2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

geldim

oyuzden adını sordum ya

hadı sen bak o zaman.. nasıl tanıcan benı

eklesin yavrim eklesin.. gelin söyle dösügümeee

tamam tatlım senii bekliyom bişe dicemm sana

söyle sekerim geldim.. yoksa yine mi rüya gördün :26::26::26: mart lafi felan geciyor.. o kadar bekletmeyin beni yav :26:

belirtiler aynı zaten canım. bekle bakalım ne olacak. ben hiç dayanamam valla kendimi battan sonra hemen test yaparken buluyorum sen bekleyebiliyorsan ne alaaa

benim arada düzensizlikte oluyo cnm o yüzden 9 gün adetimin geçikip test yaptığımda çıkmadığınıda biliyorum ben hatta testin ertesi günüde adet oluyorum o çok hayal kırıklığı oluyo beklemek güzel

Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 2 ziyaretçi)

regen,
Senemciq,
muhasebe_22,
tatlicadi1+,
elif5454,
hly7+,
KuPPe+,
menbeta+,
yaren2007+,
elifalpelif+,
nilufereren+,
ozlemceoz

2 de ziyaretcimiz var oooh masallah malsallah insallah insallah

benimde gecikmeden 14 gun sonra idrarda cıktı cnm gec döllenmede oluyomuş ben öle oldum bu ayama malesef kaybediyorum şu an

Sen nasıl yaptın peki canım

geldim

eklesin yavrim eklesin.. gelin söyle dösügümeee

söyle sekerim geldim.. yoksa yine mi rüya gördün :26::26::26: mart lafi felan geciyor.. o kadar bekletmeyin beni yav :26:

tatlım regencim valla öle gördümm rüyaya inanma boşver..bak şimdi bi bardağa idrarınızı yapın sonra üstüne kabarma tozu ya da karbonat dökün sonucu söyleyin hemen ama

ne martı yaaaaaaaaaaaaaaaa olamaz.. ama ben senden sonrayım bide.. aman yarabbimmmmm

bilmiyom tatlim menbeta ile öyle bi yazisma gecmis arada.. olmaz öyle sey ya.. daha bu ayki umutlarim bile sönmedi yani umutlu degilim ama umutlanmadan da edemiyorum

seydaaaaaaaaaaa
sakin öyle bir sey deyip de ümitsizlendirme beni yaa nolur :26:

ne martı yaaaaaaaaaaaaaaaa olamaz.. ama ben senden sonrayım bide.. aman yarabbimmmmm

tatlıcadıcım okumuyor musun yaa ben ısyan bayragını cok tan cektımm.. regen hamıs kalacaktaaaaa bız ondan sonra senlen bırlıkte hamıs kalacazzzdaaaa. ohooooo yanııı.. okumuyon mu sen benım yazdıklarımı....

seydaaaa

soyle bakım ne kadar katılcakk karbonat hazır wc ye gıtcem yapam bı merak ettım.. kocakarı ne olcekkk

tatlım regencim valla öle gördümm rüyaya inanma boşver..bak şimdi bi bardağa idrarınızı yapın sonra üstüne kabarma tozu ya da karbonat dökün sonucu söyleyin hemen ama

yaaa seyda dur anam yapma etme.. kendim icin istemiom anam.. daha tatlicadim var sirada o benden sonra hamis kaliyordu.. ona yazik a be.. ben onu düsünüyorum be ya... tamam yareni gördün hamile cikti ama kismet degilmis.. sira ben de.. Allahim insallah hayirlisiyla kucagima almayi nasip eder.. pesine de tatlicadiya ütüye gitcez daha...

ne idrari ne karbonati seydam.. benim cisim yok hem istesem de olmaz yane..

şu karbonatı anlatırmısınız arkadaşlarım nasıl yapıcam ve olması lazım ne görmem lazım nasıl olcak ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…