• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

tatlım rüyayla olcak iş olsaydı ben şimdi 9 doğurmuştummm:1::1:hamileilkle ilgili bişe denetcem ona du bakalım bi gelsinn

tatlım benimm bak marmara birlik körfezde ismail yılmaz diye bi doktor var ben 1.5 sene uğraştım ama olca varmış ban bi ilç verdi hamile kaldım.bide paracı doktor değil...bana demşti tahlilerimi görünce sen zayıfla ben seni çatır çatır doğururum diye..tavsiye benden uygulaması senden tatlımm

ıyı hadi o zaman denette gorelımmm... lımona mı seyettırcen yoksa :1::1:

ohooo kızlar ben en son 99 da kapatmıştım topici siz ne yaptınız ya ancak gündüz okuyabilicem yarın varmı haberler gelişmeler:9::9::9:

bişey dicem su an düşük yaptığım için bat belli değil dimi yaş 26 18 aralık
ttalım ben yazdım ama sen görmedin galba 45 gün sy üstüne yani 31 ocak oluyo..

o elif galiba benim :111: benim daha bişey gelmedi ama hafif hafif ağrılar var gelmesin diye dua ediyorum ama gelicek sanırım gecikmeli :(

ayy tatlım benimde öle olmuştu inşallah hamşsindir..bakalım ne olcak ..

sekercinin kızıııııııııııı regen nerdesiniz :8::8:yeni arkadaşlarda gelmiş hepiniz hoşgeldiniz kızlar inş. bol hamişli bir topic olucak burası hissediyorum bugünlerde de hislerimde hiç yanılmıyorum ona göre:9::9:

yok cnm yaaa yapmadım zaten bu gün olmam lazımdı daha bekliyorum belirtilerde var o yüzden yapmadım çok üzülüyorum şahsen erken yapmayıda planlamıyorum açıkçası hele geçsin 1 hafta...

belirtiler aynı zaten canım. bekle bakalım ne olacak. ben hiç dayanamam valla kendimi battan sonra hemen test yaparken buluyorum:1: sen bekleyebiliyorsan ne alaaa:34:

sekercinin kızıııııııııııı regen nerdesiniz :8::8:yeni arkadaşlarda gelmiş hepiniz hoşgeldiniz kızlar inş. bol hamişli bir topic olucak burası hissediyorum bugünlerde de hislerimde hiç yanılmıyorum ona göre:9::9:

inşallah canım.. inşallah bereketli bir topic olur burası. hepimiz hamile çıkarız inşallahhhh:16:

Back