2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

kuppecimm allah sana bidaha yaştmasın allh sağlıklı bebk versm sana hepimize...

benm yengem lokalaneztesi oldu (yazılışını bilmm)belden aşasını uyşturduu benm gttm doktor dikişinide estetk dikiş yaptı hemn kalktı hem bebişi gördü hem acı çekmedi

amin canımmmm..

lokal anestezi değildir o canım epidural anestezidir..en mantıklı olan anestezi çeşidi bence

benım yakın arkadaşımda belden aşağısı uyuşturularak yapıldı memnun kaldı..banada demıştı doktor ama ablamın da bı arkadaşı bu şekılde oldu işte bışeyler ters gıtmış kadının beynıne ters etkı yapmış ogun bugundur ne kendını bılıyo ne de cocuklarını ablam yaptırmadı ozaman onuda yanı onumuzde sadece o örnek vardı korktuk..

aman be tatlim, artik hic düsünmüyorum onlari.. ben güclüymüsüm de haberim yokmus :)) Allahima sükürler olsun.. iyiyim simdi..

iyi geceler...

kuppee yaaa ben de sana kiyamam.. tamam gecti o günler.. hatirlama artik.. su dr islerin bi bitseydi sen de baslican calismalara insallah

vvviiissssssssssss anam sen deneme tahtasi olmusan :26::26:

kızlar benim doktorum okonuda hiç olumlu şeyer anlatmadı ve ben genel anestezi altında yaptım ki doktorum o şekilde olsaydı 300 tl fazla para alacakken kötuledi düşün

bende normal istomm hem bağırcaam hem sevmedikelrime küfür etcemm...furdada öle yapodumm..yengemm doktora demişti epidural anestezi diye doktor ona sen doğmamış çocu don biçme demişti D
doğru dyon tatlım öleydi epidural anestezidir

aynen öyle oldu regencim..benım dogum baya bı karışık..kendı dok.gıtmedım anıden suyum gelınce karsımdkı hastaneye gıttım hemen ilgilenmedıler,,sancı falann dedım ölüyoruz heralde artık ya bana ya bebişe bişey olcak bu kadarmışş..eşim ve kayınvalıde çıktılar başhekıme şikayet ettıler faalaann...17.saatın sonunda dogurdumm...

bayagı zormuş cnm ya ay ben boşa korkmamışım

haha okumak isterim doğum hikayeni zaten orda yasak dimi istek uzerine sezeryan ay iyiki turkiyedeym napardım

evet burda eger bebek döndüyse, vakumla da olsa normal dogum.. öncelik normal dogumun..

efferim kız sana ya bende çok çektım ama yıne olsa normal isterım bı aksılık çıkmasza

ya ben daha bilmiyorum bakalim Allah ne kismet edecek.. ama olursa normal istiyorum yaa.. sezeryandan korkuyorum ben asil :26::26:

o ne özgüven o

regen hanımcığımmmmm..

yaa öz güven degil de.. tabi abartili olmamak sartiyla o aciyi yasamak isterim.. sonucta dogamizda var sonra kocama nasil hava atcam, catir catir dogurdum diye

acelya akkoyun epidural anestezi altında sezeryan yapmış ve 7. kattan sonra uyuşmamış canlı canlı kesmişler ayyy çok kötu genel anestezi daha makul

en sağlıklısı ama ben korkuyom yav

benim doktorum valla paracı değil dayımın ilk kızını başak hastanede 400 diğer kızını 200 tlye doğurrtu epidural anesteziyle..annemin dyısınn kızlarını 4 onlaar dyım 2 baldızı 1 oo maaşşallah aile doktrou gb oldu seceresini çıkrckk yakında

walla benim kuzenim doğum yaptı, normal doğum ve iğnesiz, suni sancı vermişler, diyo ki, mesela bir kaç saniye çok büyük ağrın oluyo, sonra iki saniye falan rahatlıyorsun ama o saat gibi geliyo, öyle böyle derken zaten doğuruyorsun, birdaha olsa yine böyle doğururum diyo..ve bu kuzenim, o kadar hastalık hastasıdır ki normalde..alışverişe gideriz mesela mağazaya gireriz, ben sağıma soluma bakarım birden kaybolmuş, bi bakarım yere çökmüş, ay ben çok kötüyüm, bayılcam su bişi bul bana başım dönüyo der..o derece dirençsiz..ya sen nasıl doğurdun dedimm, hala da onun doğurduğuna inanmış değilim..söylüyorum da çok gülüyo

aa özel hastanemi fiyatları uygunmuş ne guzel yarende 5 sene önce 800 tl idi genel anestezi altında ki 5 sene

seydaaa yaaa su mesajini bi tercüme et ben anlamdim bir sey :44::44::44::44::44: küfür bölümüne kadar ok.. ama ya gerisi???

acelya akkoyun epidural anestezi altında sezeryan yapmış ve 7. kattan sonra uyuşmamış canlı canlı kesmişler ayyy çok kötu genel anestezi daha makul

tatlım doktoru iyi arştırcan aneztesi uzmanıda çok önmli..allh korusun yaa bizim sülalede hiçç öle bişe olmadıı..yengem 2 doğum bi dış gebelik yaptı..dyı kıznalrı 4 doğum hepsi öle ama bişe olmadı hiç

benim ablalarımda kolay doğurdu ama ben aa cesaret işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…