• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

kuppecimm allah sana bidaha yaştmasın allh sağlıklı bebk versm sana hepimize...

benm yengem lokalaneztesi oldu (yazılışını bilmm)belden aşasını uyşturduu benm gttm doktor dikişinide estetk dikiş yaptı hemn kalktı hem bebişi gördü hem acı çekmedi

benm yengem lokalaneztesi oldu (yazılışını bilmm)belden aşasını uyşturduu benm gttm doktor dikişinide estetk dikiş yaptı hemn kalktı hem bebişi gördü hem acı çekmedi

amin canımmmm..

lokal anestezi değildir o canım epidural anestezidir..en mantıklı olan anestezi çeşidi bence:21:

benım yakın arkadaşımda belden aşağısı uyuşturularak yapıldı memnun kaldı..banada demıştı doktor ama ablamın da bı arkadaşı bu şekılde oldu işte bışeyler ters gıtmış kadının beynıne ters etkı yapmış ogun bugundur ne kendını bılıyo ne de cocuklarını ablam yaptırmadı ozaman onuda yanı onumuzde sadece o örnek vardı korktuk..

hay Allah baya yıprattılar demek seni anlamadım zaten bu aile neden bu kadar seni üzmeyemeyilli 2 gunluk dunyada hem sen tum aileni memleketini anacını babanı bırakmışım ghitmişin gurbet eller kıyamam benimde kız evladım var yapılmaz insan evladına

aman be tatlim, artik hic düsünmüyorum onlari.. ben güclüymüsüm de haberim yokmus :)) Allahima sükürler olsun.. iyiyim simdi..

Kızlar ben yatayım sabah oğlumu oklua yollicam
uykum da cok gelmedi ama tanıştıgımıza çok ama çooook memnun oldum yine gelicem çalışıyorum ama ara sıra uğrayacagm..
Hepinizi öpüyorum bol bol çalışın emii moralinizi yüksek tutunn..
İyi geceler kuzularr ...... :3: :3: :3: :10: :10: :16: :16: FONT]

iyi geceler...

canım seni ağlatmak istemezdim ama seni en iyi de ben anlarım..biz de o gün ikili test için gitmiştik, cinsiyetini öğrenebilirsiniz demişlerdi, herşey çok güzeldi, şen şakrak gittik, ama doktor ultrasonu karnıma tuttuğunda, ekranda gördüğüm an birşeyin ters olduğunu anladım, doktorun yüzü değişti ve bebeği kaybetmişiz dedi, o an eşimle gözgöze geldik ki, ölsem unutmayacağım, dondu dünya sanki..hani filmlerde dondururlar ya herşeyi, aynı öyle oldu, çok kötü bir gündü..ağladım desem anlamsız kalır, resmen öldüm ve tekrar dirildim..neyseki geride kaldı, Allahım bi daha yaşatmasın..hiç kimseye yaşatmasın..

kıyamam regenimm sana ya..senin durumunda çok kötü, dil bilmez iz bilmez..gaddarların eline düşmüş :5:

kuppee yaaa ben de sana kiyamam.. tamam gecti o günler.. hatirlama artik.. su dr islerin bi bitseydi sen de baslican calismalara insallah :16::16::16:

ayy canım ya:( benımde açılmadı ,,gelıyolar gıdıyolar açılmadı dıyolar sordum 3cm dedı nekadar olması lazım dedım 10 dedı ben şookk.....okadar uzun surdukı mesailerı degıştı artık hemşirelerın düşün:1::1::1: herkes gorduu bıde üniversıte hastanesıne gıttım bır suru öğrenci dogumada gırdılar 20 30 erkek kız karışık ögrenci hepsı izlediiiii ...

vvviiissssssssssss anam sen deneme tahtasi olmusan :26::26:

benım yakın arkadaşımda belden aşağısı uyuşturularak yapıldı memnun kaldı..banada demıştı doktor ama ablamın da bı arkadaşı bu şekılde oldu işte bışeyler ters gıtmış kadının beynıne ters etkı yapmış ogun bugundur ne kendını bılıyo ne de cocuklarını ablam yaptırmadı ozaman onuda yanı onumuzde sadece o örnek vardı korktuk..

kızlar benim doktorum okonuda hiç olumlu şeyer anlatmadı ve ben genel anestezi altında yaptım ki doktorum o şekilde olsaydı 300 tl fazla para alacakken kötuledi düşün

bende normal istomm hem bağırcaam hem sevmedikelrime küfür etcemm...furdada öle yapodumm..yengemm doktora demişti epidural anestezi diye doktor ona sen doğmamış çocu don biçme demişti :DD
doğru dyon tatlım öleydi epidural anestezidir:1:

aynen öyle oldu regencim..benım dogum baya bı karışık..kendı dok.gıtmedım anıden suyum gelınce karsımdkı hastaneye gıttım hemen ilgilenmedıler,,sancı falann dedım ölüyoruz heralde artık ya bana ya bebişe bişey olcak bu kadarmışş..eşim ve kayınvalıde çıktılar başhekıme şikayet ettıler faalaann...17.saatın sonunda dogurdumm...

aynen öyle oldu regencim..benım dogum baya bı karışık..kendı dok.gıtmedım anıden suyum gelınce karsımdkı hastaneye gıttım hemen ilgilenmedıler,,sancı falann dedım ölüyoruz heralde artık ya bana ya bebişe bişey olcak bu kadarmışş..eşim ve kayınvalıde çıktılar başhekıme şikayet ettıler faalaann...17.saatın sonunda dogurdumm...

bayagı zormuş cnm ya ay ben boşa korkmamışım

haha okumak isterim doğum hikayeni zaten orda yasak dimi istek uzerine sezeryan ay iyiki turkiyedeym napardım

evet burda eger bebek döndüyse, vakumla da olsa normal dogum.. öncelik normal dogumun..

efferim kız sana:1::1::1: ya bende çok çektım ama yıne olsa normal isterım bı aksılık çıkmasza

ya ben daha bilmiyorum bakalim Allah ne kismet edecek.. ama olursa normal istiyorum yaa.. sezeryandan korkuyorum ben asil :26::26:

o ne özgüven o

regen hanımcığımmmmm..
:33::33::33::33::33::33::33::33::33:

yaa öz güven degil de.. tabi abartili olmamak sartiyla o aciyi yasamak isterim.. sonucta dogamizda var :1::1::1: sonra kocama nasil hava atcam, catir catir dogurdum diye:9::9::9:

acelya akkoyun epidural anestezi altında sezeryan yapmış ve 7. kattan sonra uyuşmamış canlı canlı kesmişler ayyy çok kötu genel anestezi daha makul

evet burda eger bebek döndüyse, vakumla da olsa normal dogum.. öncelik normal dogumun..

ya ben daha bilmiyorum bakalim Allah ne kismet edecek.. ama olursa normal istiyorum yaa.. sezeryandan korkuyorum ben asil :26::26:

yaa öz güven degil de.. tabi abartili olmamak sartiyla o aciyi yasamak isterim.. sonucta dogamizda var :1::1::1: sonra kocama nasil hava atcam, catir catir dogurdum diye:9::9::9:

en sağlıklısı ama ben korkuyom yav

benim doktorum valla paracı değil dayımın ilk kızını başak hastanede 400 diğer kızını 200 tlye doğurrtu epidural anesteziyle..annemin dyısınn kızlarını 4 onlaar dyım 2 baldızı 1 oo maaşşallah aile doktrou gb oldu seceresini çıkrckk yakında :1:

walla benim kuzenim doğum yaptı, normal doğum ve iğnesiz, suni sancı vermişler, diyo ki, mesela bir kaç saniye çok büyük ağrın oluyo, sonra iki saniye falan rahatlıyorsun ama o saat gibi geliyo, öyle böyle derken zaten doğuruyorsun, birdaha olsa yine böyle doğururum diyo..ve bu kuzenim, o kadar hastalık hastasıdır ki normalde..alışverişe gideriz mesela mağazaya gireriz, ben sağıma soluma bakarım birden kaybolmuş, bi bakarım yere çökmüş, ay ben çok kötüyüm, bayılcam su bişi bul bana başım dönüyo der..o derece dirençsiz..ya sen nasıl doğurdun dedimm, hala da onun doğurduğuna inanmış değilim..söylüyorum da çok gülüyo :9:

benim doktorum valla paracı değil dayımın ilk kızını başak hastanede 400 diğer kızını 200 tlye doğurrtu epidural anesteziyle..annemin dyısınn kızlarını 4 onlaar dyım 2 baldızı 1 oo maaşşallah aile doktrou gb oldu seceresini çıkrckk yakında :1:

aa özel hastanemi fiyatları uygunmuş ne guzel yarende 5 sene önce 800 tl idi genel anestezi altında ki 5 sene

bende normal istomm hem bağırcaam hem sevmedikelrime küfür etcemm...furdada öle yapodumm..yengemm doktora demişti epidural anestezi diye doktor ona sen doğmamış çocu don biçme demişti :DD
doğru dyon tatlım öleydi epidural anestezidir:1:

seydaaa yaaa su mesajini bi tercüme et ben anlamdim bir sey :44::44::44::44::44: küfür bölümüne kadar ok.. ama ya gerisi???

acelya akkoyun epidural anestezi altında sezeryan yapmış ve 7. kattan sonra uyuşmamış canlı canlı kesmişler ayyy çok kötu genel anestezi daha makul

tatlım doktoru iyi arştırcan aneztesi uzmanıda çok önmli..allh korusun yaa bizim sülalede hiçç öle bişe olmadıı..yengem 2 doğum bi dış gebelik yaptı..dyı kıznalrı 4 doğum hepsi öle ama bişe olmadı hiç

walla benim kuzenim doğum yaptı, normal doğum ve iğnesiz, suni sancı vermişler, diyo ki, mesela bir kaç saniye çok büyük ağrın oluyo, sonra iki saniye falan rahatlıyorsun ama o saat gibi geliyo, öyle böyle derken zaten doğuruyorsun, birdaha olsa yine böyle doğururum diyo..ve bu kuzenim, o kadar hastalık hastasıdır ki normalde..alışverişe gideriz mesela mağazaya gireriz, ben sağıma soluma bakarım birden kaybolmuş, bi bakarım yere çökmüş, ay ben çok kötüyüm, bayılcam su bişi bul bana başım dönüyo der..o derece dirençsiz..ya sen nasıl doğurdun dedimm, hala da onun doğurduğuna inanmış değilim..söylüyorum da çok gülüyo :9:

benim ablalarımda kolay doğurdu ama ben aa cesaret işi

Back