- Konu Sahibi tatlicadi1
- #1.461
bebekleri de yazıcıdan çıkartırız artıkk..nihahaaha![]()
hahahah

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla hee kimsede çalışma olmuyomu kızlar yaahadı ben hastayım koca da yok
siz neen çalışmıyonuz bakem
![]()
ayyy alllah kahretmeye seni emi cnm benmdoğruu deyon hee ama teyzelerii olcekkk eee bidee babada pc olcekk
![]()
ya birbirimizi sevıyoruz,bi sorunumuzda yok allaha şükür şu hedıye konusunda işte özel gunlerde bışey yapmaz
dimi canım ya, en zor anlarımızda yanımızdalar, ben kürtaj olduğum zaman eşimin farklı bir yönünü daha gördüm ve Allahım'a şükrettim böyle bir eşim olduğu için..beni var ya pamuklara sardı desem yeridir, başımdan hiç ayrılmadı ya, herşeyimle ilgilendi, gözümün içine bakıyordu, ben onun hakkını hayatta ödeyemem ya, bak şimdi nası duygulandım yine..Allahım onu başımdan eksik etmesin..hediye o bana..buna inanıyorum ben..![]()
ya öyle bi karikatür vardi gördün mü hic????
kiz olsa fena olmaz hic.... agrisiiz sancisiz oooohhh misssssssss![]()
niye küstünn????
Regen nie küstün kıs kocaya olsun barışırken anlaşırsınız![]()
![]()
ben yorgunum bu akşam uykum anca gelmeye basladı![]()
benii gece gece ağlatınn sennaklıma bebeğimi düşük yaptım geldi...ben 22 kasıma randevu almıştım..21 kasımda hafif kanamam oldu korktum eşim gececiydi..sabah geldi ben ağlıyorumm çok korktumm saat 4 teydi randevum ama doktoru ardım hemen gel ben hastaneye geçom dedi..ben gttimm. fln öle işte dayımla kardeşim geldi ..dayım bana ağlam sen güçlüsün fln dedi..ben ağlıyom ama bebğim güçlü olmadı flnn..eşim normalde öle akrabaların yanında öle sarılma elimi tutuma fln olmaz bi baktım biri sarılıyo bana ben dayım sandım bi baktım eşimm..off kuppe yaa gece gce salya sümk ettinn benii
çok ii olurben 17 saatte dogurdum kız
![]()
yaaa yemek meselesine takistik.. küstü o da ben de sinir oldum.. gitti yatti simdi![]()
yaaa yemek meselesine takistik.. küstü o da ben de sinir oldum.. gitti yatti simdi![]()
benim arkadasimin da bir günden fazla sürdü.. ayy ben kortum yine yaa :26::26:
benim arkadasimin da bir günden fazla sürdü.. ayy ben kortum yine yaa :26::26:
bişiy diyeyimmi ben kusmeyide çok severi bence aşkı tazeler mesele o beni ben onu özlerim hele yataga yatarız bana sarılır içimden ohhhhh derim nasılda sarıldın hahah
ben 20 dakkada kolaydı
dimi canım ya, en zor anlarımızda yanımızdalar, ben kürtaj olduğum zaman eşimin farklı bir yönünü daha gördüm ve Allahım'a şükrettim böyle bir eşim olduğu için..beni var ya pamuklara sardı desem yeridir, başımdan hiç ayrılmadı ya, herşeyimle ilgilendi, gözümün içine bakıyordu, ben onun hakkını hayatta ödeyemem ya, bak şimdi nası duygulandım yine..Allahım onu başımdan eksik etmesin..hediye o bana..buna inanıyorum ben..![]()
benii gece gece ağlatınn sennaklıma bebeğimi düşük yaptım geldi...ben 22 kasıma randevu almıştım..21 kasımda hafif kanamam oldu korktum eşim gececiydi..sabah geldi ben ağlıyorumm çok korktumm saat 4 teydi randevum ama doktoru ardım hemen gel ben hastaneye geçom dedi..ben gttimm. fln öle işte dayımla kardeşim geldi ..dayım bana ağlam sen güçlüsün fln dedi..ben ağlıyom ama bebğim güçlü olmadı flnn..eşim normalde öle akrabaların yanında öle sarılma elimi tutuma fln olmaz bi baktım biri sarılıyo bana ben dayım sandım bi baktım eşimm..off kuppe yaa gece gce salya sümk ettinn benii
ayy tatlım benimki gececi ztnn...bi küstükmüde kavga etsekte aynı anda yatmak zorundayızz ben dursam pcde dursamm aman kıyamet koper pcyi alır koynuna uyurr ben de yatim dye valla bigün tv izliyodumda uydunun kablosunu çıkrdıda yastın altına koyup yattı uyim diyee uyuzzz