2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

benii gece gece ağlatınn senn aklıma bebeğimi düşük yaptım geldi...ben 22 kasıma randevu almıştım..21 kasımda hafif kanamam oldu korktum eşim gececiydi..sabah geldi ben ağlıyorumm çok korktumm saat 4 teydi randevum ama doktoru ardım hemen gel ben hastaneye geçom dedi..ben gttimm. fln öle işte dayımla kardeşim geldi ..dayım bana ağlam sen güçlüsün fln dedi..ben ağlıyom ama bebğim güçlü olmadı flnn..eşim normalde öle akrabaların yanında öle sarılma elimi tutuma fln olmaz bi baktım biri sarılıyo bana ben dayım sandım bi baktım eşimm..off kuppe yaa gece gce salya sümk ettinn benii

Herseyin hayırlısı canım..cok zor bir durum ama saglıklı gelişemeyecek bebek düşer derler de tabi acısı ..
inşallah tekrar olacaktır

yaaa yemek meselesine takistik.. küstü o da ben de sinir oldum.. gitti yatti simdi

ayy tatlım benimki gececi ztnn...bi küstükmüde kavga etsekte aynı anda yatmak zorundayızz ben dursam pcde dursamm aman kıyamet koper pcyi alır koynuna uyurr ben de yatim dye valla bigün tv izliyodumda uydunun kablosunu çıkrdıda yastın altına koyup yattı uyim diyee uyuzzz

benim arkadasimin da bir günden fazla sürdü.. ayy ben kortum yine yaa :26::26:

bende korkuyom ama haladaa geri kalmıyomm çok zor oldu ya vakumla çektıler sonra çocugu..dogdugu an butuun sancıların agrıların gıdıverıyor sankı bıraz once avaz avaz bagıran sen deilmişsin gıbı..

benimki de, önce sagolsunlar düsügüme sebep oldular, sonra geri dönüsü yokken ilgi gösterdi ama is isten gecmisti....

kızlar biz su an o durumdayız ben bugun duşuk yapmaya başladım ve calışıyo izin şansıda yok heran arayamasad msj çekiyo iyiki var yoksa atlatamazdım hep moral veriyo bide iyiki siz varsınız

benımkıde gececi uyuyamıyorum yokken korku gırıyo içime 6 ya 7 ye kadar otururum artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…