- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #1.481
benımkıde gececiuyuyamıyorum yokken korku gırıyo içime 6 ya 7 ye kadar otururum artıkk
normal dogummu???
ben 20 dakkada kolaydı[/QUO
bende şaşırdım kolaydı 20 dk yazmışında:) ööle kolay deil yanii normall.
bende korkuyom ama haladaa geri kalmıyommçok zor oldu ya vakumla çektıler sonra çocugu..dogdugu an butuun sancıların agrıların gıdıverıyor sankı bıraz once avaz avaz bagıran sen deilmişsin gıbı..
yok kız nerede ben de o cesaret sezeryan isteyerek
geldik yine bebek konusunamuhtesem ask hikayelerimiz bile durduramadi bebek düsüncesini
benimki de, önce sagolsunlar düsügüme sebep oldular, sonra geri dönüsü yokken ilgi gösterdi ama is isten gecmisti....
korktunmu oyuzdenmı sezeryan istedın..mesbur kalmadıkça yapmıyolar sezeryan artık..ben bağrınıyodum sezeryana alın dıyede almadılar
Herseyin hayırlısı canım..cok zor bir durum ama saglıklı gelişemeyecek bebek düşer derler de tabi acısı ..
inşallah tekrar olacaktır
canım seni ağlatmak istemezdim ama seni en iyi de ben anlarım..biz de o gün ikili test için gitmiştik, cinsiyetini öğrenebilirsiniz demişlerdi, herşey çok güzeldi, şen şakrak gittik, ama doktor ultrasonu karnıma tuttuğunda, ekranda gördüğüm an birşeyin ters olduğunu anladım, doktorun yüzü değişti ve bebeği kaybetmişiz dedi, o an eşimle gözgöze geldik ki, ölsem unutmayacağım, dondu dünya sanki..hani filmlerde dondururlar ya herşeyi, aynı öyle oldu, çok kötü bir gündü..ağladım desem anlamsız kalır, resmen öldüm ve tekrar dirildim..neyseki geride kaldı, Allahım bi daha yaşatmasın..hiç kimseye yaşatmasın..benii gece gece ağlatınn sennaklıma bebeğimi düşük yaptım geldi...ben 22 kasıma randevu almıştım..21 kasımda hafif kanamam oldu korktum eşim gececiydi..sabah geldi ben ağlıyorumm çok korktumm saat 4 teydi randevum ama doktoru ardım hemen gel ben hastaneye geçom dedi..ben gttimm. fln öle işte dayımla kardeşim geldi ..dayım bana ağlam sen güçlüsün fln dedi..ben ağlıyom ama bebğim güçlü olmadı flnn..eşim normalde öle akrabaların yanında öle sarılma elimi tutuma fln olmaz bi baktım biri sarılıyo bana ben dayım sandım bi baktım eşimm..off kuppe yaa gece gce salya sümk ettinn benii
benimki de, önce sagolsunlar düsügüme sebep oldular, sonra geri dönüsü yokken ilgi gösterdi ama is isten gecmisti....
ay evet evet, arkadasin da öyle oldu rahim acilmadigi icn.. hatta bebegin suyu bitmisti, kafadan kan aldilar daha cocuk cikmadan aciyi tatti kuzum yaa
ben 20 dakkada kolaydı[/QUO
bende şaşırdım kolaydı 20 dk yazmışında:) ööle kolay deil yanii normall.
mesela benim ablam 1 saatte doğurdu toplamda ki doktor yoldayım ıkınmasın die talimat verdi doktor geldi 2.bağırmda çıktı o kolay doğurdu çok doktor 20 dkkalık yoldan geldi ama benim öle doğuracagım garanti olmadığından girmedim o işlere
ay tabiki korktuğum için yoksa engel yoktu gule oynaya gittim çokta guzel gecti 3 saat sonra kalktım ayaga 10 kere doğursam yine sezeryan yaparım
Kızlar ben yatayım sabah oğlumu oklua yollicam
uykum da cok gelmedi ama tanıştıgımıza çok ama çooook memnun oldum yine gelicem çalışıyorum ama ara sıra uğrayacagm..
Hepinizi öpüyorum bol bol çalışın emii moralinizi yüksek tutunn..
İyi geceler kuzularr ......FONT]
yok kız nerede ben de o cesaret sezeryan isteyerek
sen şanslıymışın ozaman sezeryan olanlar çok kotu dıyolar dikişlisin tek başına kalkamıyosun falan dıyolar herkesın aynı olmuyor işte şanslıymışsın sen
ben insallah nomal dogrumak istiyom catir catir bagira bagira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?