canim onu anladim da surayi anlamadi : furdada öle yapodumm..yengemm doktora demişti epidural anestezi diye doktor ona sen doğmamış çocu don biçme demişti D
doğru dyon tatlım öleydi epidural anestezidir

furda ne demek??? bilmedigim bir sey mi?? :26::26::26:

Son düzenleme:
bende bunu anlamamıştım..bazı harfleri kullanmıyo şeyda ondan kaynaklı sanırsam.. annemin dayısının kızlarını kısmından sonra anlamadım bende :26:

şimdiii diyorumki benim gittim doktor aile doktoru oldu annemin dayısının kızları var 2 tane onlarında toplam 4 çocuğu var dayımın 2 çocuğu dayımın baldızı bide adam diyom maaşallah bizim sülaleyii iyice bi inceledii

hanii dedim ya bağırınca bascan küfürü ...fuar hani böle ters dönen rencir falan oluyo..gondol ya da daha tehlikeli onlara binincede bağırcan küfür etcen indiğinde relax olcan.ondan bahsettim ben

hanii dedim ya bağırınca bascan küfürü ...fuar hani böle ters dönen rencir falan oluyo..gondol ya da daha tehlikeli onlara binincede bağırcan küfür etcen indiğinde relax olcan.ondan bahsettim ben

tamam tatlim sagol... sözlügüm nerde benim yaaa :44::44::44::44:

aa öle deme zanil başka topikten arkadaşım aza önce özelden msj attı bende davet ettim topike yoksa başkan yardımcısı falan ne haddimize

sözlüğü ne etcen kızz...bu arada bütün şevkim kaçtıı hee

kuzuuucum, mesela postunu paylaştıktan sonra, eğer ki harf hataların varsa, düzenleyebiliyorsun..düzenleme yaparsan daha anlaşılır olur, genelde ilk başlayınca böyle oluyo, sonradan düzeliyo..hepimiz yaşadık tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…