• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

kuşlarrrrrrrr, ben yatiorumm ya..çok uykum geldi, sizin gelmedi mi..yarın randevum var, dualarınızı eksik etmeyin tamam mı..seveyrum sizi da..:54::54::54::54::54::54::54::54::54:

aa öle deme zanil başka topikten arkadaşım aza önce özelden msj attı bende davet ettim topike yoksa başkan yardımcısı falan ne haddimize

yok canim benim, sen bilmiyorsun, tatlicadiyi biz baskan ilan ettik, tabi topik sahibesi... sen de hosgeldin deyince bi yardimci lazim, ki tatlicadi yok zaten su an... o yüzden dedim.. ama sen tatlicadi yokken görevi üstlenmek istemyiorsan o ayri :26: istemez misin, gelenlerin bilgilerini felan almak???

sözlüğü ne etcen kızz...bu arada bütün şevkim kaçtıı hee

saka yaptim bee... anlamamzliga vuruyorum iste :34:

yok canim benim, sen bilmiyorsun, tatlicadiyi biz baskan ilan ettik, tabi topik sahibesi... sen de hosgeldin deyince bi yardimci lazim, ki tatlicadi yok zaten su an... o yüzden dedim.. ama sen tatlicadi yokken görevi üstlenmek istemyiorsan o ayri :26: istemez misin, gelenlerin bilgilerini felan almak???

haha sevmem öle işleri okuldada sevmezdim başkan başkan yardımcısı falannn ee girdik ayım 19 una ne kaldı 22 sine nasıl adetlerin düzenlimidir gecikirmi

kuşlarrrrrrrr, ben yatiorumm ya..çok uykum geldi, sizin gelmedi mi..yarın randevum var, dualarınızı eksik etmeyin tamam mı..seveyrum sizi da..:54::54::54::54::54::54::54::54::54:
alllhımm yarın ii haberlerle getirsin seni bize..ii geceler tatlımm

hıh :63::63:

ben geldimmmmm 2012 banada uğurlu gelir mi rica etsem.?
hepimiz rica ediyoruzz..inşallah isteklerin olur cnm..hojgeldin

istiyorum istiyorum istiyorum..... yarenim yau resim yükledim ama profil yapamadım az anlatsana canım bana

ay bende bugun ögrendim sağ ust köşedeki kontrol paneline tıkla soldan seceneklerden avatarını değiştir de bu arada resimlerinizi gördum çok sekersiniz

hepimiz rica ediyoruzz..inşallah isteklerin olur cnm..hojgeldin[/QUOTE]

hoşbulduk canım yemek bittikten sonra gelen tuz gibi oldum kusuruba bakmayın:)

haha sevmem öle işleri okuldada sevmezdim başkan başkan yardımcısı falannn ee girdik ayım 19 una ne kaldı 22 sine nasıl adetlerin düzenlimidir gecikirmi

öyle mi yarencim??? peki sen bilirsin... ama cok kirdin beni... tamam, öyle olsun.. vermiyorum görevi sana.. :14:

ay bende bugun ögrendim sağ ust köşedeki kontrol paneline tıkla soldan seceneklerden avatarını değiştir de bu arada resimlerinizi gördum çok sekersiniz

canım benim resim görmek iyi bişi insan kimle konuştuğunu görünce daha iyi olur diye düşündüm canımn sağol beğendiğin için

kıyarmıyım cnm arkadaşım ben sana him ama yinede RED:3::3:

istedigin kadar reddet artik cok gec... dönülmez aksamin ufkundayiz... kirdin bi kerem... demekki topiki sahiplenmiyorsun.. öyle olsun.. gidiyorum ben uzaklara...

alllhımm yarın ii haberlerle getirsin seni bize..ii geceler tatlımm

hıh :63::63:

benden de sana :29::29::29::29::7::7::7::7::7: seydaaaaaaaaaaaaamm

hoşbulduk canım yemek bittikten sonra gelen tuz gibi oldum kusuruba bakmayın:)[/QUOTE]

aaa öyle şey mi olur tatlım yaa ayıpsınn hee...2012 diyozz sonlarında gelsen ne olur geldin işte yok öle eski yenii..buu kızlar benii aldığında aralırına ben kimsecikleri tanımıyodum :43:meri1 regen tatlıcadım ilk beni aralarına almıştıı canlarımm benm onlarıı..hepinizi sevomda onlar benim ilk göz ağrımm...gerci menbeta var breshka var hly varr ayy çok var da işte onal ilklerim benimm muahh:54:

Back