- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #1.261
ben arifiyedeyim cnm :)
ben arifiyedeyim cnm :)
hmmm çok uzak sayılmaz cnm
kocakarı ilaçları çıkoo amaseydaaaa
soyle bakım ne kadar katılcakk karbonathazır wc ye gıtcem yapam bı merak ettım.. kocakarı ne olcekkk
tatlım rüya işte napimm tatlıcadımm benm o önmzdeki ay hamşş kalırryaaa seyda dur anam yapma etme.. kendim icin istemiom anam.. daha tatlicadim var sirada o benden sonra hamis kaliyordu.. ona yazik a be.. ben onu düsünüyorum be ya... tamam yareni gördün hamile cikti ama kismet degilmis.. sira ben de.. Allahim insallah hayirlisiyla kucagima almayi nasip eder.. pesine de tatlicadiya ütüye gitcez daha...
ne idrari ne karbonati seydam.. benim cisim yok hemistesem de olmaz yane..
şu karbonatı anlatırmısınız arkadaşlarım nasıl yapıcam ve olması lazım ne görmem lazım nasıl olcak ???
hmmm çok uzak sayılmaz cnm
aynen cnm hatta çok yakın hatta ada avm deydim dün akşam :)))) :111)
kocakarı ilaçları çıkoo ama
tatlım rüya işte napimm tatlıcadımm benm o önmzdeki ay hamşş kalırr
şimdii kızlar bi bardağa idarrı koyun sonra içine bi kaşık tatlı kaşığı karbonat ya da kabartma tozu koyun dibemi çöko köpürüyomu diye bana bi söleyinn
şimdii kızlar bi bardağa idarrı koyun sonra içine bi kaşık tatlı kaşığı karbonat ya da kabartma tozu koyun dibemi çöko köpürüyomu diye bana bi söleyinn
benim evim avm ye 5 dakka cnm
ahanda yapıcam gelıcemmm.. bekle...
benimki dibe çöktü hemen yaptım baktım geldim ama yukarı doğru küçük boloncuklar çıkmaya başlıyodu sanki :) noldu yani...
tatlıcadıcım okumuyor musun yaa ben ısyan bayragını cok tan cektımm.. regen hamıs kalacaktaaaaa bız ondan sonra senlen bırlıkte hamıs kalacazzzdaaaa. ohooooo yanııı.. okumuyon mu sen benım yazdıklarımı....
evet seyda hepimze merak ettırdınnnhadi soyle cabukk benım cısım varrr. gidem yapam gelemmmmmm
hımm... ne güzel belki birgün biyerlerde karşılaşırık :) bu arada senin derdin ne cnm...geçmişi okuyamadıma
ayol bu benimm MEMLEKETLİLERİMM HEMŞERİLERİMM yaniii ADAPAZARLLI HANIMLAR size bi kez daha yazdım ama nerdeeeeeeeeeeee gören yazan yokkkk
bnde ARALIK köyündenim kızz memleket aşığıı süper ötesi duygular besleyen bi insanımdır köyüme karşıı doğal olarak size karşı
ayy aynı tepkiyi bende verdim valla ne bilim yaaa kocakarı şeyleri işte
seydaaaa soyle bakımmm dibe coktuu.. hamıss degılım dıbıııı.. bunu yaptgıma ınanmıyorumm.. merak işte...
okuyorum ama canım hiç üstüme alınmamıştım. kendimi regene odaklamışım. o doğurcak sonra olcak falan diye . bide söyledim demi sana acayip yani burası okuduğumuda önemli bişey yoksa,görevlerim dışındaysa beyin arkaya atıyor resmen. ama biden düştü jeton.
herkezde ıkmıyor fazla umutlanma canımm..
seydacım bir karar versen yani.. hani regenden sonraydı benim bebek.. ben kendimi ona odaklamıştım nolcek şimdiii
ayy aynı tepkiyi bende verdim valla ne bilim yaaa kocakarı şeyleri işteboşver inanama
tatlım öle gördüm ne bilim o benim ilk rüyamdı kimseyi pek tanımıyodum..aklımda bişe yoktu hamile olup olmadığınızı bile tam bilmiyodumm inşallah o rüyam çıkr bugünki birz bilinçaltı gibi oldu hep aklımdaydı burası ondandır belki cnm benimmm
ayol bu benimm MEMLEKETLİLERİMM HEMŞERİLERİMM yaniii ADAPAZARLLI HANIMLAR size bi kez daha yazdım ama nerdeeeeeeeeeeee gören yazan yokkkk
bnde ARALIK köyündenim kızz memleket aşığıı süper ötesi duygular besleyen bi insanımdır köyüme karşıı doğal olarak size karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?