- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #1.541
kuzuuucum, mesela postunu paylaştıktan sonra, eğer ki harf hataların varsa, düzenleyebiliyorsun..düzenleme yaparsan daha anlaşılır olur, genelde ilk başlayınca böyle oluyo, sonradan düzeliyo..hepimiz yaşadık tatlım
kuşlarrrrrrrr, ben yatiorumm ya..çok uykum geldi, sizin gelmedi mi..yarın randevum var, dualarınızı eksik etmeyin tamam mı..seveyrum sizi da..
kuşlarrrrrrrr, ben yatiorumm ya..çok uykum geldi, sizin gelmedi mi..yarın randevum var, dualarınızı eksik etmeyin tamam mı..seveyrum sizi da..
aa öle deme zanil başka topikten arkadaşım aza önce özelden msj attı bende davet ettim topike yoksa başkan yardımcısı falan ne haddimize
sözlüğü ne etcen kızz...bu arada bütün şevkim kaçtıı hee
tamam tatlım sağolasınn
yok canim benim, sen bilmiyorsun, tatlicadiyi biz baskan ilan ettik, tabi topik sahibesi... sen de hosgeldin deyince bi yardimci lazim, ki tatlicadi yok zaten su an... o yüzden dedim.. ama sen tatlicadi yokken görevi üstlenmek istemyiorsan o ayri :26: istemez misin, gelenlerin bilgilerini felan almak???
saka yaptim bee... anlamamzliga vuruyorum iste
ben geldimmmmm 2012 banada uğurlu gelir mi rica etsem.?
inşalla cnm hepimizin umudu 2013 e bebişlerle girmek
alllhımm yarın ii haberlerle getirsin seni bize..ii geceler tatlımmkuşlarrrrrrrr, ben yatiorumm ya..çok uykum geldi, sizin gelmedi mi..yarın randevum var, dualarınızı eksik etmeyin tamam mı..seveyrum sizi da..
hıhyok canim benim, sen bilmiyorsun, tatlicadiyi biz baskan ilan ettik, tabi topik sahibesi... sen de hosgeldin deyince bi yardimci lazim, ki tatlicadi yok zaten su an... o yüzden dedim.. ama sen tatlicadi yokken görevi üstlenmek istemyiorsan o ayri :26: istemez misin, gelenlerin bilgilerini felan almak???
saka yaptim bee... anlamamzliga vuruyorum iste
hepimiz rica ediyoruzz..inşallah isteklerin olur cnm..hojgeldinben geldimmmmm 2012 banada uğurlu gelir mi rica etsem.?
istiyorum istiyorum istiyorum..... yarenim yau resim yükledim ama profil yapamadım az anlatsana canım bana
haha sevmem öle işleri okuldada sevmezdim başkan başkan yardımcısı falannn ee girdik ayım 19 una ne kaldı 22 sine nasıl adetlerin düzenlimidir gecikirmi
öyle mi yarencim??? peki sen bilirsin... ama cok kirdin beni... tamam, öyle olsun.. vermiyorum görevi sana..
hepimiz rica ediyoruzz..inşallah isteklerin olur cnm..hojgeldin
öyle mi yarencim??? Peki sen bilirsin... Ama cok kirdin beni... Tamam, öyle olsun.. Vermiyorum görevi sana..
ay bende bugun ögrendim sağ ust köşedeki kontrol paneline tıkla soldan seceneklerden avatarını değiştir de bu arada resimlerinizi gördum çok sekersiniz
kıyarmıyım cnm arkadaşım ben sana him ama yinede RED
alllhımm yarın ii haberlerle getirsin seni bize..ii geceler tatlımm
hıh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?