2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

ay evet evet, arkadasin da öyle oldu rahim acilmadigi icn.. hatta bebegin suyu bitmisti, kafadan kan aldilar daha cocuk cikmadan aciyi tatti kuzum yaa

geldik yine bebek konusuna muhtesem ask hikayelerimiz bile durduramadi bebek düsüncesini

benimki de, önce sagolsunlar düsügüme sebep oldular, sonra geri dönüsü yokken ilgi gösterdi ama is isten gecmisti....

hay Allah baya yıprattılar demek seni anlamadım zaten bu aile neden bu kadar seni üzmeyemeyilli 2 gunluk dunyada hem sen tum aileni memleketini anacını babanı bırakmışım ghitmişin gurbet eller kıyamam benimde kız evladım var yapılmaz insan evladına

Kızlar ben yatayım sabah oğlumu oklua yollicam
uykum da cok gelmedi ama tanıştıgımıza çok ama çooook memnun oldum yine gelicem çalışıyorum ama ara sıra uğrayacagm..
Hepinizi öpüyorum bol bol çalışın emii moralinizi yüksek tutunn..
İyi geceler kuzularr ...... FONT]

korktunmu oyuzdenmı sezeryan istedın..mesbur kalmadıkça yapmıyolar sezeryan artık..ben bağrınıyodum sezeryana alın dıyede almadılar

ay tabiki korktuğum için yoksa engel yoktu gule oynaya gittim çokta guzel gecti 3 saat sonra kalktım ayaga 10 kere doğursam yine sezeryan yaparım

Herseyin hayırlısı canım..cok zor bir durum ama saglıklı gelişemeyecek bebek düşer derler de tabi acısı ..
inşallah tekrar olacaktır

ayy benm annem sabah gitmşş ertesi sabah 10 5 geçe doğurmuş beni...kardeşim bi anda çıkmış hastaneye gtti gb almışlar ağrı sızı çekmemşş..beni çok istemşş çocukluğumda yarmaz geçmş annem çok çekmiş benden..sesim çıktı zamn korkmuyomuşş ama sesm çıkmıyosa kadın korkuyomuşş...bi gün amcam hasta annem ilaç almaya gtmş bende uyomm..kalmışım amcamı uydndırcam uynmamış annemi çiçklerini dökmüşüm amcama demierle vurmuşum yok sobann küllerini atmışım yok ağlamışım üstnde uyumuşum en son..bi gün mercimek fasulye buldur ne kadr erzak varsa yoğurtla karıştırmışım...gezme gitcez aykkabıların tekleri var diğer tekleri buzdolbında..buzdolbını bantlıyomuş kadınn..kaşlarımı jiletle sıfır kesmişimm..ama kardeşim çok usluymuşş..9 ayllıktan 7 yaşına kadr astım hastasıymış ztnn..bütn mahlee şikayete gelirmşş..hala babam der seni çokk istedi annen allhata al sana çocuk çek dedii..zavallı annnemmm cnm benimm..

canım seni ağlatmak istemezdim ama seni en iyi de ben anlarım..biz de o gün ikili test için gitmiştik, cinsiyetini öğrenebilirsiniz demişlerdi, herşey çok güzeldi, şen şakrak gittik, ama doktor ultrasonu karnıma tuttuğunda, ekranda gördüğüm an birşeyin ters olduğunu anladım, doktorun yüzü değişti ve bebeği kaybetmişiz dedi, o an eşimle gözgöze geldik ki, ölsem unutmayacağım, dondu dünya sanki..hani filmlerde dondururlar ya herşeyi, aynı öyle oldu, çok kötü bir gündü..ağladım desem anlamsız kalır, resmen öldüm ve tekrar dirildim..neyseki geride kaldı, Allahım bi daha yaşatmasın..hiç kimseye yaşatmasın..
benimki de, önce sagolsunlar düsügüme sebep oldular, sonra geri dönüsü yokken ilgi gösterdi ama is isten gecmisti....

kıyamam regenimm sana ya..senin durumunda çok kötü, dil bilmez iz bilmez..gaddarların eline düşmüş

ay evet evet, arkadasin da öyle oldu rahim acilmadigi icn.. hatta bebegin suyu bitmisti, kafadan kan aldilar daha cocuk cikmadan aciyi tatti kuzum yaa

ayy canım ya benımde açılmadı ,,gelıyolar gıdıyolar açılmadı dıyolar sordum 3cm dedı nekadar olması lazım dedım 10 dedı ben şookk.....okadar uzun surdukı mesailerı degıştı artık hemşirelerın düşün herkes gorduu bıde üniversıte hastanesıne gıttım bır suru öğrenci dogumada gırdılar 20 30 erkek kız karışık ögrenci hepsı izlediiiii ...

Son düzenleme:

ay tabiki korktuğum için yoksa engel yoktu gule oynaya gittim çokta guzel gecti 3 saat sonra kalktım ayaga 10 kere doğursam yine sezeryan yaparım

sen şanslıymışın ozaman sezeryan olanlar çok kotu dıyolar dikişlisin tek başına kalkamıyosun falan dıyolar herkesın aynı olmuyor işte şanslıymışsın sen

bekleriz cnm bye

sen şanslıymışın ozaman sezeryan olanlar çok kotu dıyolar dikişlisin tek başına kalkamıyosun falan dıyolar herkesın aynı olmuyor işte şanslıymışsın sen

bunda doktorunda payı olduna eminim bana neler deiler olmadan hepsi boş çıktı ama bunyeden yada doktordan da değişebiliyo çok şukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…