- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #1.241
oda olur bende doğru çıkmıştı valla.az önce yaptımm yokk
sekercinin kızıııııııııııı regen nerdesinizyeni arkadaşlarda gelmiş hepiniz hoşgeldiniz kızlar inş. bol hamişli bir topic olucak burası hissediyorum bugünlerde de hislerimde hiç yanılmıyorum ona göre
oyuzden adını sordum ya
hadı sen bak o zaman.. nasıl tanıcan benı
tamam tatlım senii bekliyom bişe dicemm sana
belirtiler aynı zaten canım. bekle bakalım ne olacak. ben hiç dayanamam valla kendimi battan sonra hemen test yaparken buluyorumsen bekleyebiliyorsan ne alaaa
geldim
eklesin yavrim eklesin.. gelin söyle dösügümeee
söyle sekerim geldim.. yoksa yine mi rüya gördün :26::26::26: mart lafi felan geciyor.. o kadar bekletmeyin beni yav :26:
kızlar benim 12 gun kanda 14 .gunde idrarda çıkmıştı ahhha ahhhh
benimde gecikmeden 14 gun sonra idrarda cıktı cnm gec döllenmede oluyomuş ben öle oldum bu ayama malesef kaybediyorum şu anbenim arada düzensizlikte oluyo cnm o yüzden 9 gün adetimin geçikip test yaptığımda çıkmadığınıda biliyorum ben hatta testin ertesi günüde adet oluyorum o çok hayal kırıklığı oluyo beklemek güzel
Sen nasıl yaptın peki canım
geldim
eklesin yavrim eklesin.. gelin söyle dösügümeee
söyle sekerim geldim.. yoksa yine mi rüya gördün :26::26::26: mart lafi felan geciyor.. o kadar bekletmeyin beni yav :26:
ne martı yaaaaaaaaaaaaaaaaolamaz.. ama ben senden sonrayım bide.. aman yarabbimmmmm
ne martı yaaaaaaaaaaaaaaaaolamaz.. ama ben senden sonrayım bide.. aman yarabbimmmmm
ewet aynen benim ilk hamileliğimde öle oldu 2 hafta sonra çıktı sonuç o yüzden beklemek güzel...[/QUccnm benim bu gebeliğmde vucudumdaki damarlar acaip belirgileşti
benimde gecikmeden 14 gun sonra idrarda cıktı cnm gec döllenmede oluyomuş ben öle oldum bu ayama malesef kaybediyorum şu an
ewet aynen benim ilk hamileliğimde öle oldu 2 hafta sonra çıktı sonuç o yüzden beklemek güzel...
cnm çok geçmiş olsun rabbim yenisini versin ama bu sefer sonuna kadar seninle olsun inş...((
tatlım regencim valla öle gördümm rüyaya inanma boşver..bak şimdi bi bardağa idrarınızı yapın sonra üstüne kabarma tozu ya da karbonat dökün sonucu söyleyin hemen ama
tatlım regencim valla öle gördümm rüyaya inanma boşver..bak şimdi bi bardağa idrarınızı yapın sonra üstüne kabarma tozu ya da karbonat dökün sonucu söyleyin hemen ama
şu karbonatı anlatırmısınız arkadaşlarım nasıl yapıcam ve olması lazım ne görmem lazım nasıl olcak ???
amin cnm bu arada bens-de sakaryalıyım erenlerden sen nerelerdensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?